-
Με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω δεν μπορώ να πω καμία ημερομηνία, δυστυχώς.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω δεν μπορώ να πω καμία ημερομηνία, δυστυχώς.ποσα τατουαζ θα κανεις ντε?
-
Με αλλαγή ημερομηνίας αυξάνονται και οι δικές μου πιθανότητες + ότι λογικά θα πιάσουμε και καλύτερες τιμές στα αεροπορικά
-
Όλα καλά αλλά δεν βλέπω κινητικότητα!!! Δεν προτείνεται πιθανές ημερομηνίες να δούμε τι διάθεση υπάρχει;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Όλα καλά αλλά δεν βλέπω κινητικότητα!!! Δεν προτείνεται πιθανές ημερομηνίες να δούμε τι διάθεση υπάρχει;Ξεκιναμε...? Οκτωβρη μήνα έχουμε αυριο σχεδον(!!!), δεν νομίζω να σας βολεύει... (ούτε εμένα προσωπικα...μπάτσελορ-γαμος-Ραλλυ Κρητης...γεματος ο Οκτωβρης)...
Ελάτε κύριοι, πάμε με τις προσφορές για τις ημερομηνίες!!!
-
Παντρεύεσαι βρε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παντρεύεσαι βρε?Λες;
Αμήν και ποτέ!!!
Κολλητή μου παντρευεται, οχι εγώ! Ακόμη τουλάχιστον!!!
-
Άντε και στα δικά σου τότε...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άντε και στα δικά σου τότε...Eυχαριστώ καλέ μου!!!
-
δηλαδη η 6η παγκοσμια θα πρεπει να γινει κρητη?
στα ιδια χρηματα χτυπαμε πρωτη παγκοσμια εκτος συνορων -
Ε, αφού είπαμε για Κρήτη, τι να κάνουμε τώρα? Να αφήσουμε τους Κρητικούς σύξυλους?
-
δε θελω να ειμαι ο κακος της παρεας, αλλα αμα η συμμετοχη ειναι πολυ μικρη Νικο?
-
Δεν ξέρω. Πείτε εσείς. Άλλωστε εγώ δεν μπορώ, έτσι κι αλλιώς, να φύγω από Αθήνα.
-
Θα ηθελα πολυ να παω Κρητη, αλλα πρακτικα οι μερες ειναι περισσοτερες και 'η θα χασεις χρονο στο καραβι πηγαινε/ελα ή θα πληρωσεις πολλα λεφτα για αεροπορικα + ενοικιαση αμαξιου...
Οπως και να το κανεις δεν ειναι το ιδιο με το να πας οπουδηποτε σε ξηρα με το αμαξι σου...
Δηλαδη και η ημερομηνια να βολευε την πρωτη φορα, η συμμετοχη ηταν ποσοι? -
Ελάτε Κεφαλονιά βρε, να μην έχετε και δίλλημα...
Το ένα τραπέζι δώρο στη βεράντα μου. Χωράει μπόλικους νοματαίους!
-
Η αλήθεια είναι ότι σε νησι η πρόσβαση είναι πιο δύσκολη. Μπορείτε όμως να περιμένετε 700 εκ. χρόνια που θα ενωθεί η Κρήτη με την υπόλοιπη Ελλάδα και με την Αφρική βέβαια, έτσι θα πάμε και touring στην έρημο.
-
σε 700 εκ χρονια, ο Sωτηρας θα ειναι Ι.Ο. και δεν θα τον πηγαινω μακρινα ταξιδια.. Μονο τον γυρο του τετραγωνου!
-
Κανονίστε μια μονοήμερη για να βρεθούμε και να μην χαλάσουμε την παράδοση.
Προς Βόλο, Λάρισα για να έρθουν και οι Βόρειοι.
-
μη τους εμπιστευεσαι τους βορειους...
-
Οι βόρειοι αν βρίσκονται εδώ θα το παλέψουν όσο μπορούν.
VI Παγκόσμια 4ΤΦ [Κρήτη] -->Αλλαγή Ημερομηνίας