-
Για τα Σ/Κ 3,4,5/10 ή 10,11,12/10
Για Κρήτη.
Μεταφορά είτε αεροπορικώς, με ενοικίαση πούλμαν, είτε ακτοπλοϊκώς για όσους βολεύει.
Πρόγραμμα, quiz ( ), οργάνωση-----> Γιατρός
-
Για τα Σ/Κ 3,4,5/10 ή 10,11,12/10
Για Κρήτη.
Μεταφορά είτε αεροπορικώς, με ενοικίαση πούλμαν, είτε ακτοπλοϊκώς για όσους βολεύει.
Πρόγραμμα, quiz ( ), οργάνωση-----> Γιατρός
-
Κανένα νέο?
-
Υπάρχει μια ησυχία πριν την καταιγίδα. Ακόμα νωρίς είναι για να ανακοινωθούν και να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες. Ελπίζω να υπάρχει ενδιαφέρον και να μαζευτούμε πολλοί και καλοί!!!
-
Κανένα νέο έχουμε?
-
Ναι. Λίγη υπομονή.
-
Ε οσο να ναι εμεις απο το βορα ειναι λιγουδακι δυσκολο να κατεβουμε. Next time
-
A, ρε τυχεροί... Καλά να περάσετε και πάλι (και να τσιμπήσετε και τίποτα... όχι όλο δίαιτα... )
Εμείς θα συμμετέχουμε μάλλον στην επόμενη συνάντηση!
-
Λοιπόν μετά από πολύ καιρό απραξίας - τρελό τρέξιμο μέσα στο κατακαλόκαιρο - βρήκα τιμές για την πανελλήνια του φόρουμ. Μιλάμε για Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή 10,11 και 12 Οκτωβρίου.
Το ξενοδοχείο είναι το Blue Sea. Είναι στο Ακρωτρήρι στην τοποθεσία Σταυρός, δίπλα στη θάλασσα, 15 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων. Ο ιδιοκτήτης είναι φίλος, υπάρχει διαθεσιμότητα μέχρι 20 δωμάτια και μας κάνει τις παρακάτω τιμές.
Δίκλινο 40€
Τεράκλινο 80€
Εάν κάποιος θέλει παιδί στο δίκλινο, μπορεί να βάλει ράντζο ή παρκοκρέβατο Δωρεάν.Υπάρχει ταβέρνα μέσα στο ξενοδοχείο (για τουλάχιστον μία μάσα το Σάββατο το βράδυ) και έχει και Rent a car που μπορεί να μας κάνει καλές τιμές.
Το site http://www.bluebeach.eu/index.php?action=02
Που βρίσκεται http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll=35.591593,24.084005&spn=0.009056,0.019312&z=16
Τώρα για αεροπλάνο οι τιμές ΣΗΜΕΡΑ έχουν ως εξής:
Aθήνα - Χανιά - Aθήνα (Aegean) 144€
Aθήνα - Χανιά - Aθήνα (Ολυμπιακή) 178€
Θεσ/νίκη - Χανιά - Θεσ/νίκη (Aegean) 203€
Θεσ/νίκη - Χανιά - Θεσ/νίκη (Oλυμπιακή) 290€Καράβι:
Περαιάς - Χανιά- Πειραιάς (ΑΝΕΚ):
Χωρίς κρεβάτι 54€
σε 4κλινη 106€
σε 2κλινη 135€
αυτοκίνητο 175€
(έχει υπολογιστεί έκπτωση 10% στην επιστροφή)Tα παιδιά χωρίς κρεβάτι έχουν 100% έκπτωση ενώ με κρεβάτι 50%.
Υπάρχουν εκπτώσεις για πρωινά δρομολόγια (δεν είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν τον Οκτώβριο), για φοιτητές, πολύτεκνους κλπ κλπ (δείτε στοhttp://www.anek.gr)
Για ενοικίαση αυτοκινήτου, δηλώστε πόσοι θέλετε για να πάρουμε τιμή.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
Παρασκευή 10/10
- Άφιξη
- Φαγητό
Σάββατο 11/10 - Άφιξη Υπολοίπων
- Αναχώρηση εκδρομής
- Φαγητό σε ταβέρνα
- Επιστροφή το απόγευμα
- Φαγητό στο ξενοδοχείο
Κυριακή 12/10 - Βόλτα στην πόλη των Χανίων (καφές)
- Κοντινή εκδρομή με φαγητό
- Αναχώρηση (απόγευμα και βράδυ)
Μέχρι τώρα συμμετοχές:
DAP (2)
ΒΑΣΙΛΗΣ (2)
kouk (2)
spiros (2)
StavrosG (2)
nass (2) ?
taurus ?
Euripides
n_olympios (2)
ratanplan (2) ?Από Κρήτη:
cmarin
chazlp1989
meco
pavlos23
anna1976gr
EMMANOYHL (2)
.
.**Ανακεφαιλαίωση:
18 + 7 **
-
A ρε αθανατε γιατρε,ζωγραφισες παλι.
-
Μέχρι την **Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου **πρέπει να έχετε δηλώσει την συμμετοχή σας για να κάνουμε κοντρόλ εισιτηρίων και αυτοκινήτων.
Σίγουρα υπάρχει και περιθώριο για αργότερα σε όσους δεν ξέρουν ακόμη. -
-
Εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενσωματωθούμε από την αρχή με την παρέα. Κώστα δεν ξέρω αν έχεις βγάλει πρόγραμμα για το ποιες διαδρομές και ταβέρνες θα επισκεφτούμε αλλά νομίζω ότι αξίζει να συμπεριλάβουμε είτε Θέρισο είτε Μαλάξα. Πάντα φυσικά υπάρχει η επιλογή της Αργυρούπολης όπου αν και εκτός εποχής υπάρχει αργίες και γιορτές ανοιχτή ταβέρνα.
Υποθέτω ότι θα περιοριστούμε στο νομό Χανίων.
Ιδέες φυσικά καταθέτω. Μπορούμε να τα πούμε και μέσω τηλεφώνου αν θες. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σίγουρα υπάρχει και περιθώριο για αργότερα σε όσους δεν ξέρουν ακόμη.Εγώ ξέρω: Δεν μπορώ.
Εκτός, βέβαια, και παρουσιαστεί καμιά ξαφνική δουλειά προς Κρήτη μεριά εκείνη την εποχή, οπότε τι να κάνω, θα θυσιαστώ κ θα κατέβω. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σίγουρα υπάρχει και περιθώριο για αργότερα σε όσους δεν ξέρουν ακόμη.
Εγώ ξέρω: Δεν μπορώ.
Εκτός, βέβαια, και παρουσιαστεί καμιά ξαφνική δουλειά προς Κρήτη μεριά εκείνη την εποχή, οπότε τι να κάνω, θα θυσιαστώ κ θα κατέβω.Μα τι λες τωρα!!! Αφου πρεπει να τσεκαρεις τα πρωτα βηματα της ωριμανσης της σταφιδογραβιερας Κρητης.
-
Ξέρω ότι είναι δύσκολο για πολλούς να έρθουν. Δεν βοηθάει και η θάλασσα που κάνει δυσκολότερο και ακριβότερο το εγχείρημα. Εξάλλου όλα αυτά μας έκαναν να απουσιάζουμε από τις μέχρι σήμερα εκδρομές μας.
Πάντως είστε όλοι ευπρόσδεκτοι και μακάρι να τα καταφέρετε να έρθετε.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ξέρω ότι είναι δύσκολο για πολλούς να έρθουν. Δεν βοηθάει και η θάλασσα που κάνει δυσκολότερο και ακριβότερο το εγχείρημα.Σε αυτό το σημείο βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν καράβια κι αεροπλάνα, δε χρειάζεται να πάτε κολυμπώντας.
(Αστερίξ στην Ελβετία: 'πρέπει επιτέλους να βάλουμε ταμπέλα για τη γέφυρα')...
Θα είναι μοναδική ευκαιρία να βρεθούμε επιτέλους με τα κρητικάτσα.
-
δυστυχως δε θα μπορεσω να ερθω
-
ΚΑι εγω τελικα 90% εξω, θα ξερω πολυ αργοτερα απο τις 5/09 που ειναι το ντεντ λάιν
-
Οπότε οι σημετοχές είναι προς το παρόν τουλάχιστον:
DAP (2)
ΒΑΣΙΛΗΣ (2)
kouk (2)
StavrosG (2)
nass (2) ?
taurus ?
Euripides
n_olympios (2) ?Από Κρήτη:
cmarin
chazlp1989