-
Διαβαζοντας στο ραλλυ.gr για το νεο συνοδηγο του Χατζητσοπανη, τον Ανδρικοπουλο μου γεννηθηκε η εξης απορια.
τελικα μπορει καποιος νεος οδηγος ή συνοδηγος να συμμετασχει κατευθειαν σε αγωνα ραλλυ του ππρ, ή πρεπει πρωτα να κανει 2 σπριντ και 2 αναβασεις οπως ειχε βγει κανονισμος περυσι? -
Διαβαζοντας στο ραλλυ.gr για το νεο συνοδηγο του Χατζητσοπανη, τον Ανδρικοπουλο μου γεννηθηκε η εξης απορια.
τελικα μπορει καποιος νεος οδηγος ή συνοδηγος να συμμετασχει κατευθειαν σε αγωνα ραλλυ του ππρ, ή πρεπει πρωτα να κανει 2 σπριντ και 2 αναβασεις οπως ειχε βγει κανονισμος περυσι? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
τελικα μπορει καποιος νεος οδηγος ή συνοδηγος να συμμετασχει κατευθειαν σε αγωνα ραλλυ του ππρ, ή πρεπει πρωτα να κανει 2 σπριντ και 2 αναβασεις οπως ειχε βγει κανονισμος περυσι?ΑΓΑΠΗΤΕ S3,
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΛΑΜΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ισχυει οτι και περυσι. διορθωση οτι ειναι 2 αγωνες και οχι 4. σπριντ η αναβαση....
ο ανδρικοπουλος μπορει να εχει τρεξει σε 2 αγωνες και απλα εμεις μπορει να μην το γνωριζουμε...φανταζομαι οτι εαν δεν εχει κανει, καποιοι καλοθελητες-ανταγωνιστες του χατζητσοπανη θα το ειχαν ψαξει και θα ειχαν ηδη κανει ενσταση....
για κατι τετοια ειμαστε πρωτοι... -
επειδη δεν ειχα δει το αφιερωμα στον ανδρικοπουλο το αναφερει ο ιδιος οποτε δεν τιθεται θεμα νεου ...με προλαβε και ο λωρης πιο πανω...
-
ωραια απλα απο τη μερια μου καμια μομφη ως προς τον ανδρικοπουλο,δεν εχω κανενα συμφερον αλλωστε,απλα ως απορια οπου με ενδιαφερει το θεμα προσωπικα ρωτησα.
Λωρη,αλλη φορα θα διαβαζω προσεκτικοτερα
ερωτησις