-
Ψιλοάσχετο, απλά το αναφέρω επειδή είχε συζητηθεί παλιότερα για το κόστος των αγώνων που γίνονται στην Αττική, για τις λέσχες.
Μόνο ο Κουβαράς, βάσει road book, έχει σύνολο 41 άτομα!!!
10 στα τραπέζια και 31 μέσα...
Και δε μιλάμε για ειδική 20 χιλιομέτρων, έτσι?
Για βάλτε τα κάτω... -
ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 41 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ 20 ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΚΤΛ ???
Εγω δεν εχω δει καμια ενημερωση για το ποτε ειναι ο Αγωνας, Ποιος Αγωνας καταρχην ?, ποιες ειδικες περιλαμβανει, να δηλωσουμε συμμετοχη, κτλ
Δηλαδη ευτυχως που ειμαι κολλητος του Αλεξανδρου (Ναι, του ηλικιωμενου !!!) και τα μαθαινω δια της πλαγιας οδου.....Ειμαστε σοβαροι μωρε........ΤΙ πραγματα ειναι αυτα...Σχολικο παρτι να οργανωναν ποιο συντομα θα το μαθαιναμε....
Θελουνε και αγωνες......οι κλοουν
-
Συγνωμη, ξεχασα...
Ο PolitisN ξερει κιολας που και ποσο εχουν μεγαλωσει τον κουβαρα?
Δεν μας λεει και που το εμαθε? Αυτος δεν ειναι που φωναζε και για παρανομες δοκιμες? Με αλλα λογια να αγαπιομαστε... -
ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΚΟΥΡΤΝΙΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΝ neron ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ R , ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ?
ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ?
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΛΙ , ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ?
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΙΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ , ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ....... ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ .
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΑΡΧΑΛΟ ΜΠΕΜΒΕΔΑΚΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΣΑΜΠΑ!!!! ΕΕΕΕΕ????
Χάρχαλο και μπεμβεδάκι δεν συμβαδίζουν κυριε Δήμο!
Δεν υπαρχει καμια σχεση εμου =Δημος Ριζικαρης = dimos
με τον .........=??????= dimosR
Παρακαλω τους mods να με προστατεψουν απο την αυθαιρετη χρηση του ονοματος μου και των αρχικων μου.Φανταζομαι γνωριζετε πολυ καλα ποιος και γιατι το κανει!!!!
dimos = ΔΗΜΟΣ ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΚΟΥΡΤΝΙΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΝ neron ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ R , ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ?ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ?
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΛΙ , ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ?
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΙΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ , ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ....... ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ .
Φανταζομαι δε λες για μενα?
Μπορει να εκανα μοδα το R αλλα καμια σχεση με Dimos -
Το θεμα μας, δεν πρεπει να ειναι ο Petros R Ουτε ο παπαριςR.
H Λεσχη ειναι οντως απαραδεκτη που ακομα δεν εχει ανακοινωσει τιποτα...
Πως θα προγραμματισουμε τον χρονο μας για το ΣΚ και την αλλη εβδομαδα ? Δεν τους περναει απο το μυαλο οτι καποιοι δουλευουν και δεν ειναι ευκολο να λειπουν οποτε θελουν ?Εκμεταλλευονται οτι ο Αγωνας ειναι ωραιος απο πλευρας ειδικων, ειναι στην Αθηνα, θα εχουν σιγουρα αρκετες συμμετοχες......και ολα τα υπολοιπα πανε περιπατο.....
-
Πες τα ρε συνοδηγαρα μου! Ελπιζω να εισαι ετσι νευρικος και στον αγωνα.
Η αληθεια ειναι οτι αυριο λιγουν οι συμμετοχες και δεν εχει γινει καμια ανακοινωση...
Παραδοξως συμφωνω και με τον Πετρορ, και θα ηθελα να μαθω πως ο Κ.Πολιτης εμαθε την ειδικη.Φιλικα
-
Στελλακη, κοιτα να κανεις καμια δουλεια στο Αγωνιστικο, και ασε το φορουμ .......
-
Ο χρήστης konstantinos7 έγραψε:
Στελλακη, κοιτα να κανεις καμια δουλεια στο Αγωνιστικο, και ασε το φορουμ .......ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
-
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι αυριο λιγουν οι συμμετοχες και δεν εχει γινει καμια ανακοινωση...
Παραδοξως συμφωνω και με τον Πετρορ, και θα ηθελα να μαθω πως ο Κ.Πολιτης εμαθε την ειδικη.
Φιλικα.....του το ειπανε οι υπολοιποι συμμετεχοντες και μη ανα την Ελλαδα
Τι ερωτησεις ειναι αυτες?Ευτυχως που ο Κυριος Πολιτης ενημερωνει τους υπολοιπους συναθλητες που τυχων δεν ηξεραν τις ειδικες,και τους τυχων θεατες.
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Στελλακη, κοιτα να κανεις καμια δουλεια στο Αγωνιστικο, και ασε το φορουμ .......
ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΝΑ εισαι καλα,
Σε ευχαριστω πολυ -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Παραδοξως συμφωνω και με τον Πετρορ, και θα ηθελα να μαθω πως ο Κ.Πολιτης εμαθε την ειδικη.
Φιλικα.....του το ειπανε οι υπολοιποι συμμετεχοντες και μη ανα την Ελλαδα
Τι ερωτησεις ειναι αυτες?Δικιο εχεις...Τι ρωταω ε??
-
-
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΘΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ, ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Η START LINE.
ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
ΓΚΕ ΓΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν. -
Τοπικός ήρωας δηληδή!
Πλάκα κάνω...
-
Ο χρήστης politis n έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΘΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ, ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Η START LINE.
ΓΚΕ ΓΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.Το εχουν κανει.....
Κακως δινει λογο απο που τα ξερεις.....,καλα εκανες και τα ειπες! -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Κακως δινει λογο απο που τα ξερεις.....,καλα εκανες και τα ειπες!Γεια σου Δημητρη,
Μιας και ανακατευτηκα και εγω στο ολο θεμα, και υστερα απο τα υπονοουμενα σου, οφειλω να σε ρωτησω, εισαι σιγουρος οτι εχω παει και εχω δει τις ειδικες?
Δηλαδη ειναι παραξενο να ρωταει καποιος πως καποιος αλλος ξερει για την αλλαγη της ειδικης χωρις να εχει ανακοινωθει?
Επρεπε να ξερω για την εντοποιοτητα του Κ.Πολιτη? ΚΑι βεβαια εκανε καλα και το ειπε.
Εσυ και αλλοι πολλοι δεν φωναζετε για δοκιμες και πως διαρεουν οι ειδικες? Τωρα με τα λεγομενα σου κρατας αλλη σταση?Τωρα αν εσυ ή καποιος αλλος με ειδε στις ειδικες, παρακαλω να το πει αν οχι φανταζομαι οτι μπορεις να ανακαλεσεις.
Φιλικα
Στελιος -
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Κακως δινει λογο απο που τα ξερεις.....,καλα εκανες και τα ειπες!Γεια σου Δημητρη,
Μιας και ανακατευτηκα και εγω στο ολο θεμα, και υστερα απο τα υπονοουμενα σου, οφειλω να σε ρωτησω, εισαι σιγουρος οτι εχω παει και εχω δει τις ειδικες?
Δηλαδη ειναι παραξενο να ρωταει καποιος πως καποιος αλλος ξερει για την αλλαγη της ειδικης χωρις να εχει ανακοινωθει?
Επρεπε να ξερω για την εντοποιοτητα του Κ.Πολιτη? ΚΑι βεβαια εκανε καλα και το ειπε.
Εσυ και αλλοι πολλοι δεν φωναζετε για δοκιμες και πως διαρεουν οι ειδικες? Τωρα με τα λεγομενα σου κρατας αλλη σταση?Τωρα αν εσυ ή καποιος αλλος με ειδε στις ειδικες, παρακαλω να το πει αν οχι φανταζομαι οτι μπορεις να ανακαλεσεις.
Φιλικα
ΣτελιοςΜα η απαντηση μου 'το εχουν κανει' δεν παει σε καποιον συγκεκριμενα.
Οι εξαιρεσεις δεν κανουν,δεν καναμε,δεν θα κανουν διαφορα στον κανονα.
αλλη σταση....?
Αν με ρωτας ,οταν θα τρεξω σε ενα πχ Παλλαδιο,αν θα κανω την εξαιρεση ξανα να παω με 4 περασματα η αν θα κανω,πχ, την Ευσταθιου που συνολο την ειχα δει 4 φορες στα περασματα και 1 στον αγωνα,η απαντηση ειναι 'οταν θα συμβει θα το σκεφτω' -
Πόσες ειδικές Χ πόσα χλμ έχει ο αγώνας? κυκλώνουν εύκολα? βγαίνουν τα περάσματα σε μία ημέρα?
Παλαδιο [διάσπαση]