-
Μια ερωτηση παρακαλω, αν καποιος εχει ηδη βρει την ακρη που ψαχνω τοσο καιρο αλλα ακομα δεν τα εχω καταφερει!
Θελω να βρω ενα καταστημα που να πουλαει φωτα εξωτερικου χωρου ( κηπου ) τα οποια δουλευουν με ηλιακη ενεργεια. Φωτα δηλαδη σαν και αυτα που βρηκα στο amazon.co.uk αλλα δεν τα στελνουν Ελλαδα ( αυτο ποτε δεν το καταλαβα! Γιατι δηλαδη μου στελνουν DVD - CD - PS games και οχι αυτα? )
Προτιμω να τα παρω απο καποιο ελληνικο καταστημα ειτε μεσω ιντερνετ ειτε να παω εγω στο μαγαζι, ειτε παλι απο On-line store αλλα εντος Ε.Ε..
Καθε συμβουλη η βοηθεια καλοδεχουμενη.
Ευχαριστω προκαταβολικα!
-
Μια ερωτηση παρακαλω, αν καποιος εχει ηδη βρει την ακρη που ψαχνω τοσο καιρο αλλα ακομα δεν τα εχω καταφερει!
Θελω να βρω ενα καταστημα που να πουλαει φωτα εξωτερικου χωρου ( κηπου ) τα οποια δουλευουν με ηλιακη ενεργεια. Φωτα δηλαδη σαν και αυτα που βρηκα στο amazon.co.uk αλλα δεν τα στελνουν Ελλαδα ( αυτο ποτε δεν το καταλαβα! Γιατι δηλαδη μου στελνουν DVD - CD - PS games και οχι αυτα? )
Προτιμω να τα παρω απο καποιο ελληνικο καταστημα ειτε μεσω ιντερνετ ειτε να παω εγω στο μαγαζι, ειτε παλι απο On-line store αλλα εντος Ε.Ε..
Ευχαριστω προκαταβολικα!
-
Ευχαριστω προκαταβολικα!
-
Ο πατέρας μου είχε πάρει πέρσι καμια δεκαρια από το Praktiker και είμαι σίγουρος ότι είχα δει και σε διαφημιστικό του Alex Pak.
-
Kάτι τέτοιο λέs φαντάζομαι:
http://www.alexpak.gr/gr/Kentriki.htm' target='_blank By the way:Hello σε όλουs τουs 'συνφορουμίτεs'.
-
Παίζει και μια προσφορά στα Praktiker απο ότι είδα μέχρι 12/4:
http://www.praktiker.gr/praktiker-inter ... index.html' target='_blank
-
κοιτα και στα jumbo - αν θυμαμαι καλα τα εχουν 4 Ευρω το ενα
Ερωτηση για φωτα με ηλιακη ενεργεια