-
Ειλικρινα το λεω με ολη την καλη διαθεση αλλα δεν αντεχεται...μπαινω 5 λεπτα και το κλεινω...
Δεν εχω δει πιο δυσχρηστο και ασχημο θεμα σε φορουμ...
Δεν γινεται να αλλαξει? -
Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θυμίζουν νέο ΠΑΣΟΚ.
Πάντως κάτι δεν πάει καλά με το νέο forum, μέχρι και τον elteo(καλώς τον!) εμφανίζει online.
-
Μηπως να αλλαξει ο χρωματισμος αναμεσα στα ποστ;Πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη αντιθεση γιατι δεν φαίνεται που σταματα το ενα και που αρχιζει το επομενο.
Τα κουμπια της υποβολης/προεπισκοπησης/αποθηκευσης(αυτο που χρησιμευει; ) καλυτερα να ειναι κατω απο το πλαισιο του μηνύματος και οχι τοσο χαμηλα .Επισης να μεγαλωσει το ονομα του χρηστη στην επικεφαλίδα της απαντησης.Αργησα να πατησω το πληκτρο με την 'Υποβολη' και δεν περναγε το μυνημα μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως να αλλαξει ο χρωματισμος αναμεσα στα ποστ;Πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη αντιθεση γιατι δεν φαίνεται που σταματα το ενα και που αρχιζει το επομενο.
Τα κουμπια της υποβολης/προεπισκοπησης/αποθηκευσης(αυτο που χρησιμευει; ) καλυτερα να ειναι κατω απο το πλαισιο του μηνύματος και οχι τοσο χαμηλα .Επισης να μεγαλωσει το ονομα του χρηστη στην επικεφαλίδα της απαντησης.Αργησα να πατησω το πληκτρο με την 'Υποβολη' και δεν περναγε το μυνημα μου
Είναι επειδή μέχρι να πατήσεις υποβολή μεσολάβησαν και άλλα ποστ.
Πραγματικά ενοχλητικό αυτό... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σαββας is back ... χαίρομαι που σας ξαναβλέπω! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είναι επειδή μέχρι να πατήσεις υποβολή μεσολάβησαν και άλλα ποστ.
Πραγματικά ενοχλητικό αυτό...Κανονικα σε ενημερωνει οτι εχουν γινει ποστ και αν θες να αλλαξεις κατι.Εμενα ομως δεν με αφηνε καθολου να υποβαλω απαντηση.
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
για το δεξιά - αριστερά, μία είναι η λύση, έχει δουλέψει και σε άλλο forum, την έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post:subsilver2 theme
ας το δοκιμάσουμε
τι εννοεις να κανουμε? δε το πιανω...
υγ. αν και ειναι πολυ νωρις ακομα...
απο μια προχειρη χρηση 2-3 ωρων μπορω να πω οτι με κουρασε...ισως τα χρωματα, ισως το αναποδο, ισως η σκατοψυχια μου....
και φοβαμαι και πολυ αν μπει καποιος νεος οτι θα τον απωθησει η εμφανιση...
-
Aνακεφαλαιωση:
- Quick Reply
- 'Aπλωμα' σε πλατος ,κατηργηση των πλαινων banners (ουτως η αλλως αμα θελει καποιος, τα μπλοκαρει)
- Μεταφορα του avatar στην αριστερη , με το username απο πανω κατα προτιμηση σε bold και με μεγαλυτερη γραμματοσειρα.
- Bold στο username στις παραθεσεις (quotes) και italics στο κειμενο που παρατειθεται.
- Εντονοτερη αντιθεση στο backround μεταξυ των posts, για να τα ξεχωριζουμε πιο ανετα.
- Να προστεθει μια στηλη επιπλεον στα αποτελεσματα της αναζητησης, για να ξερουμε σε πιοα θεματικη ενοτητα δημοσιευτηκε καποιο θεμα. Θα μπορουσε να προστεθει ακομα μια με τον συγγραφεα...
- Το κουμπι 'Υποβολη' να ερθει πιο κοντα στο κειμενο για να μη χρειαζεται να scrollαρουμε...
Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις ε?
...α! Και μη σας παρει παλι καμμια βδομαδα...
-
τα δικά μου σχόλια:
+φρέσκο και μοντέρνο
+ωραίο το μπάνερ στην κορυφή της σελίδας
+γρήγορο
+ωραία τα features που έλειπαν από το παλιό-πολύ αριστερά
-δεν έχει γρήγορη απάντηση
-κουραστικό στην ανάγνωσή του ιδίως όταν είσαι στο μενού με τα θέματα (αλήθεια οι μοντς στο κεντρικό δεν μπορούν να βγουν?)
-δεξιά το αβατάρ...πιστεύω ότι θα το βελτιώσετε!
-
συγνώμη αλλα....
ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
φέρτε πίσω το παλιο...
Corsair out....
-
Μου αρέσει πολύ το νέο forum. Είχα σιχαθεί το προηγούμενο. Η θέση με τις πληροφορίες για τον κάθε χρήστη και τα avatars στα δεξιά με βολεύει περισσότερο. Γενικά τα πάντα μου φαίνονται καλύτερα (πλην των banners δεξιά που σε ζαλίζουν)
@νδρέας
-
Τώρα συνειδητοποίησα οτι άλλαξαν τελείως και τα μεγέθη των γραμματοσειρών σαν μονάδες.
Αν κατάλαβα καλά, τώρα παίζουμε με ποσοστό επί τοις εκατό σε σχέση με το κανονικό μέγεθος και όχι πια με στιγμές.
Προσωπικά, ως γραφίστας, προτιμούσα τις στιγμές, αν και καταλαβαίνω οτι ίσως μπέρδευαν ορισμένους.Αλλά από την άλλη, πώς θα ξαναδούμε έτσι, ανεπαναληπτα σκηνικά με 18άρια μπολντ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για το δεξιά - αριστερά, μία είναι η λύση, έχει δουλέψει και σε άλλο forum, την έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post:
subsilver2 theme
ας το δοκιμάσουμε
τι εννοεις να κανουμε? δε το πιανω...
Οι admin βασικά, 2 click
Admin -> (click) Styles -> (click) subsilver2 install
και μετά θα έχουμε επιλογή στο προφίλ μας να γυρίσουμε σε ένα theme που μοιάζει με το παλιό (αλλά είναι σε μπλεδάκι...) με τα avatars αριστερά κλπ κλπ...
αλλά βέβαια είναι δική τους απόφαση...
edit: Άκυρο.. δεν έχει βγεί μετάφραση του subsilver2 για greek
edit2: δουλέυουν τελικά μια χαρά τα greek.. -
Απο μια πρωτη ματια, δεν μου αρεσει καθολου το νεο στυλ (για τους λογους που εχουν ηδη επισημανει οι προηγουμενοι).
Αλλα θα επανελθω με μια πιο δικαιη κριτικη μολις το συνηθησω...
-
Μου χρωστατε ενα πακετο ασπιρινες.
Σε κανα χρονο που θα το'χω μαθει ,θα το κριτικαρω,τωρα απλως με ζαλιζει.Που ειναι το enter OEO; Αααα εκει κατω ......
Τι και αλλη μια βολα πατημα;
-
Ας αρχίσω απο τα θετικά λοιπόν αυτο το μπλε χρωματακι ειναι αψογο (εχω ξανα πει τα περι κασμιρ μπλε κτλ ) οπως και πολυ όμορφη ειναι η εικόνα επάνω
Τωρα τα αρνητικα
Για εμενα το μεγαλύτερο φάουλ σε ενα φορουμ ειναι οι διαφημίσεις. Στο συγκεκριμένο ειναι 2πλο το κακο μιας και εκει που κάθονται στριμωχνόμουν ολη την σελιδα (σε σημειο να αρχίσει να θυμίζει σελιδα γνωστου 'περιδικου' με ονομα μερας )
Επίσης θα συμφωνήσω με τα περισσότερα που ειδα απο τα υπόλοιπα παιδια οπως quick reply και τα avatars στα αριστερά. Το μονο που θα προσθέσω ειναι η αναγκαιότητα για** διαφορετικά themes** ωστε ο καθε χρηστής να μπορει διαλέξει αυτο που του αρεσει πιο πολυ!
Αξίζει ενα μπράβο σε οσους ασχολήθηκαν για να τους εμψυχώσουμε και να διορθωθούν μερικές ατέλειες
-
Κλάσεις, χειρότερο
-
Φερτε πισω το Quick Reply
Ωραιο φαινεται, αν και θελει λιγο χρονο να συνιθισω το Αβαταρ στα αριστερα..
-
Το ξέρω ότι τα παιδιά που το έφτιαξαν ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, αλλά είναι πολύ δύσχρηστο
Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις που τελειώνει το καθε ποστ, ποιά ειναι η υπογραφή κλπ.
Επίσης είναι ενοχλητικό και το Re:[τιτλος τοπικ] στην αρχή του κάθε ποστ.
Ελπίζουμε σε βελτίωση.
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Φερτε πισω το Quick ReplyΩραιο φαινεται, αν και θελει λιγο χρονο να συνιθισω το Αβαταρ στα αριστερα..
Ιδιαιτερα το δικο σου, που απεικονιζει ενα πολυμορφικο G. Punto...
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις