-
-
Γυναίκα Mod?
Την τελευταία φορά που έγινε αυτό, δημιουργήθηκε εμφύλιος...εγκαθετίλα μέχρι το κόκκαλο:lol: -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
χρειάζεται και μια γυναίκα mod μπας και καθαρίσει η εγκαθετίλα
Συμφωνω,και ψηφιζω την Αναστασία
Γυναίκα moderator είπαμε όχι διαλυσοσκορποχωροχαβαλέιτορ!
Α και διαφωνώ με αυτή την ιδέα......
-
-
ΩΧ!!!!!!!!!!!!!
βγήκαν τα μαχαίρια............ -
Χριστός Ανέστη! (τώρα μόλις είδα ότι έχουμε και καθολικούς συντονιστές!)
Ώραίο το καινούργιο φόρουμ. Κάποια πράγματα δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύουν αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα τσεκάρουν οι καθολικοί και οι ορθόδοξοι συντονιστές αργά η γρήγορα (π.χ. τι διαφορά έχει το '4T.FORUM' από το 'ευρετήριο Δ.συζήτησης' πάνω πάνω;...)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Χριστός Ανέστη! (τώρα μόλις είδα ότι έχουμε και καθολικούς συντονιστές!)Ωπ... ποιός άλλος είναι καθολικός;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Χριστός Ανέστη! (τώρα μόλις είδα ότι έχουμε και καθολικούς συντονιστές!)Ώραίο το καινούργιο φόρουμ. Κάποια πράγματα δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύουν αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα τσεκάρουν οι καθολικοί και οι ορθόδοξοι συντονιστές αργά η γρήγορα (π.χ. τι διαφορά έχει το '4T.FORUM' από το 'ευρετήριο Δ.συζήτησης' πάνω πάνω;...)
Θα βάλουμε και μουσουλμάνους να ολοκληρωθούμε σαν Φόρουμ!
Η διαφορά είναι ότι το 4ΤΦόρουμ θα μπορούσε να οδηγεί σε Portal...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χριστός Ανέστη! (τώρα μόλις είδα ότι έχουμε και καθολικούς συντονιστές!)
Ώραίο το καινούργιο φόρουμ. Κάποια πράγματα δεν καταλαβαίνω σε τι χρησιμεύουν αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα τσεκάρουν οι καθολικοί και οι ορθόδοξοι συντονιστές αργά η γρήγορα (π.χ. τι διαφορά έχει το '4T.FORUM' από το 'ευρετήριο Δ.συζήτησης' πάνω πάνω;...)
Θα βάλουμε και μουσουλμάνους να ολοκληρωθούμε σαν Φόρουμ!
Η διαφορά είναι ότι το 4ΤΦόρουμ θα μπορούσε να οδηγεί σε Portal...
γιατί δεν βάζεις και Σκοπιανούς για προπαγάνδα......???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- Η αντίθεση μεταξύ διαδοχικών δημοσιεύσεων άλλαξε, για να ξεχωρίζουν πιο εύκολα
- Κάποια smilies κρύφτηκαν από τη σελίδα δημοσίευσης, ώστε να μικρύνει το κενό. Τα βλέπετε με ένα κλικ.
- Μπήκε quick reply.
- Ο χώρος της δημοσίευσης θα φαρδύνει σύντομα, υπομονή. Για τους ανυπόμονους, adblock.
Σπύρο οι βελτιώσεις σου καίριες! Μπράβο!
Αλλά:
σχετικά με την στοίχιση στο κέντρο, αντιλαμβάνομαι ότι για να έχει πάει αριστερά λογικά το σπρώχνουν οι διαφημίσεις που είναι δεξιά. Δεν είναι καλύτερο να μπει ένα μπανεράκι όπως στο παλιό φόρουμ επάνω;
δεν είναι θέμα adblock εξακολουθεί να είναι αριστερά. Τις έχω βγάλει γιατί δεν μου προσφέρουν τίποτα παρα μόνο ενόχληση.
κατα τα άλλα έχει γίνει πλέον πολύ καλό.
-
Μπράβο, μπράβο! Ήδη έχω ξεχάσει το παλιό φόρουμ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπράβο, μπράβο! Ήδη έχω ξεχάσει το παλιό φόρουμ.Επίσης.
Τώρα, βελτιωθήκαν τα πράγματα, εμείς συνηθίσαμε ποιός νοιάζεται; -
πολύ καλύτερα ειδικά η αντίθεση το σημαντικότερο γιατί κούραζε πολύ
Αν μπορούν να μπουν κ εικονίδια κάποια στιγμή στο quick reply
-
λοιπον η πιο σημαντικη βελτιωση ειναι η ταχυτητα...
-
Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι στις νέες δημοσιεύσεις δε μπορείς εύκολα να διακρίνεις σε ποιά κατηγορία ανήκει η κάθε δημοσίευση. Προτείνω να επέμβετε λίγο στα css styles και να επιλέξετε κάποιους άλλους χρωματισμούς για το θέμα του τόπικ, τον πίνακα στον οποίο βρίσκεται κλπ.
Επίσης, δεν είναι καλό να χρησιμοποιείται ένα layout που διαφέρει τόσο πολύ από αυτά που έχουμε όλοι μας συνηθίσει (δηλ την κλασσική διάταξη με το avatar αριστερά, το τόπικ δεξιά κλπ).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπράβο, μπράβο! Ήδη έχω ξεχάσει το παλιό φόρουμ.και αυτο εσενα...
-
Ευχάριστη αλλαγή η μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των χρωμάτων δύο διαδοχικών ποστ. Πλέον ξεχωρίζουν πολύυυυ πιο εύκολα στο μάτι.
-
καλοριζικο !!
το παλιο ομως μου αρεσε πιο πολυ.
εντιτ. μου ηταν πιο ξεκουραστο.
-
θέμα συνήθειας είναι ...
(αρκεί να μπει στο κέντρο )
-
Eφυγε το feature που επαναφερει την απαντηση σου προς επεξεργασια εαν στο μεταξυ εχει προηγηθει ακομα μια απαντηση στο θεμα?
Επισης, στο παλιο φορουμ, αν εκανες κλικ στο nick καποιου χρηστη, εμφανιζοταν εντονο στην απαντηση σου. Μπορουμε να το επαναφερουμε?
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις