-
Καλησπερα φιλοι.
Αυτο ειναι το πρωτο-πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ
Και ειναι μια ερωτηση:
Ειναι αληθεια οτι ο Ιαβερης καπου εκει στο '83 η '84,εκανε μερικους επιλεγμενους αγωνες στο Ιταλικο Πρωταθλημα ραλλυ με την Conrero team οδηγωντας Ascona 400 και εχοντας team mate τον τοτε ασημο ακομα Miki Biason;
Το περιοδικο μας ειχε κανει μια αναφορα αν θυμαμαι καλα,αλλα σε ποιο τευχος δεν θυμαμαι.
Μηπως καποιος παλιος θυμαται;
Ευχαριστω..
-
Καλησπερα φιλοι.
Και ειναι μια ερωτηση:
Ειναι αληθεια οτι ο Ιαβερης καπου εκει στο '83 η '84,εκανε μερικους επιλεγμενους αγωνες στο Ιταλικο Πρωταθλημα ραλλυ με την Conrero team οδηγωντας Ascona 400 και εχοντας team mate τον τοτε ασημο ακομα Miki Biason;
Το περιοδικο μας ειχε κανει μια αναφορα αν θυμαμαι καλα,αλλα σε ποιο τευχος δεν θυμαμαι.
Ευχαριστω..
-
Καλησπερα φιλοι.
Και ειναι μια ερωτηση:
Ευχαριστω..
-
αληθεια ειναι,και με αριστες επιδοσεις-χρονους
-
Κάποια στιγμή θα σας γράψω περιστατικά που μου έχει πει ο Ιαβέρης απότην εποχή εκείνη και την προσπάθεια αυτή.
Δεν οδηγούσε όμως μόνο ASCONA αλλά και FIAT 131 Abarth.
Conrero team-Ιαβερης