-
Δυστυχώς φέτος έχω ΚΤΕΟ. Λέω δυστυχώς γιατί βαριέμαι την διαδικασία, όχι για κανένα άλλο λόγο.
Το πρόβλημά μου είναι ότι έχει εμφανιστεί στο Ibiza (μοντέλο 2002) η ένδειξη για το ηλεκτρονικό μπλοκ του κινητήρα (σε κίτρινο χρωματάκι ).
Για να διορθωθεί ένα τέτοιο πρόβλημα πρέπει να με μαδίσουν σε αντιπροσωπεία ή γίνεται και σε άλλα συνεργεία ο σχετικός έλεγχος;
-
Δυστυχώς φέτος έχω ΚΤΕΟ. Λέω δυστυχώς γιατί βαριέμαι την διαδικασία, όχι για κανένα άλλο λόγο.
Το πρόβλημά μου είναι ότι έχει εμφανιστεί στο Ibiza (μοντέλο 2002) η ένδειξη για το ηλεκτρονικό μπλοκ του κινητήρα (σε κίτρινο χρωματάκι ).
Για να διορθωθεί ένα τέτοιο πρόβλημα πρέπει να με μαδίσουν σε αντιπροσωπεία ή γίνεται και σε άλλα συνεργεία ο σχετικός έλεγχος;
-
-
Ο έλεγχος μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε συνεργείο έχει διαγνωστικό... Το πιο πιθανό είναι να έχεις κάποιο πρόβλημα με αισθητήρα Λ.
Συνηθισμένο, αλλά δεν ξέρω κόστος. -
τι θα τα κανεις τα λεφτα σου ΜΑΣΣΑΛΙΑ
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Ο έλεγχος μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε συνεργείο έχει διαγνωστικό......και όχι απαραίτητα σε αντιπροσωπεία...
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Δυστυχώς φέτος έχω ΚΤΕΟ. Λέω δυστυχώς γιατί βαριέμαι την διαδικασία, όχι για κανένα άλλο λόγο.Το πρόβλημά μου είναι ότι έχει εμφανιστεί στο Ibiza (μοντέλο 2002) η ένδειξη για το ηλεκτρονικό μπλοκ του κινητήρα (σε κίτρινο χρωματάκι ).
στο ίμπιζα το λαμπάκι αυτό ανάβει και σβήνει κατά καιρούς. Δεν νομίζω πως στο ΚΤΕΟ θα σου πουν κάτι. Απλά πήγαινε σε οποιοδήποτε συνεργείο ή και σε εξουσιοδοτημένο ακόμα να σου πουν το λόγο και να στο σβήσουν. Συνήθως ο λόγος είναι μια βλακεία Αν σου ζητήσουν λεφτά ρίξτους μια μούντζα και φύγε! Σιγά μην τους πληρώνουμε που ο εγκέφαλος κρατάει κάποιο σφάλμα
υγ αν σου πουν πως έχει πρόβλημα ο λάμδα, πήγαινε και σε άλλο συνεργείο, με το λαμπάκι σβηστό πια για να το επιβεβαιώσεις! -
πολυ πιθανο να ειναι κανα Λ...(εχουμε εμπειριες γενικα.. )
ισως χρειαστει αλλαγη και αλλαξε το σε κανα συνεργειο..μη κανεις τη βλακεια να πας ση σεατ...
-
Αυτός ο εγκέφαλος του Ibiza είναι πολύ προβληματικός.
Και έχει γίνει ήδη αντικατάσταση μία φορά εντός εγγύησης.
-
μη τη ψαχνεις..το πηγες να το κοιταξουν?
Ηλεκτρονικό μπλοκ κινητήρα και ΚΤΕΟ