-
Καλά φέρε τουλούμπα τότε.
-
Μισο να φωναξω τον κοπρο να την βαλει στην τοστιερα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και από πότε είναι Πελοποννήσιοι οι Πατρινοί;
Ακόμα περιμένω τη μπύρα,με σαλιγκάρι να ερχόταν θα είχε φτάσει τώρα.
1ον:Οι Πυργιωτες αμα ειναι ετσι ανηκουν στην Κρητη....
2ον:Με το bravo ερχεται.. 3,5αρι.. Λες να έμεινε πάλι από λάδια;
Τις ίδιες συνήθειες έχουμε με τους Κρητικούς,όπλα στο αμάξι και καλιέργεια ''καλής ποιότητας''
Και μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη Λίβερπουλ!
-
- Σε όλα
-
Ψιτ νεος,ενα μπαν στον ταυρο και γρηγορα..
-
Mirage, έχεις ένα κενό ποστ ακριβώς από κάτω σου.
-
Μπα που να σε χωρισει η chazlp και να την παρακαλας γονατιστος να σε συγχωρεσει..
-
Το πρόσεξα ευχαριστώ Ταύρε
-
taurus=γλυφτης..
-
Κάποιος έγινε ήδη report.
-
Ρε καντε κατι μ αυτα τα αδεια ποστς..οποιος κι αν ειναι,αν ειναι αντρας να φανερωθει.. Σιγα μην φαβερωθει δλδ..
-
Mirage το έλαβες το report?
-
Σιγουρα ελαβε το δικο μου παντως...
-
Τα λάβαμε τα report σας και τα αξιολογούμε. Αναμείνατε.
[moderator drdino] -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα λάβαμε τα report σας και τα αξιολογούμε. Αναμείνατε.
[moderator drdino]να δω κ τον mirage να γράφει με χρωματάκια κ ας πάρει πάλι ιταλικό ο Pasxos
-
Τελικά Ντίνο... ο Ομικρόνε είχε δίκιο
γλύψε γλύψε έγινες moderator κουφάλα
Οφείλω φυσικά να παρατηρήσω πως οι εκάστοτε admins τουτου του φόρουμ διακατέχονται απο φιλογαλλικά αισθήματα, εξού και η αναγόρευση σε mod των Σαρκοζικών drdino και Mirage. Μετά σου λέει αξιοκρατία Πιστεύω πως πρέπει να γίνει ο Pasxos super mod για να κρατηθούν οι ισσοροπίες... μην ξεκινήσει καμία ανταρσία απο μέρους των Gruppo-isti...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οφείλω φυσικά να παρατηρήσω πως οι εκάστοτε admins τουτου του φόρουμ διακατέχονται απο φιλογαλλικά αισθήματα, εξού και η αναγόρευση σε mod των Σαρκοζικών drdino και Mirage. Μετά σου λέει αξιοκρατία Πιστεύω πως πρέπει να γίνει ο Pasxos super mod για να κρατηθούν οι ισσοροπίες... μην ξεκινήσει καμία ανταρσία απο μέρους των Gruppo-isti...τότε να κάνουν κ εμένα,τον tazio και τον random...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τότε να κάνουν κ εμένα,τον tazio και τον random...
Φιλαράκι, δεν ξέρω πως να στο πω... αλλά εδώ δεν μιλάμε για Bluray και Plasma HD TV Ισως σε κάποιο άλλο φόρουμ, αλλά εδώ ειναι για αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Φιλαράκι, δεν ξέρω πως να στο πω... αλλά εδώ δεν μιλάμε για Bluray και Plasma HD TV Ισως σε κάποιο άλλο φόρουμ, αλλά εδώ ειναι για αυτοκίνητα
το ξέρω...μήπως εσύ μπερδεύτηκες;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Οφείλω φυσικά να παρατηρήσω πως οι εκάστοτε admins τουτου του φόρουμ διακατέχονται απο φιλογαλλικά αισθήματα, εξού και η αναγόρευση σε mod των Σαρκοζικών drdino και Mirage. Μετά σου λέει αξιοκρατία Πιστεύω πως πρέπει να γίνει ο Pasxos super mod για να κρατηθούν οι ισσοροπίες... μην ξεκινήσει καμία ανταρσία απο μέρους των Gruppo-isti...
Αν γίνει αυτό εγώ αποχωρώ.
Κι αν αυτό δε σας τρομάζει, τότε υπάρχει και η MkII:
Αν γίνει αυτό εγώ θα είμαι στο forum 24/7.
Pub - σουβλατζίδικο [#24]