-
edit
λαλακία μου
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Που που;Θελω ντοκουμεντο..
http://www.ego_o_vasilis_dhlwnw_oti_eim ... as.edu.org
Ποπο μλκ,το οτι εχεις ιαπωνικο σ εχει πειραξει σοβαρα... Που να σουν κι απ την Κρητη κιολας και να χες Megane... Μπερδεψες τα ονοματα μαλλον νεος...
-
τζάμπα χάρηκα...
(κάτσε να κάνω κ edit γιατί θα μας περάσουν για χαζούς...)
-
Εγω δεν κανω εντιτ για να δουν ολοι τι παθαινεις αμα οδηγεις ιαπωνικο και πληττεις οταν πηγαινεις ολο ευθεια ευθεια ευθεια...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Που που;Θελω ντοκουμεντο..
viewtopic.php?p=1186670#p1186670' target='_blank' target='_blank
Ποπο μλκ,το οτι εχεις ιαπωνικο σ εχει πειραξει σοβαρα... Που να σουν κι απ την Κρητη κιολας και να χες Megane... Μπερδεψες τα ονοματα μαλλον νεος...
Όπως επισης πειραζει σοβαρα οσους ειναι γαυροι και εχουν τη σημαια της Ιταλιας στο αβαταρ τους.
-
Αλλος απο δω...εγω στο αβαταρ βλεπω την Ιταλια στα χρωματα της σημαιας της κι οχι την σημαια της Ιταλιας.. Αλλα τι να πεις κρητσικος δεν εισαι...ιδιο στυλ με τον Πατρινο που λεει οτι ειναι απ τον Πυργο..(pjathan) .. Ουνα ρατσα ουνα φατσα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αλλος απο δω...εγω στο αβαταρ βλεπω την Ιταλια **στα χρωματα της σημαιας **της κι οχι την σημαια της Ιταλιας.. Αλλα τι να πεις κρητσικος δεν εισαι...ιδιο στυλ με τον Πατρινο που λεει οτι ειναι απ τον Πυργο..(pjathan) .. Ουνα ρατσα ουνα φατσα..Κι εσυ συναδελφος δηλαδη;
-
Ποίος κυρ μοντ;
ο πάσχος γλύφει τον ντριριντίνο για να γίνει mod και η chaz δήλωσε ότι θα αποχωρήσει αν δεν φτιαχτεί το forum
Eμένα το forum μου αρέσει πολύ...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αλλος απο δω...εγω στο αβαταρ βλεπω την Ιταλια **στα χρωματα της σημαιας **της κι οχι την σημαια της Ιταλιας.. Αλλα τι να πεις κρητσικος δεν εισαι...ιδιο στυλ με τον Πατρινο που λεει οτι ειναι απ τον Πυργο..(pjathan) .. Ουνα ρατσα ουνα φατσα..
Κι εσυ συναδελφος δηλαδη;
ΠΟΤΕ!!
Βασιλη πλακωσε δουλεια..
-
Δεν σε ακούει...
-
Οφείλω φυσικά να παρατηρήσω πως οι εκάστοτε admins τουτου του φόρουμ διακατέχονται απο φιλογαλλικά αισθήματα, εξού και η αναγόρευση σε mod των Σαρκοζικών drdino και Mirage. Μετά σου λέει αξιοκρατία Πιστεύω πως πρέπει να γίνει ο Pasxos super mod για να κρατηθούν οι ισσοροπίες... μην ξεκινήσει καμία ανταρσία απο μέρους των Gruppo-isti...
τότε να κάνουν κ εμένα,τον tazio και τον random...
Μην ακούω μ@λ@κίες. Μακρυά από εδώ τέτοιες υποχρεώσεις.
Με τίποτα δε θέλω να χάσω το δικαίωμα να γράφω ότι θέλω.
Άσε που μετά δε θα μπορώ να βρίζω τον 'noly'. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Έπρεπε να τους ελέγξουμε κολλητέ. Και ο καλύτερος τρόπος ήταν να τους εντάξουμε στο σύστημα!
σας μιλαει ο ελευθερος ραδιοφωνικος σταθμος 4Τ φορουμ...μην υποτασσεστε στον φανφαρονο mirage και στον γερμανοτσολια (307=γκολφ) ντινο...
Τώρα να σου πετάξω ένα edit να στανιάρεις;
[mod drdino]we shall fight on the lands....
-
Καφέ παρακαλώ να πάνε κάτω τα φαρμάκια.......
-
Έπρεπε να τους ελέγξουμε κολλητέ. Και ο καλύτερος τρόπος ήταν να τους εντάξουμε στο σύστημα!
σας μιλαει ο ελευθερος ραδιοφωνικος σταθμος 4Τ φορουμ...μην υποτασσεστε στον φανφαρονο mirage και στον γερμανοτσολια (307=γκολφ) ντινο...
Τώρα να σου πετάξω ένα edit να στανιάρεις;
[mod drdino]we shall fight on the lands....
+1
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άσε που μετά δε θα μπορώ να βρίζω τον 'noly'.
Γιατί όχι? Κολώνω νομίζεις να σε στέλνω εκεί που σου αρμόζει και σε εκείνη την περίπτωση?
Σας χαιρετώ, περιμένουμε και δεύτερη διακοπή ρεύματος απόψε (η πρώτη ήταν 3ωρη, 12:00-15:10).
-
Kαι εγώ ετοιμάζομαι για την δεύτερη 3ωρη σήμερα...
-
Λέω να κατασκηνώσω στο νοσοκομείο. Εκεί έχει πάντα ρεύμα και μαζεύουν τα σκουπίδια.
-
Έχει και γκομενάκια, αντίθετα από τα σπίτια μας.
-
ο χαρης παντα εχει ενα γκομενακι σπιτι του...
-
ο χαρης παντα εχει ενα γκομενακι σπιτι του...Aυτό και το γάλα (για τον καφέ) δεν λείπουν ποτε απ' το ψυγείο μου!
Pub - σουβλατζίδικο [#24]