-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΚΑι εδω βρεχει δυο μερες συνεχεια φυσαει και κανει και κρυο .Αναψαμε παλι καλοριφερΚαλημερα
από καλοριφέρ καλά πάμε.......
-
Καλημέρα εδώ έβγαλε ήλιο
-
τι να φάω για το μεσημέρι ?
-
Σουβλακια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σουβλακια.δεν έχει και τίποτα άλλο εδώ.....όλο σουβλάκια.....
κάπου τα βαριέμαι....... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
κάπου τα βαριέμαι.......
Να πας σε γιατρο γιατι αυτο δεν γινεται!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
κάπου τα βαριέμαι.......
Να πας σε γιατρο γιατι αυτο δεν γινεται!
το βλέπω για γαυράκι και μαριδάκι τηγανιτό με σαλατίτσα και κρασάκι ή ουζάκι (φυσικά....)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΚΑι εδω βρεχει δυο μερες συνεχεια φυσαει και κανει και κρυο .Αναψαμε παλι καλοριφερΚαλημερα
Στον Πύργο έχουμε λιακάδα σήμερα.
Θα δούμε το Ράλλυ άνετα μάλλον.
Έπιασαν τόπο τα μπινελίκια που έριξα.
-
Εδώ παίζουν ντολμαδάκια...
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΚΑι εδω βρεχει δυο μερες συνεχεια φυσαει και κανει και κρυο .Αναψαμε παλι καλοριφερ
Καλημερα
Στον Πύργο έχουμε λιακάδα σήμερα.
Θα δούμε το Ράλλυ άνετα μάλλον.
Έπιασαν τόπο τα μπινελίκια που έριξα.
Και εδω μετα τις 9:00 εβγαλε ηλιο.Μαλλον τα μπινελικια σου εχουν μεγαλη ακτινα δρασης!!!
-
Έχω συγγενείς στην Τρίπολη και πάντα βοηθώ όσους έχουν ανάγκη..
-
Εδω λιακαδα , εντελως !
Ποιος βαρεθηκε τα σουβλακια ? Ειναι ποτε δυνατο ?
-
Καιρό έχω να φάω σουβλάκι
-
Αυτός ο βάζελος ο διαχειριστής του καφενείου που είναι για να μου φτιάξει καφέ;
-
Eλα ρε τρισαθλιε οπαδε της Μαντσεστερ...ξερεις αυτηνης που μαμησε ορθια την Λιβερπουλ πριν μια βδομαδα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eλα ρε τρισαθλιε οπαδε της Μαντσεστερ...ξερεις αυτηνης που μαμησε ορθια την Λιβερπουλ πριν μια βδομαδα..pasxo καλυτερα θα κανεις να ασχολεισαι με την ομαδα σου. Τί λες θα κερδισετε τον Πανιωνιο;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Eλα ρε τρισαθλιε οπαδε της Μαντσεστερ...ξερεις αυτηνης που μαμησε ορθια την Λιβερπουλ πριν μια βδομαδα..
pasxo καλυτερα θα κανεις να ασχολεισαι με την ομαδα σου. Τί λες θα κερδισετε τον Πανιωνιο;
Λοιπον κοψτε το αστειο με την βαζολομαδα για θα γεμισω το φορουμ 'Μαμιεται η Λιβερπουλ και η παραγκα της'..
-
Γεια σας από την Πορτογαλία!
-
Τι κανει ενας γκει για να βρει το ταιρι του... Μεχρι εκει σε τραβολογαει;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
pasxo καλυτερα θα κανεις να ασχολεισαι με την ομαδα σου. Τί λες θα κερδισετε τον Πανιωνιο;
Λοιπον κοψτε το αστειο με την βαζολομαδα για θα γεμισω το φορουμ 'Μαμιεται η Λιβερπουλ και η παραγκα της'..
Μη τρελενεσαι ρε συ καλα δεν το αντεχεις το 'κουρδισμα'; Πλακα κανουμε. Οσο για τη Λιβερπουλ. Προσωπικα δεν παιρνω λεφτα ουτε απο αυτους ουτε απο τον ΟΦΗ. Δε με χαλαει οτι κι αν λεει καποιος για τις δυο μεγαλες αγαπες μου.
Pub - σουβλατζίδικο [#24]