-
Πολύ light καταστάσεις μωρε Στηβ. Να κατέβω να πάρω μπύρα μετά το γ...ι δε λέει με τίποτα ! Άσε που δεν θα με κρατούν τα πόδια μου!!!! Τόσο ιδρώτα θα χύσω να ικανοποιήσω το γυναικείο φυλο. Θέλω φροντίδα μετά. Και όχι μόνο φαγητό στο κρεβάτι. Αυτό θα είναι the last!!! Αυτά όμως σου ξαναλέω τα κάνουν οι milfάρες. Αυτές που ξέρουν να εκτιμούν τον αγώνα σου στον έρωτα. Όχι τα κοριτσάκια ή οι ξενέρωτες που το παίζουν μοιραίες και βαριά πεπόνια !
Δεν είναι υποτιμητικό να σε περιποιείται μια γυναίκα με αυτό τον τρόπο. Αντίθετα σε κάνει να νιώθεις βασιλιάς.
Αυτό που κάνεις εσύ δείχνει ότι είσαι για πάρτη σου και μόνο και ναι αυτό θέλω αυτό κάνω. Οκ. Σε καταλαβαίνω. Όταν όμως θέλει η γυναίκα να σε περιποιηθεί δεν πάς για μπύρα μόνος σου. Άστη να σε φροντίσει μόνη της .
Έγω ξενερώνω αν δω ότι η γυναίκα δεν με φροντίζει μετά το σεξ και τα παραλειπόμενα !!!
Πάω κι εγώ για μπύρα δηλ!!! Και μετά ανοίγω τηλεόραση να δω τον τροχό της τύχης.... ..... Κατάλαβες? Δεν έχει νόημα ρε φίλε...... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πολύ light καταστάσεις μωρε Στηβ. Να κατέβω να πάρω μπύρα μετά το γ...ι δε λέει με τίποτα ! Άσε που δεν θα με κρατούν τα πόδια μου!!!! Τόσο ιδρώτα θα χύσω να ικανοποιήσω το γυναικείο φυλο. Θέλω φροντίδα μετά. Και όχι μόνο φαγητό στο κρεβάτι. Αυτό θα είναι the last!!! Αυτά όμως σου ξαναλέω τα κάνουν οι milfάρες. Αυτές που ξέρουν να εκτιμούν τον αγώνα σου στον έρωτα. Όχι τα κοριτσάκια ή οι ξενέρωτες που το παίζουν μοιραίες και βαριά πεπόνια !
Δεν είναι υποτιμητικό να σε περιποιείται μια γυναίκα με αυτό τον τρόπο. Αντίθετα σε κάνει να νιώθεις βασιλιάς.
Αυτό που κάνεις εσύ δείχνει ότι είσαι για πάρτη σου και μόνο και ναι αυτό θέλω αυτό κάνω. Οκ. Σε καταλαβαίνω. Όταν όμως θέλει η γυναίκα να σε περιποιηθεί δεν πάς για μπύρα μόνος σου. Άστη να σε φροντίσει μόνη της .
Έγω ξενερώνω αν δω ότι η γυναίκα δεν με φροντίζει μετά το σεξ και τα παραλειπόμενα !!!
Πάω κι εγώ για μπύρα δηλ!!! Και μετά ανοίγω τηλεόραση να δω τον τροχό της τύχης.... ..... Κατάλαβες? Δεν έχει νόημα ρε φίλε......Ρε τον Θαναση. Δεν με ενοχλει να με περιποιειται η γυναικα. Στο κρεβατι δεν θελω να μου φερει φαγητο, γιατι δεν μου αρεσει να τρωω στο κρεβατι. Αφου σου εγραψα, μου αρεσει αντε να πιω καμια μπυρα το πολυ. Ε αν ειναι να παει στην κουζινα, ή θελει να μου φερει κατι, θα της ζητησω την μπυρα. Αν ας πουμε το μεσημερι θελησει να μου σερβιρει το φαγητο δεν θα της το αρνηθω. Δλδ θα την αφησω να χαρει που με περιποιειται. Εννοειται αυτο. Ομως θα θελησω να της το ανταποδωσω. Δλδ θα την βοηθησω στο μαζεμα των πιατων. Κοιτα Θαναση, δεν ειμαι και τοσο σε αυτα οπως οι περισσοτεροι. Δλδ δεν ξερω πως πρεπει να κανω. Επηδει εχω απο μικρος εικονες αλλες απο την μητερα μου που ο αλλος την διεταζε σαν να ηταν ζωο η γυναικα, εχω αλλη αντιμετωπιση. Δλδ θελω να βοηθω, να μην κανω την γυναικα να αισθανεται οτι ειναι υποχρεωμενη να μου κανει οτιδηποτε. Βεβαια ουτε εγω να ειμαι δουλος της. Αν το κανω θα το κανω απο αγαπη, οχι γιατι θα δεχτω να με εχει σουζα.
Θαναση το προβλημα πολλων γυναικων, το εχω συζητησει με καποιες, ειναι που αυτες θελουν μετα το χαδακι. Εμεις το βλεπουμε ή το νιωθουμε αλλιως, γιατι ενταξει αυτες, καθονται. Εμεις κουνιομαστε, σπρωχνουμε ρε παιδι μου, οι μυες κλπ κουραζονται. Χυνουμε ιδρωτα, σπερμα. Ε μετα θες να κοιμηθεις, να ξεκουραστεις. Δεν το καταλαβαινουν. Θελουν το χαδακι, κουβεντουλα, φιλακι. Αλλιως σκεφτονται Θαναση. Εμενα δεν με πειραζει. Ενταξει θα κανω κουβεντουλα, αλλα κουβεντουλα. Οχι ολοκληρη διημερη διασκεψη. Βασικα ειναι και θεμα ατομου. Αν ειναι καμια ξεπετα και η αλλη εκπεμπει αλλου, τι να κατσω να ακουσω; Θα νυσταξω θελω δεν θελω -
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πέταξε τη σύντροφό του γυμνή στο δρόμο γιατί…
αφού την “έπιασε” να στέλνει γυμνές φωτογραφίες σε επτά άνδρες!Η γυναίκα περπατάει, τυλιγμένη με μια πετσέτα, την ώρα που την ακολουθεί ο σύζυγός της, βιντεοσκοπώντας τη στιγμή της... εκδίκησης.
Κάποια στιγμή της φωνάζει στα ισπανικά: “Πέταξε την πετσέτα! Κάνε αυτό που σου λέω σκύλα! Δείξε πόσο όμορφη και υπέροχη είσαι! Βγάλε την πετσέτα για να πληρώσεις την ντροπή που με έκανες να νιώσω, όταν σου έλεγα ότι θέλω να κάνω οικογένεια μαζί σου και εσύ μιλούσες με άλλους άντρες”.
“Όχι, για να κάνω σεξ μαζί τους”, ήταν η απάντηση που του έδωσε, προκαλώντας την έκρηξή του!
“Όχι για να κάνεις σεξ! Και τι ήταν όλες αυτές οι συνομιλίες;... Νομίζεις ότι θα μείνω μαζί σου μετά από όλα αυτά”.Η γυναίκα προσπαθώντας να καλυφθεί ανάμεσα στα αυτοκίνητα, του φώναξε: “Δώσε μου την πετσέτα”, αλλά εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας: “Αυτό σου αξίζει”.
Newsit.gr
http://www.toxwni.gr/kosmos/item/91048-apistefto-petakse-ti-syntrofo-tou-gymni-sto-dromo-giati
Εχει και βιντεο που δειχνει οσα γραφει παραπανω. Για ριξτε το μια ματια. Δεν ειναι τσοντα, δλδ ακαταλληλο. Δειτε το μεχρι το τελος. Εκανε καλα ή οχι ο συντροφος της; Δειτε το ολο αν γινεται. Ισως στο τελος αλλαξετε γνωμη, ισως οχι. -
Στηβ ακου!! Ασε να σου φερει την μπυρα και μετα ριξε εναν υπνο. Πριν σε παρει ομως πες της οτι θα ξυπνησεις Δημητριος (Φατσεας ----Στο καφε της Χαρας)
Πλακα κανω ετσι!!! -
Στηβ ακου!! Ασε να σου φερει την μπυρα και μετα ριξε εναν υπνο. Πριν σε παρει ομως πες της οτι θα ξυπνησεις Δημητριος (Φατσεας ----Στο καφε της Χαρας)
Πλακα κανω ετσι!!!ουτε μπυρα δεν θα προλαβει να φερει. Αμα της πω οτι ειναι να κοιμηθω δεν θα κοιμηθω. Θα αρχισει την γκρινια. Αυτα γινονται χωρις να πεις τπτ. Το δειχνεις με τον τροπο σου Αν ειμαι τυχερος δεν θα με ξυπνησει για να μου τα χωσει.
-
Αν ειναι γκρινιαρα να την πιασεις απο το στομα και να της πεις ςςςσσσσσσ... Και αρχισε και γεμιζε τρυπες....
Υπερωριες για εξτρα υπνο μετα!!!! Τουλαχιστον δε θα χαμπαριαζεις στο τελος αφου θα πεσεις ξερος!!! -
Δεν χαλιεμαι. Παω σε αλλο δωματιο, στο καθιστικο στον καναπε, εχω και αλλο υπνοδωματιο, την κανου αλλου παντως με το μαξιλαρι στο χερι
-
Ακαρδος εντελως ? Ετσι θα το αφησεις το κοριτσι? Θα φυγει ....
-
Ακαρδος εντελως ? Ετσι θα το αφησεις το κοριτσι? Θα φυγει ....Ρε παιδι μου, μιλαμε για τα εφημερα, σε περιπτωση που η αλλη ειναι για το κρεβατι αλλα οχι για περισσοτερο. Αν θελει δλδ μετα κουβεντα, θα ακουω πραματα...Δεν φευγει Θαναση. Μια χαρα ειναι, εχει ολα τα κομφορ το σπιτι, θα παει τα χαρει. Αλλα και αν φυγει, να μην κλεισει δυνατα την πορτα. Αν μεινει, κανουμε ενα ματσακι και το πρωι
-
Νταξει. Ελπιζω να μην εχει καψουρα μαζι σου μονο και σου γκρεμισει το σπιτι φευγοντας!!!
Οκ......!! Ομως...... Φιλε Στηβ να ξερεις οτι το πρωινο σεξοματσακι ειναι the best!!! Δε χανεται!!! -
Νταξει. Ελπιζω να μην εχει καψουρα μαζι σου μονο και σου γκρεμισει το σπιτι φευγοντας!!!
Οκ......!! Ομως...... Φιλε Στηβ να ξερεις οτι το πρωινο σεξοματσακι ειναι the best!!! Δε χανεται!!!Αυτα ειναι που φοβαμαι Θαναση στα γρηγορα κολπα, ή στα απο πριν συμφωνημενα και μιλημενα. Να μην της προκυψει κανενα συναισθημα στο ενδιαμεσο και μετα, δωστου τηλεφωνα, δωστου μνματα, δωστου και σε εμενα ντεπον. Το πρωινο ειναι μπερεκετι. Σου ανεβαζει την διαθεση. Εισαι και ξεκουραστος και βαρας δυνατα εκει που μπαινεις. Μια φορα μονο Θαναση ας πουμε μου εκανε ζημια κοπελα. Ειμασταν με το αμαξι και ειχαμε μια διαφωνια, τα πηρε στο κρανιο και κλεινει την πορτα με ολη της τη δυναμη. Θολωσα μαγκα μου. Δλδ για 1-2 δευτερολεπτα σταματησαν ολα στο μυαλο μου. Ενα κενο αισθανθηκα. Μετα φορτωσα, αλλα ειναι γυναικα. Εφυγα για να μην κανω κατι που μετα θα το μετανιωνα. Κοιτα με εχει πιασει ο υπνος γιατι δεν αντεχα να ακουω πραματα αδιαφορα. Ε κοιμηθηκε και εκεινη. Το πρωι ομως, σαν dvd που το σταματας το εργο και οταν βαλεις το dvd συνεχιζει απο εκει που το σταματησες. Μωρο μου εχτες κοιμηθηκες και δεν ακουσες τι ελεγα. Λοιπον ελεγε οτι μπλα μπλα μπλα. Ομως Θαναση. Δεν εχουν μονον αυτες το κολπο με τον πονοκεφαλο. Τον εχουμε και εμεις. Της λεω ααχ οχι τωρα καπου θα κρυωσα και με ποναει το κεφαλι μου, της δινω και ενα φιλακι, παω να πιω ντεπον και αυτο ηταν. Σε θεμα υγειας ολες κανουν πισω.
-
Σε θεμα υγειας ναι. Σωστη διαπιστωση. Στη καψουρα θα σε παλαβωσει η γκρινιαρα γκομενα . Πως νιωθεις αν θες εκεινο το αλλο το δειξο ντιξο κτλ....
Μου εχει συμβει...... Ουτε η μανα μου να ηταν.... -
Η Shauna Sand βρέθηκε σε παραλία του St Barts με τον σύντροφό της και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την τσάκωσε την ώρα που συνευρισκόταν σεξουαλικά με αυτόν.
Χαμός, λοιπόν, στις παραλίες με την καυτή playmate να επιδίδεται σε όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα!
http://www.backstage24.gr/mathima-gia-seks-stin-paralia-apo-gnosto/
δεν κρατιουνται σου λεω. Στα βραχια, στην θαλασσα, παντου. Θαναση πες μου τωρα αν ησουν παραδιπλα θα κοιτουσες μονο; -
Μια χαρα . Αξιοζηλευτες καταστασεις!!!
Στο διπλα φορουμ ειχα καταθεσει καποιες παρομοιες εμπειριες. Υπηρχε ομως μια που σε βραχο στη παραλια ξεχασα τσαντακι μετα την επαφη ενω εχασα και τα κλειδια του αυτοκινητου στην αμμο. Φυσικα δεν ξαναεκανα σεξ στη θαλασσα διπλα με αυτη τη κοπελα. Γκαντεμια....
Στηβ φιλε αν ημουν διπλα παραδιπλα με το ζευγαρι αυτο δε θα ημουν μονος. Αν η κοπελα μου ηταν για τα μπαζα τοτε οχι μονο θα κοιτουσα αλλα θα ζηταγα να αλλαξουμε κοπελιες κιολας!!!!
Αντε να εβαζα κι εγω ενα καυ......χερακι να βοηθησω στις δυσκολες στροφες τολουπ ακσαντ κτλ!!!! -
...γελαω γιατι φανταζομαι τον εαυτο μου την ωρα που ο φιλος πανω δινει 'πονο' στη γκομενα να πηγαινω να τον τραβαω πισω και αυτος να με σπρωχνει λεγοντας ασε με ρε φιλε δε βλεπεις και δωστου ....
Οταν γ.....ας και σεισμος να γινεται δε χαμπαριαζεις. Ειδικα οταν εισαι στο φορτε.....
Πολλα εργα βλεπω ετσι Στηβ?........ -
:lol: ...γελαω γιατι φανταζομαι τον εαυτο μου την ωρα που ο φιλος πανω δινει 'πονο' στη γκομενα να πηγαινω να τον τραβαω πισω και αυτος να με σπρωχνει λεγοντας ασε με ρε φιλε δε βλεπεις και δωστου ....
Οταν γ.....ας και σεισμος να γινεται δε χαμπαριαζεις. Ειδικα οταν εισαι στο φορτε.....
Πολλα εργα βλεπω ετσι Στηβ?........Εγω Θαναση ειμαι χαβαλετζης. Δλδ θελω να κανω τζερτζελε. Θα εβρισκα και τπτ αλλους εκει γυρω και θα πηγαιναμε κοντα και θα φωναζαμε το παικτη, θα τον ενθαρυναμε, κερκιδα ρε παιδι μου, ξερεις.
Οχι ρε Θαναση. Δεν βλεπεις πολλα εργα. Τα εργα ποια τα βλεπουμε μπροστα μας. Μια τσοντα εχει γινει η κατασταση. -
Βαλε και μια σαμπανια στη παρεα που λες για τα κερσσματα στο τελος της τσοντας......
-
Βαλε και μια σαμπανια στη παρεα που λες για τα κερσσματα στο τελος της τσοντας......Τα παντα!! Και καλη σαμπανια. Δεν ξερω στη Τζουλια σε τι τιμη επαιξε η σαμπανια, αλλα για την κοπελια στις photo αξιζει κιβωτιο λεμε για ζεσταμα.
Backstage φωτογραφίες από ταινία της Sirina (ΦΩΤΟ)
Έγινε χαμός στην παραλία σε ταινία της γνωστής εταιρίας πορνό ταινιών Sirina!
Στις Backstage φωτογραφίες διαπιστώνετε πως οι πρωταγωνιστές είναι πανέτοιμοι για «παιχνίδια» στο νερό!
http://www.paraskhnio.gr/backstage-fotografies-apo-tainia-tis-sirina-foto/
Δεν εχει τπτ απο φωτογραφιες. Δλδ ο παραπανω ερασιτεχνης με το αμορε του, εχει φωτογραφιες με μπολικο πονο σε σχεση με αυτες που εχει το αρθρο για τα γυρισματα. Αλλα θα ηθελα ρε Θαναση να ημουν στα γυρισματα! Οχι για να παρω ματι. Αναγκη ειχα. Βασικα οπως σου ειπα. Εχω 2 - 3 φιλαρακια που μεγαλωσαμε μαζι. Ειναι και αυτοι χαβαλετζηδες για τα παντα. Λοιπον, θα ηθελα ετσι να ειμασταν στα γυρισματα. Να λεγαμε οχι φωναχτα μεταξυ μας τα δικα μας. Ειδικα στους διαλογους στα Ελληνικα. Δεν εχω ακουσει ουτε και δει ταινια του Σειρηνακι, οχι ειχα δει την Τζουλια, αλλα εκοψα τον ηχο.
Δεν μπορω ρε φιλε. Φανταζομαι τι θα λεει και ενταξει, θα λυθω στα γελια. Λοιπον, ειναι ατακα απο παλαιας κοπης τσοντα. Δεν ειναι ακαταλληλη, αλλα ο διαλογος ειναι με κακες λεξεις. Για αυτο δεν θα βαλω το βιντεο. Θα βαλω μονο το url του. Εχει σχεση και με αμαξια Παει μια ζωντοχηρα στον μαστορα που της φτιαχνει το αμαξι. Ο μαμιας ρε παιδι μου, ειναι γκαραζιερης. Τεσπα. 1 λεπτο διαλογος, ολα τα λεφτα λεμε ειδικα στο τελος. Η ατακα του, φτιαχνει κοιλιακους.
Σαν προφυλακτηρα. Κλαμα!!
https://www.youtube.com/watch?v=h7ZSdRIwEVA
Δεν ειναι ο Γκουσκουνης. Ειναι ο......Τελης Σταλονε Ειλικρινα, ουτε καν ξερω τι παιζει με τις Ελληνικες ακαταλληλες ταινιες. Μου το εστειλε ενα απο τα φιλαρακια μου στο email μου. Αυτος ψαχνει κατι τετοιες ατακες κλπ. -
Στηβ μονο οι μηχανοκινητες τσοντες αξιζουν
-
:lol:
Στηβ μονο οι μηχανοκινητες τσοντες αξιζουνΞεχασα. Κοιτα, ειναι ωραιο να το κανεις στην φυση. Οπως ρε παιδι μου αυτο το ζευγαρι. Εχει και αυτος ο τροπος την χαρη του. Ειδικα στην θαλασσα! Μια χαρα.
Τι ωραιο πραμα να υγραινεται μια γυναικα.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες