-
Οι φιλολογοι γυναικες ηταν για τα μπαζα γενικα. Σπααανια θα εβλεπες καποια που εστω και στο 1% του σωματος θα ειχε μοντερνα εικονα.
Κατα σειρα λοιπον και απο τις απαραδεκτες προς τις ποιο σεξουαλικα αποδεκτες....γυμνασιου μερια...
Φιλολογοι γενικα...
Θρησκευτικα
Φυσικη... χημεια
Γεωγραφια
Ιστορια
Οικιακη οικονομια
Αγγλικουδες
Οικοκυρικουδες
Εικαστικουδες
Σε ορισμενες περιπτωσεις εκει στο '80 οι ποιο ξενερωτες ασχημες καθηγητριες ηταν και στα οικοκυρικα....
Ρε τι περασαμε.....Τοτε Στηβ μη νομιζεις οτι ηταν ηθικοτερες οι καθηγητριες . Καβαλα ολες σε φοιτητες και ακομα και μαθητες ηταν. Αγγλικουδες κυριως στο γυμνασιο και κατι καυλ.......ες στη γεωπονια στο λυκειο......
Μιλαμε πολυ διαπλοκη και τοτε... Οι ασχημες ξενερωτες φτιαχνονταν απο το οικογενειακο βιογραφικο ενος μαθητη και τον θαυμαζαν μεχρι ερωτος ........ Πωωωωω ζητημα να εκαναν σεξ καθε Πασχα και Χριστουγεννα....
Στην ουσια απλα εδειχναν απλησιαστες..... Στην πραγματικοτητα δεν ειχαν την δυναμη την ψυχικη να ζητησουν τη χαρα στα σκελια τους....
Κι αλλα πολλα που δεν διαφερουν λιγο πολυ απο την σημερινη version καθηγητων... -
Τι να πω ρε Θαναση; Σε εμενα επεσαν οι ξενερωτες; Δεν ηταν για εκτος σχολειου. Ενταξει ετυχαν 2 καθηγητριες. Αλλα γενικα ηταν, για να λενε το μαθημα και να κοιμαμαι. Αντιθετα ηξερα καθηγητες στο λυκειο που καρφωσαν μαθητριες. Αυτο που θελω απο τον δασκαλο, ειναι να μην τον νοιαζει μονον να πει το μαθημα. Να τον νοιαζει και το παιδι. Εχει παιδια χωρισμενων οικογενειων, φτωχα παιδια, παιδια με μαθησιακα, παιδια απο αλλη χωρα. Ναι αισθανεται ομορφα το παιδι θελω στην ταξη. Στην Ελλαδα, εχουμε θεμα σε αυτο. Τεσπα. Σημερα παντως με φιλους που μιλαω και που εχουν παιδια, εχει κατι καθηγητριες ρε μαγκα, κανονια. Με στρινγκαρες που σε κανουν να θελεις να ξαναπας σχολειο.
-
Ελα μωρε Στηβ που σου ετυχαν αλλες εσενα..... Μου θυμισες μια δασκαλα που ειχα γνωρισει και μου ελεγε......μη μη μη μη μου το βαλεις......και συγχρονως εβγαζε απο κατω .....
Αλλα δεν ηθελε να της το βαλω....κατα τα αλλα...
Αυτο οχι στο σχολειο...... -
Στο σχολειο γενικα δεν τα πηγαινα καλα με δασκαλους και δασκαλες. Στα 12 ηρθα Ελλαδα, στα 13 πηγα σχολειο, τα Ελληνικα μου δεν ηταν καλα, ειχα και ενα θεμα με το οτι δεν ημουν Ελληνας (βασικα ημουν, αλλα του αποδημου Ελληνισμου) οπως τα περισσοτερα παιδια, ημουν και εγω οπως ημουν και ειχα ασχημες σχεσεις με καθηγητες και καθηγητριες. Ισως να με ηθελε καμια καθηγητρια και να την απογοητευσα λογω χαρακτηρα. Καλα και να με ηθελε δεν θα προλαβαινε να το δειξει, γιατι μου αλλαξαν 2 φορες σχολειο λογω διαγωγης Τεσπα. Παντως αν μου την επεφτε καθηγητρια, δεν θα πηγαινα σε κανεναν να παραπονεθω. Θα παραπονιομουν στην καθηγητρια αν δεν το καναμε συχνα Δεν ξερω τι παθαινουν τα παιδια και πανε και λενε πως τους βιασαν οι καθηγητριες τους. Αν ειναι δλδ 3η γυμνασιου και πανω, γιατι να εχουν προβλημα; Τους δερνουν; Αυτα που βλεπουν οι πιτσιρικαδες στο διαδικτυο οι καθηγητριες τους τα δειχνουν στην πραξη.
Γιατί έγινε μόδα η σεξουαλική ανωμαλία
Σύμφωνα με κατεγραμμένες ιατρικές έρευνες το 2-5% του κόσμου έχει μία σεξουαλική ανωμαλία, κι απ' αυτούς το 95% αφορά τους άνδρες, ενώ το 50% των σεξουαλικά διεστραμμένων χαρακτηρίζονται από διαγνωσμένες ψυχικές διαταραχές. Αυτά ήταν γνωστά μέχρι να εμφανιστεί το βιβλίο και η ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι». Τι συνέβη κι ένας κόσμος ηθικά πλασμένος ξαφνικά ξεσάλωσε και άρχισε να... πειραματίζεται σε παρεκκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές;
Θέμα μόδας, θα πει κάποιος. Μιμητισμός. Οι επιστήμονες καλούνται να ερμηνεύσουν το φαινόμενο. Μήπως υπήρχε η προδιάθεση και απλά το βιβλίο, η ταινία απελευθέρωσε επιθυμίες ανομολόγητες μέχρι σήμερα.
http://www.athensmagazine.gr/sexndating/188791
Δεν το εχω δει το εργο, ουτε το βιβλιο εχω διαβασει. Δεν με τραβανε τετοιες ταινιες. Νεροβραστες τις θεωρω. Εκανα το λαθος και ειδα τις 9 1/2 βδομαδες. Ο μαμιας που ξερει να ψυχολογει τις γυναικες και κανει ερωτικα παιχνιδια με οπωροκηπευτικα, γαλακτοκομικα, παγακια και οτι μπορει να κατεβασει το μυαλο ενος φαντασιοπληκτου. Αυτο που με κρατησε να δω την ταινια ηταν η Kim Basinger. Στο 50 αποχρωσεις του γκρι επαιξε η κορη του Σκληρου του Μαιμι. Ααααλη Αμερικανια, με τα κοριτσακια να υγραινονται με το που τον εβλεπαν https://www.youtube.com/watch?v=_UmOY6ek_Y4 Στο κρεβατι αν υπαρχει απο κοινου επιθυμια ο καθενας κανει οτι θελει με το ταιρι του. Καλους επιδεσμους, ναρθηκες, πιασιματα, γδαρσιματα. Α μου αρεσει να μου κανουν ρουφηγματα και να κανω. Και κανενα χτυπηματακι στα καπουλια. -
Σταμάτα.Μας έφτιαξες
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Σταμάτα.Μας έφτιαξεςΚατσε να σκασει μυτη ο Θανασης. Εγω ειμαι αρχαριος σε αυτα
-
Στηβ εγω θα σου πω πως υπάρχει γυναίκα 40ρα παντρεμενη με τρια παιδιά που στα 20 χρονια γαμου της δεν εχει πάει ποτε έξω για διασκέδαση ,δεν ξέρει τι σημαίνει εκδρομή με την οικογένεια ή φαγητό στην διπλανη ταβέρνα της γειτονιάς ούτε πως ειναι ο καφές σε ένα καφέ πέρα απο το απέναντι καφε της κουνιάδας της . Καλά για δώρα απο τον αντρα της κτλ δε το συζητάμε οκ!!! Ούτε ιχνος !!!!!.... Μιλάμε ποοοοολυ απωθημένο μέσα της.... Τα δίνει όλα .....
Αυτή λοιπόν γνώρισε κάποιον και κάνει οχι τις 9 1/2 βδομάδες αλλά τις 109 1/2
Το γιατί ειναι προφανές νομίζω...... Αν τα γραψω θα φτιαχτουμε ασχημα και θα χαλάσουμε τα πληκτρολόγια....Σιγα μην περίμενε να δει την ταινία ή τις ταινιές με τις έρευνες!!!!
-
Και τα τρια παιδακια Θαναση;
Αυτο που μου αρεσε και νομιζω οτι ισχυει για τις γυναικες ειναι τα οσα εγραψε ο Ασκητης:
Η γυναίκα είναι ο νέος άνδρας
«Τα τελευταία 30-40 χρόνια χάθηκε η αρρενωπότητα του άνδρα. Αν δούμε πώς εξελίχθηκαν τα δύο φύλα, η γυναίκα ισχυροποιήθηκε, αντέγραψε τον άνδρα και τείνει προς τον ανδρικό ρόλο, την ώρα που εκείνος έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της αρρενωπότητάς του. Κι όμως, η γυναίκα μες στο μυαλό της εξακολουθεί να θέλει τον άνδρα αρρενωπό. Η γυναίκα δεν ερωτεύεται έναν μυώδη άνδρα, αυτόν μπορεί να τον ποθήσει, όμως βαθιά στον εγκέφαλο θα την εκμαυλίσει ο έξυπνος, ο πετυχημένος, ο πραγματικά οικονομικά ανεξάρτητος -τη γοητεύει πάρα πολύ το χρήμα- και φυσικά αυτός που έχει μια σταθερή προσωπικότητα με αποφασιστική και λογική συμπεριφορά. Τα πρότυπα διαφοροποιήθηκαν, τα δύο φύλα έφτασαν πολύ κοντά, αλλά μέσα στο σπίτι χάθηκαν τα παλιά πρότυπα: ο πατέρας και η μητέρα, ο άνδρας και η γυναίκα. Ολα έγιναν ένα. Τι χάθηκε; Το σεξουαλικό ενδιαφέρον των δύο συντρόφων. Εξω από τη σχέση υπάρχει πλέον υπερζήτηση».Με τετοια ψυχολογια στην γυναικα δεν εχεις περιθωρια για να κανεις σχεση σοβαση. Χασανε την ταυτοτητα τους.
-
Δεν έχει άδικο ο Ασκητής . Όμως δυστιχώς ο Ασκητής ξεχνά ότι ακριβώς επειδή η γυναίκα στην ουσία και μέσα στο μυαλό της γοητεύεται απο τον ανεξαρτητο οικονομικά και με ανεξαρτητη και εντονα σταθερή προσωπικότητα αντρα δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να αγνοεί ο αντρας τους ρόλους της στη σχέση στο σπίτι στη δουλειά και γενικά στην συμπεριφορά της απέναντί του !!!
Αδύνατο αυτό γι αυτό έχουμε διαζύγια και απιστίες . Ο άντρας αντιδρά αλλά όμως το χειρότερο φίλε Στηβ είναι ότι δέχεται με την σιωπή του η την αδιαφορία του να τον διαλέγουν και να τον περιπαίζουν οι γυναίκες . Γιατί? Γιατί φίλε υπάρχει και η αλλη πλευρά του νομίσματος . Οι εύκολες γυναίκες!! Ναι μεν ζητανε διαλέγουν ισοπεδώνουν αλλά και ποιό εύκολα λενε ναι στο γ...
Πέρα απο κάθε συναισθημα φυσικά! Τα συναισθήματα έχουν κι αυτά βρεί αλλους δρόμους για να εκφραστούν .
Χάθηκαν οι ρολοι στο σπίτι και βρέθηκαν στη γύρα !!! Και που θα πήγαιναν δηλ!!!
Κάτι ήξεραν οι παλιοί που τις κούρευαν ! -
Οι ευκολες γυναικες. Μεγαλη υποθεση. Ποιος θελει να κανει σπιτι με μια γυναικα που του καθισε την πρωτη εβδομαδα; Αν δλδ σε εμενα που με παντρευτηκε μου καθισε στην πρωτη βδομαδα, στον ερωμενο της θα του κατσει την πρωτη βραδια. Δεν θελω γυναικα που δεν σεβεται τον εαυτο της. Δεν εννοω την εγωιστρια. Εννοω αυτην που εχει αξιοπρεπεια. Αυτη η γυναικα, θα κοψει τον βηχα σε οποιον της την πεσει και δεν θα δινει δικαιωματα. Δυσκολο να βρω τετοια. Τι θελει η γυναικα απο τον αντρα της; Οικονομικη επιφανεια, να μην ρωταει πολλα και να την βγαζει εξω και να περνανε ομορφα. Στο εραστη της, θα του δοθει 100% σεξουαλικα. Θα του δωσει παθος, κολπα στο κρεβατι και μπορει και να τους καψουρευτει κι ολας.
Εχει λοιπον τον αντρα της για σιγουρακι και τον εραστη για κολπα στο κρεβατι. Εχω στην παρεα 4 παντρεμενους που τα λεμε ποιο στενα. Δεν ανοιγομαι πολυ, γιατι ειναι γνωστοι για εμενα. Εκεινοι ανοιγονται, ξερουν οτι το στομα μου δεν το ανοιγω και με εμπιστευονται. Οι 3 ξενοπηδανε. Παντρεμενες. Το πως τους προσεχουν (τους στελνουν δωρα, αν πανε σε αλλη πολη σε ξενοδοχειο θελουν αυτες να το πληρωνουν κλπ), το τι κολπα τους κανουν δεν λεγεται. Με τους αντρες τους δεν ξερω αν ειναι ετσι. Ζουνε το κλασικο, σπιτι, δουλεια, παιδια και ξεδινουν με τους γνωστους μου που και αυτοι ειναι παντρεμενοι και ξεδινουν με αυτες. Μεχρι και τα προσωπικα τους συζητανε μεταξυ τους. Οι γνωστοι μου, αγαπανε τις γυναικες τους. Αλλα θελουν και την ερωμενη. Εχουν και παιδια και οι τρεις τους. Δεν μου αρεσει και τους το λεω, αλλα περα βρεχει.
Εκεινο ομως που με ενοχλει, ειναι ο ενας απο τους τρεις, που ενω του εχω πει πως εγω δεν θελω να μπλεκω σε τετοια, υπαρχουν φορες που λεει στην γυναικα του οτι ειναι μαζι μου. Του το εχω πει ποσες φορες και με φερνει σε δυσκολη θεση. Για φιλο να κανω πλατες. Αλλα για ανθρωπο που μπορει να τον ξερω και 15 χρονια, αλλα να μην τον εχω στον στενο κυκλο μεσα μου των ανθρωπων που ξερω οτι ειναι αξιος να τον θεωρησω φιλο μου, δεν θελω να με μπλεκει στα τοσο προσωπικα του. Μπορει να τα λεμε, να βρισκομαστε για καφε, για μπυρα, να βγαινουμε χρονια μαζι, δεν μου λενε ομως αυτα πολλα για τον θεωρησω φιλο μου. Οι φιλοι μου, με εχουν σταθει οταν κατι τετοιοι γνωστοι, καποτε, ντρεποταν στον δρομο να με χαιρετησουν. 'Η δεν ειχαν ορεξη να ακουσουν το σαρακι μου. Δεν ξενυχτησαν για εμενα, δεν πονεσαν, δεν ετρεξαν και καποια αλλα τεσπα. Το ιδιο και εγω για αυτους.
Ετσι γιναμε με 4-5 ατομα φιλοι. Στα δυσκολα. Ανοιγω ενα αλλο θεμα της φιλιας, αλλα πολλοι οταν κανουν σχεση ξεχνουν τους φιλους. Εγω για τους φιλους, ξεχνω την σχεση, οσο και αν ειναι σοβαρη. Ο φιλος σεβεται την σχεση σου. Σου λεει και τα κακα σου, με ομορφο τροπο. Δεν γινεται εμποδιο στην σχεση. Εχει μερικους που ζηλευουν οταν κανεις σχεση και μπορει να σου την πουνε και να σε δημιουργησουν διλληματα χωρις λογο. Μονον και μονο γιατι κοιτουν την παρτη τους. Οταν ομως κανουν εκεινοι σχεση, σε ξεχνανε και σου ερχεται να τους σπασεις την κεφαλα τους. Λενε την γυναικα πριν την παντρευτεις πρεπει να την τεσταρεις. Και τους φιλους το ιδιο. Απλως αυτους δεν θα τους παντρευτεις. -
Aσυγκράτητος Ινδός αυνανιζόταν μέσα στο τρόλεϊ!
Έγινε αντιληπτός αρχικά από μία γυναίκα που άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο οδηγός και κάλεσε την Άμεση Δράση. Ωστόσο, παρά τον χαμό μέσα στο τρόλεϊ, ο Ινδός δεν σταμάτησε να αυνανίζεται.
http://www.tribune.gr/greece/news/article/199208/asigkratitos-indos-avnanizotan-mesa-sto-trolei.html
Αυτο θα πει αυτοσυγκεντρωση. Δεν παμε καλα. -
Φιλε μου ειναι μεγαλο θεμα η σχεση του ζευγαριου στο γαμο. Αυτα βλεπεις εσυ και απογοητευεσαι. Με το δικιο σου. Κοιτα ομως! Οσο χαλια κι αν σου φαινεται ολη αυτη η κατασταση μην εισαι σιγουρος πως θα σου συμβει 100% . Εγω μιλω απο δικες μου εμπειριες.
Ας το παρουμε το θεμα οσο ποιο απλα γινεται. Δικη μου αποψη ειναι οτι ο αντρας πρεπει καταρχην να μην ειναι μιζερος. Η μιζερια ειναι οτι χειροτερο για αυτον και κυριως για την γυναικα που την βλεπει. Δεν εχει να κανει με τα λεφτα . Ειναι θεμα χαρακτηρα. Δε λεω να φτασει στο αλλο ακρο της ψωρουπερηφανειας αλλα να ειναι σιγουρος ψυχραιμος και να εχει σωστες λυσεις και αποψεις μεσα στη σχεση η τον γαμο του.
Μεσα απο αυτα μπορει να δει σε μεγαλο ποσοστο αν μια γυναικα η αν η γυναικα του πληρει τις προυποθεσεις να λεει οτι ειναι ευτυχισμενος. Απο κει και περα ο καθενας πραττει αναλογα τον χαρακτηρα του. Διορθωνει φευγει συζηταει και μενει η αντιστροφα.
Η γυναικα απο τη μερια της ειναι ποιο ψημενη στη περιπτωση αυτη. Οταν βλεπει πως ο συντροφος της καταλαβαινει τι του γινεται και εχει αυτοπεποιθηση στη σχεση ανεξαρτητα αν δινει το 100% των συναισθηματων του η οχι θα το σκεφτει σοβαρα να τον πουλησει. Φυσικα οπως εχω ξαναγραψει δεν εισαι ποτε μα ΠΟΤΕ σιγουρος. Απλα μειωνουμε τις πιθανοτητες.
Λοιπον Στηβ για να μην κουραζω ενα μεγαλο μερος της ευθυνης για οτι ασχημο μας συμβαινει με τις γυναικες το εχουμε εμεις. Φυσικα ξεχασα το μεγαλυτερο λαθος μας.....ΦΙΛΟΤΙΜΟ.... Εκει μας πατανε ΟΛΕΣ!!!!!!
Αυτο τον καιρο προσπαθω να συνεφερω εναν φιλο μου που μετα απο 5 χρονια σχεση και αφου τα εδωσε ολα στη κοπελα του ειπε να την παντρευτει ο ανθρωπος. Ολα καλα. Ομως οι οροι που τελικα εβαλε η κοπελα για να παντρευτουν ηταν απαραδεκτοι. Δε μπορω να πω αλλα. Απλα η κοπελα κατι αλλο ηθελε. Τεσπα. Προχθες εψαχνα στους οικειους του να βρω που ειναι. Ανησυχησα πολυ. Ξεκ...ρες .......αστα Στηβ.... -
Να το πω λαικα........μην εισαι φλουφλης......
-
Φιλε μου Θαναση γενικα σε μια σοβαρη σχεση και στον γαμο νομιζω οτι πρεπει να μην υπαρχει εγωισμος, να υπαρχει ειλικρινεια και αξιοπρεπεια και απο τους δυο. Και το αλλο, δεν ειναι ντροπη αν μια γυναικα δεν ειναι παντρεμενη. Πολλες το θεωρουν ντροπη γιατι της τη λενε οι αλλες και παντρευονται χωρις να ειναι ετοιμες. Και καποιοι αντρες. Εμενα και γεροντοπαλικαρο με λενε και ποτε θα παντρευτεις μου λενε. Σημασια δεν δινω. Σιγα μην σκασω. Ας σκασουν οι αλλοι.
-
Πρρα απο καθε εγωισμο χρειαζεται και θρασος για να τα βγαλεις περα με μια γυναικα. Εστω καποιες φορες....
Για να τη ριξεις ομως πιστευω παντα. Δε χρειαζεται να εισαι νευρικος η κακοηθεις φυσικα για να εισαι θρασυς . Μη παρεξηγουμε...
Ο εγωισμος που λες εμφανιζεται στο μεγιστο βαθμο μετα το γαμο.... Οσο εισαι σε σχεση γευεσαι τη light version του εγωισμου.... -
Ειναι αυτο που λεμε φιλε μου Θαναση να σκισεις την γατα!
-
Ναι. Μονο που ολοι μενουν στο να σχιζουν την γατα και δεν προχωρουν να σχισουν και το μ...... τους. Οποτε παλι παπαλα η υποθεση....
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ναι. Μονο που ολοι μενουν στο να σχιζουν την γατα και δεν προχωρουν να σχισουν και το μ...... τους. Οποτε παλι παπαλα η υποθεση....Ρε Θαναση, θα φανω καπως, αλλα ο καθενας μας εχει μια οπτικη που τα κοιταει. Υπαρχουν σημερα αντρες που να εχουν καποια αξιοπρεπεια και να μην ειναι σαλιαρηδες; Ενταξει υπαρχουν, αλλα ποσοι να ειναι αυτοι; Μολις δουνε κανενα κολαρακι καρφωνονται σαν λιγουρια. Αλλο να ριξεις μια ματια, αλλο να κανεις σαν πεινασμενος. Ή πανε να φλερταρουν και ντρεπεσαι που εισαι αντρας. Προσπαθουν να τραβηξουν την προσοχη τους, αν δουνε πως δεν θελει η κοπελα επιμενουν δλδ τι να πω. Πολυ δλδ αισθημα σε βαθμο που η γυναικα που το εχει απο την φυση της, να αναρωτιεται ποιος απο τους δυο ειναι η γυναικα. Χαθηκε το μετρο ρε παιδι μου.
-
5 πράγματα που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στις γυναίκες!
1. Υπερβολική έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
ολημερίς και ολονυχτίς ασχολείται με το να ενημερώνει φίλους,ακόλουθους και φαν για το πως περνάει την ημέρα της. Με αυτόν τον τρόπο δεν εντυπωσιάζει για το πόσο τέλεια ζωή έχει,αλλά με το πόσο μίζερα και μάταια ξοδεύει το χρόνο της.
2. Υπερβολική περιποίηση
Εννοείται ότι μας αρέσει η γυναίκα να είναι περιποιημένη, το πιο βασικό όμως είναι να είναι ο εαυτός της και όχι ένα παραποιημένο ομοίωμά της.
3. Υπερβολικές φωτογραφίες
Όσο θανατηφόρα όμορφη και να είναι θα το καταλαβαίναμε και με μία σέλφι την εβδομάδα ας πούμε, δε χρειάζεται καθημερινή υπενθύμιση.
4. Το 'bitch attitude'
Κάποιες φορές θα είναι σκέτη γλύκα και άλλες σκέτη κόλαση, όπως όλοι μας άλλωστε. Δε χρειάζεται ωστόσο να προβάλλει το πόσο σκληρό τυπάκι είναι και το πόσο άσχημα μπορεί να συμπεριφερθεί ως γνήσια 'σκύλα'
5. Συνεχή παράπονα
Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ανασφάλειες,και προφανώς οι άντρες δεν πάμε πίσω σε αυτό. Με τη συνεχή γκρίνια όμως το μόνο που καταφέρνει είναι να 'ρίχνει' ψυχολογικά την ίδια και να κουράζει εσένα.
http://www.manslife.gr/women/sheseis/5-pragmata-poy-ehoyme-varethei-na-vlepoyme-stis-gynaikes
Το χειροτερο για εμενα ειναι η γκρινια. Φερνει γουρσουζια, σου γυριζει τα μυαλα. Γρινια για το που ησουν, με ποιους, που πηγες, αν ντυθεις καλα μηπως ψαχνεις για αλλη, αν ντυθεις απλα που αυτη ειναι καλα ντυμενη και εσυ απλα, που δεν την πηρες τηλ, ή που την πηρες ωρα που ηταν απασχολημενη, που φροντιζεις το αμαξι ή την μηχανη περισσοτερο απο εκεινη, που εισαι βαρυς, που αν δεν εισαι που βρισκεις την χαρα σε κατι που ειναι λυπηρο. Με τπτ δεν ειναι ικανοποιημενες. -
Εκει που σου γυριζει το μυαλο απο τη γκρινια της , της δινεις μια δυο ευκαιριες συννενοησης για να σταματησει . Εαν συνεχιζει την πιανεις απο το μαλλι και της κολλας την μουρη στη μουρη σου και της λες.......' Κλειστο μη στο κλεισω εγω'.
Σταλλονε rules.... Ισοτητα θελανε μια ζωη.... με πατημα στο κεφαλι του αντρα.....
Στηβ. Προτιμω να μεινω χωρις γυναικα παρα να μπω στο τρυπακι αυτο ..... Οσο ομορφη και να ναι οσο πλουσια οσο οσο οσο. Αν δω γκρινια.... Αντε γεια....
Θα σου πω και κατι το οποιο δεν θεωρω σωστο αλλα εχω αναγκαστει να το κανω. Εχω ριξει φαπες σε γυναικες μετα απο γκρινια . Σε πληροφορω ολες ...τρεις ηταν... ειναι οι καλυτερες μου φιλες!!!
Δε ξερω πως το ερμηνευεις απλα οπου και οπως και να τις βρω σταζει μελι η γλωσσα τους..... Και με διευκολυνσεις στην δουλεια τους οταν πηγαινω και παντου.
Αυτο που εγινε δηλ ειναι αυτο που λεμε ....το πηραν αλλιως..... Οπως επρεπε δηλ.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες