-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
οσο για την ανικανοτητα συμφωνω, απο ενα σημειο και μετα το οργανο γινεται αναισθητο και δε νιωθει τιποτα
εκει ειναι που θες δυνατες συγκινησεις μονο και μονο για να δουλεψειΑκριβώς αυτό λέει και η ψυχολόγος.
Στην αρχή βλέπεις απλό πορνό. Μετά επειδή έχεις συνηθίσει και δε σου κάνει 'κούκου' με αυτό, ψάχνεις για άλλα σκληρότερα και πιο δυνατές συγκινήσεις όπως λες. Και μετά για ακόμα σκληρότερα και πάει λέγοντας η 'κλιμάκωση'. Στο τέλος έρχεται έτσι ο εθισμός και χάνεις παντελώς την πραγματική εικόνα περί του τι είναι σεξ και έρωτας... Και ξεχνάς και παντελώς την έννοια 'σχέση και επικοινωνία' με τον/την σύντροφο.
Στα λόγια της έρχεσαι.μια χαρα επικοινωνια εχουμε ρε μονικα δε ξερεις τι επικοινωνια μπορει να εχει ενα ζευγαρι 4 χρονια ειμαστε μαζι λες να μας αναγκαζει κανεις?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@c200K
ναι με τη πλατη που το ηξερες? στο χουν κανει κι εσενα?εμενα με ειχε πετσοκοψει
Αστα και μενα, οχι τιποτα αλλο μου αφησε ενα μικρο σημαδι! Η επομενη θα φυγει απο το μπαλκονι Μενω στον 5ο! Σκαμπιλια στον πισινο θα δινω! Να ακουγεται κιολας να γελω!
φευγουν τα σημαδια μην ανησυχεις εμενα με ειχε φτασει σε τραγικη κατασταση, αλλα με τον καιρο ηρεμησε
οσο για τα σκαμπιλια εχουν πλακα , αλλα κοιτα μην φτασετε να γελατε και οι 2 την ωρα που το κανετε και ξεφτιλιστει το θεμα
Καλα το φανταζομαι σαν ιδεα και εχω πεσει απο τα γελια! κατσε να μπει η νεα εβδομαδα να γλιτωσω το δωρακι να κινηθω
-
Ρε παιδιά, εμένα γιατί με γράφει τόσο η Μόνικα; Τόσο άσχημος είμαι;
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Μα γιατί να ανέχεστε να σας γδέρνουν! Δεν το καταλαβαίνω! Επειδή ο άλλος ο διεστραμένος το σκέφτηκε και το μόστραρε μέσα από τις πορνοταινείες του, πρέπει να το ανέχεστε κι εσείς;
ποι γυναικες συνηθως δεν βλεπουν πορνο, αυτο το κανουν μαλλον γιατι ειναι λυσσαρες
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Ψέμα Νο 1: Η γυναίκα είναι κατώτερος άνθρωπος.
Αυτό πολλοί το πιστεύουν χωρίς να βλέπουν τσόντες.Ψέμα Νο 2: Οι γυναίκες είναι άθλημα.
Για κάποιες γυναίκες και οι άντρες είναι άθλημα. Ισότητα δεν θέλατε; Αν δεν έχετε ultrex λουστείτε με αυτή...Ψέμα Νο 3: Οι γυναίκες είναι κτήμα.
Το αυτό με Νο1. Οι μουσουλμάνοι ας πούμε όχι απλά τις θεωρούν κατώτερα όντα και κτήματα τους μέχρι αηδίας αλλά τους απαγορεύεται να δουν πορνό. Παράλογοοοο;Ψέμα Νο 4: Η αξία μιας γυναίκας εξαρτάται από το πόσο ελκυστικό είναι το σώμα της.
Εδώ θα συμφωνήσω διαφωνόντας. Ανάλογα με το πόσο ελκυστική είναι μια γυναίκα είναι και αντίστοιχα ποθητή. Η αξία είναι άλλο θέμα. Υπάρχουν και υπερβολικά ποθητές και ελκυστικές γυναίκες που έχουν σταμπαριστεί ως τσόλια και δεν έχουν καμμία αξία.Ψέμα Νο 5: Στις γυναίκες αρέσει ο βιασμός.
Συμφωνώ ότι είναι μέγιστη μπούρδα αυτό αλλά κάποιες το αναφέρουν ως φαντασίωση. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.Ψέμα Νο 6: Οι γυναίκες πρέπει να εξευτελίζονται.
Σε πληροφορώ ότι σε κάποιες αρέσει και μάλιστα πολύ. Όπως και σε κάποιους άντρες αρέσει.Ψέμα Νο 7: Τα μικρά παιδιά πρέπει να κάνουν σεξ.
Η παραπομπή σε παιδεραστία είναι εντελώς μούφα. Το πότε ένα παιδί θα κάνει sex είναι απόρροια του πότε θα του κάνει κούκου. Συμφωνώ ότι εντονότερα σεξουαλικά ερεθίσματα το προκαλούν αφύσικα σύντομα αλλά γι αυτό δεν φταίει μόνο το πορνό. Φταίει και το ότι φτάσαμε να δούμε βυζόμπαλα (sic) σε διαφήμιση γιαουρτιού όπως επίσης και το ότι τα πρωινάδικα εδώ και πολλά χρόνια είναι τίγκα στα κωλομάγουλα (aka μόδα).Ψέμα Νο 8: Το παράνομο σεξ έχει πλάκα.
Προσωπικά μου αρέσει. Πολύ. Πειράζει; Χέστηκα... Κάντε μου μήνυση...
Καθένας με τα βίτσια του αγαπητή Monika.Ψέμα Νο 9: Η πορνεία είναι λαμπερή.
Μιλάμε για το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο... Τις τσόντες περιμέναμε για να το μάθουμε; -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
κατσε να μπει η νεα εβδομαδα να γλιτωσω το δωρακι να κινηθωωχ ναι εχουμε βαλεντινους
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε παιδιά, εμένα γιατί με γράφει τόσο η Μόνικα; Τόσο άσχημος είμαι;εχεις προγαμιαιες σχεσεις? αν οχι τοτε δεν χρειαζεσαι καθοδηγηση, αν ναι δηλωσε το να παρεις κι εσυ σειρα
-
Αν έχω λέει...
Αν και, αν δεν έχεις σκοπό να παντρευτείς πώς ορίζεται η προγαμιαία σχέση;
-
κατσε να μπει η νεα εβδομαδα να γλιτωσω το δωρακι να κινηθω
ωχ ναι εχουμε βαλεντινους
Παιξτο τρελος αν εχεις σχεση! Κυριακη ειναι αυτη η εμπορικη γιορτη, Κ.Δευτερα, αποκριες! Που να θυμηθεις τωρα την δηθεν γιορτη των ερωτευμενων Πουλα τρελα!
-
θα με θαψει θα παμε να χλαπακιασουμε, αντε γιατι δεν αντεχω αλλο τη διαιτα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν έχω λέει...Αν και, αν δεν έχεις σκοπό να παντρευτείς πώς ορίζεται η προγαμιαία σχέση;
καλη ερωτηση
-
Θα οριοθετησουμε και το σεξ
Ω ρε τι μας δερνει.Κωνσταντινε, συνδεση με Καϊρο
Μαλλον την μπερδευεις. -
θα με θαψει θα παμε να χλαπακιασουμε, αντε γιατι δεν αντεχω αλλο τη διαιταγμσ τα δεν παλεύεται
-
A. Που ειναι το κακο να πεφτει καμια σφαλιαρα στον κ@λ@?
Β. Αν η αλλη πανω στην φαση σου γρατζουνισει την πλατη ή σε δαγκωσει κλπ....νταξ τις βγηκε (δεν λεμε να το κανει συνεχεια) τις λες οτι δεν σαρεσει (αν δεν σαρεσει) και τελος.
Γ. Σε αλλους αρεσει να τους βαζουν δαχτυλο οι γυναικες ή να πηγαινει με αντρες....τι φταιει η τσοντα αν αυτος ειναι τριπουστας?
Δ. Οπως λεει και ενα παλιο ανεκδοτο οι τσοντες εινα ισαν το νασιοναλ τζεογκραφικ.....βλεπεις πραγματα που δεν θα συναντησεις ποτε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
A. Που ειναι το κακο να πεφτει καμια σφαλιαρα στον κ@λ@?Β. Αν η αλλη πανω στην φαση σου γρατζουνισει την πλατη ή σε δαγκωσει κλπ....νταξ τις βγηκε (δεν λεμε να το κανει συνεχεια) τις λες οτι δεν σαρεσει (αν δεν σαρεσει) και τελος.
Γ. Σε αλλους αρεσει να τους βαζουν δαχτυλο οι γυναικες ή να πηγαινει με αντρες....τι φταιει η τσοντα αν αυτος ειναι τριπουστας?
Δ. Οπως λεει και ενα παλιο ανεκδοτο οι τσοντες εινα ισαν το νασιοναλ τζεογκραφικ.....βλεπεις πραγματα που δεν θα συναντησεις ποτε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
A. Που ειναι το κακο να πεφτει καμια σφαλιαρα στον κ@λ@?Β. Αν η αλλη πανω στην φαση σου γρατζουνισει την πλατη ή σε δαγκωσει κλπ....νταξ τις βγηκε (δεν λεμε να το κανει συνεχεια) τις λες οτι δεν σαρεσει (αν δεν σαρεσει) και τελος.
Ξερεις πως για το Γ πληρωνει κοσμος? Αστα μολις το ακουσα τρελαθηκα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν έχω λέει...Αν και, αν δεν έχεις σκοπό να παντρευτείς πώς ορίζεται η προγαμιαία σχέση;
Σε γειώνει γιατί δεν προσφέρεσαι για τρολάρισμα
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:sorry:Εισαι εγωϊσταρος
-
Το άκουσα χθες πάλι ρε φίλε... Ουφ...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες