-
Ο skye στέλνει τον ψυχίατρο στον ψυχίατρο, δεν έχει ανάγκη.
Έχει μεγαλώσει in da hood που λένε, είναι OG. Word -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ο skye στέλνει τον ψυχίατρο στον ψυχίατρο, δεν έχει ανάγκη.
Έχει μεγαλώσει in da hood που λένε, είναι OG. Word -
Παιδιά είναι ιδέα μου ή είναι κοινό φαινόμενο ότι όταν κάποιες γυναίκες ακόμα και φίλες μεταξύ τους όταν ενδιαφέρονται για τον ίδιο άντρα τότε γίνονται σκύλες και υπονομεύουν η μία την άλλη ? αυτό δε νομίζω να συμβαίνει μεταξύ αντρών
-
Αυτό το κάνουν και χωρίς να ενδιαφέρονται για τον ίδιο άνδρα.
Και άνδρες όμως το κάνουν καμιά φορά, είναι θέμα χαρακτήρα. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Παιδιά είναι ιδέα μου ή είναι κοινό φαινόμενο ότι όταν κάποιες γυναίκες ακόμα και φίλες μεταξύ τους όταν ενδιαφέρονται για τον ίδιο άντρα τότε γίνονται σκύλες και υπονομεύουν η μία την άλλη ? αυτό δε νομίζω να συμβαίνει μεταξύ αντρώνΗ ευτυχια κ η καλη τυχη γενικα ενοχλει τον περιγυρο κ εξαρταται απο τον χαρακτηρα του καθενος αν θα προσπαθησει να την καταστρεψει .
Πιστευω με τον ιδιο τροπο φερονται κ οι αντρες -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Παιδιά είναι ιδέα μου ή είναι κοινό φαινόμενο ότι όταν κάποιες γυναίκες ακόμα και φίλες μεταξύ τους όταν ενδιαφέρονται για τον ίδιο άντρα τότε γίνονται σκύλες και υπονομεύουν η μία την άλλη ? αυτό δε νομίζω να συμβαίνει μεταξύ αντρών
Η ευτυχια κ η καλη τυχη γενικα ενοχλει τον περιγυρο κ εξαρταται απο τον χαρακτηρα του καθενος αν θα προσπαθησει να την καταστρεψει .
Πιστευω με τον ιδιο τροπο φερονται κ οι αντρεςδεν εννοώ το φαινόμενο να έχει η μία σχέση και να ζηλεύουν οι άλλες, αλλά να αρέσει πχ σε 3 φίλες ο ίδιος άντρας και να της λένε οι άλλες μπα μη κάνεις τπτ δεν αξίζει κλπ κλπ και να κάνουν αυτές
-
Το ιδιο ειναι στην περιπτωση σου προσθαθουν να το αποτρεψουν γιατι στη συνεχεια μπορει να τους ειναι δυσκολο να το καταστρεψουν
Στην επεσε η φιλη της φιλης σου ?????μην προχωρησεις γιατι την επομενη θα το γνωριζει η δικη σου
-
δε ξέρω κάποιον που θα έκανε τέτοιο πράγμα. είμαστε άντρες εμείς έχουμε τα παντελόνια μας καθαρά και ξηγιόμαστε ντόμπρα...
...στα 10 βήματα
-
Γιατί κλειδώθηκε το μπακουροτόπικο του δικηγόρου που θέλει να πείσει τον εαυτό του να παντρευτεί;;;;
Είχαν αρχίσει να γράφονται επικές ατάκες και πάλι!
-
Συνωμοσίες και σκοτεινές δυνάμεις από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των νυμφευμένων
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Γιατί κλειδώθηκε το μπακουροτόπικο του δικηγόρου που θέλει να πείσει τον εαυτό του να παντρευτεί;;;;Είχαν αρχίσει να γράφονται επικές ατάκες και πάλι!
Γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Ελπίζω να μην ακολουθήσει και αυτό..
-
Τεσπα κρίμα να χαλάει ένα τοπικό γνήσιου προβληματισμού
-
**Για προβληματισμούς τέτοιου επιπέδου (και αναφέρομαι στις τελευταίες σελίδες)υπάρχουν άλλα φορουμ. **
-
Ρε Θανάση αντίλογος ήταν έκανα ένα τοπικό με τον ειλικρινή προβληματισμό μου επί του θέματος και κλειδώθηκε. Αν κάποιοι ξεφεύγαν υπερβολικά ας έπεφτε διαγραφή των δημοσιεύσεων τί φταίει το καημένο το τοπικό. Τέσπα υγεία να έχουμε καλά να είμαστε
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Γιατί κλειδώθηκε το μπακουροτόπικο του δικηγόρου που θέλει να πείσει τον εαυτό του να παντρευτεί;;;;Είχαν αρχίσει να γράφονται επικές ατάκες και πάλι!
Μαλλον εμφανιζεται αρνητικος απεναντι στον γαμο ,ωστε να προσπαθησουμε εμεις να τον πεισουμε να προχωρησει ,για να μπορει να μας επιριψει ευθυνες
Σιγα μη μας δουλεψει ο δικηγορος
-
**Φτάνει με το **
-
Nταξ΄...., υπερβολικό το κλείδωμα και μάλιστα χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση εφόσον κάποιοι παρεκτράπηκαν, αλλα μάλλον είχε εξαντληθεί το θέμα σε 80 και πλεόν σελίδες....Απο κει και πέρα όμως, σε αντρική συζήτηση περί γυναικών, μην περιμένετε οι mods ξύλινη γλώσσα επιπέδου συνδιάσκεψης Βρυξελλών.... Σιγουρα μια κοσμιότητα ως προς τις λέξεις αυτές καθ΄αυτές, επιβάλλεται, αλλα ως εκει θα έλεγα....
-
Nταξ μωρε, το τοπικο του Κωστακη μας πειραξε, οτι γαμιεται πατοκορφα το φορουμ εδω και μια βδομαδα (ντε ζα βου, αυτο το φορουμ ανα Χ μηνες χαροπαλευει) και γραφουμε καποιες δημοσιευσεις 2-3 φορες μεχρι να ποσταριστουν δεν μας ενοιαξε
-
Για να καταλάβω δηλαδή, εξ' αιτίας μου κλειδώθηκε το θέμα;
Τουλάχιστον όσοι μπαίναν εκεί μπορούσαν να καταλάβουν τι λέγεται και να γράψουν τη γνώμη τους. Στο πασοκοτόπικ έχει χαθεί η μπάλα εδώ και κάτι μέρες και ακόμα αναλύονται υποθετικά νομοσχέδια ανάμεσα σε βρισιές, ειρωνίες και ατέλειωτα σεντόνια.Στην τελική αν σας ενόχλησε το βίντεο με τα βυζιά να μου το λέγατε να βάλω μικρότερα.
Το οποίο βίντεο μια που το θυμήθηκα δεν το σβήσατε. Κουφαλίτσεεεεεεεεεεες.... -
Δεν πειραζει ρε εντι, χαλάλι σου!
Αν εχεις και αλλα τετοια βιντεο στειλτα μου με πμ
Τον κων5 θα τον πείσω στο μσν να παντρευτει
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες