-
Xαιρετίσματα σ΄'ολους από το ¨ονειρεμένο' Καράτσι !!
Aπό αύριο , Insha'Allah (إ شاء اللهن) , θάμαι Αθήνα και αρχίζουν οι 'πυρετώδεις' προετοιμασίες (μπύρες ,σουβλάκια στο γκαράζ κλπ)
εν όψει Παλλάδιου -το Σαββατοκύριακο -( )
Επειδή ο Ιωσήφ δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά χίλια κομμάτια ,η ομάδα θα χρειαστεί λίγη βοήθεια την ημέρα του αγώνα(ή και την προηγουμένη) . Οσοι εθελοντές επιθυμούν ας επικοινωνήσουν μ' εμένα ή με τον Ιωσήφ . Θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και πολύ δύσκολο interview !!! -
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Xαιρετίσματα σ΄'ολους από το ¨ονειρεμένο' Καράτσι !!
Aπό αύριο , Insha'Allah (إ شاء اللهن) , θάμαι Αθήνα και αρχίζουν οι 'πυρετώδεις' προετοιμασίες (μπύρες ,σουβλάκια στο γκαράζ κλπ)
εν όψει Παλλάδιου -το Σαββατοκύριακο -( )
Επειδή ο Ιωσήφ δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά χίλια κομμάτια ,η ομάδα θα χρειαστεί λίγη βοήθεια την ημέρα του αγώνα(ή και την προηγουμένη) . Οσοι εθελοντές επιθυμούν ας επικοινωνήσουν μ' εμένα ή με τον Ιωσήφ . Θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και πολύ δύσκολο interview !!!أنّ سيأتي أنت من هناك, وأنّ أنت ستدخل في البلد الحافات ينفضّ للمهاجرات غير شرعيّ.
و [سمثينغ لس], لا يريد نحن أخرى مهاجرات غير شرعيّ من باكستا
-
لديها طريقة فريدة للاتصال
-
δεν φέρω καμιά ευθύνη για το τι διάολο μεταφράστηκε στο WorldLingo
-
βασικα μας εβρυσες !!!!!ειπες εσεις με τα παλιοιταλικα ζητω η γαλλια ζητω ο σαρκοζι
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
βασικα μας εβρυσες !!!!!ειπες εσεις με τα παλιοιταλικα ζητω η γαλλια ζητω ο σαρκοζι -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
βασικα μας εβρυσες !!!!!...................................Βρύζω - έβρυσα = κατά Μπαμπινιώτη σημαίνει 'καταβρέχω' παραγόμενο απο την λέξη 'βρύση' .
-
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Youtube VideoΕχει το πέρασμα στο διάσελο της Ψάθας στο 2:30
Ωραιο περασμα!
Αλλα..,πως ειναι δυνατον,να ειναι Ψαθα,και το λευκο μιτσουμπισι να ηρθε χτυπημενο στην πορτα πισω δεξια,φτερο,και χωρις φαναρι,στο 1ο περασμα στον Αγ.Ιωαννη(-αλλαγη πορειας)???????
-
Γιατρέ , είσαι
-
Ενταξει, ,ειμαι off topic,αλλα μπορεις να μου το εξηγησεις,πως ειναι δυνατον το βιντεο να ειναι Ψαθα,και να ηρθε ετσι στην αλλαγη πορειας του 1ου Αγ.Ιωαννη (-ΠΡΩΤΗ ειδικη του αγωνα)???
-
Aμάν Μιχάλη !!! Το χτύπησε κάπου μεταξύ εκκίνησης και αλλαγής πορείας , φιλοσοφία θέλει;
-
Και το ξανακανε στο διασελο της 'Ψαθας'?? (πρωτο περασμα του βιντεο).
ΟΚ,μπορει να'ναι κι ετσι.. Τελος το off topic -
Bρε chala13+ , τον εχεις απειλησει τον Σηφη σε περιπτωση απισιας , και εβαλε μιαμιση φωτο απ'το μοναδικο αλπιν του χθεσινου αγωνα ?
Η δαγκωνε ο ιδιοκτητης ρε Σηφη και δεν πλησιαζες ?
Ποιανου ηταν αυτο ,τελος παντων ? δεν εχει χωρο εδω ? μην μου πεις οτι ειναι ακατανομαστου ? και του κοψες τον κωλο ...
-
Bρε chala13+ , τον εχεις απειλησει τον Σηφη σε περιπτωση απισιας , και εβαλε μιαμιση φωτο απ'το μοναδικο αλπιν του χθεσινου αγωνα ?
Ποιανου ηταν αυτο ,τελος παντων ? δεν εχει χωρο εδω ? μην μου πεις οτι ειναι ακατανομαστου ? και του κοψες τον κωλο ...
δεν ξέρω ποιανού είναι αυτή η alpine,την είδα ξαφνικά μέσα στην πίστα την έψαξα μετά αλλά δεν την βρήκα.
δεν βρήκα ούτε το νούμερο της μέσα στις συμμετοχές. -
βρε μάστορα,μα βρε μάστορα την έχω και ολόκληρη.
Uploaded with ImageShack.us
-
ΙΟ-1971. Αυτη που ητανε στο μουσειο του Μανιατοπουλου δεν ειναι???
-
Πωπωπω κακιούλες και υπονοούμενα !!!
Αμέσως το μυαλό σου στο ¨κακό'Το αυτοκίνητο αν είναι το ΙΟ 1971 , είναι πράγματι αυτό που πουλήθηκε από την ΑΛΜΑΝ , τόχω βγάλει αρκετές φωτογραφίες αλλά δυστυχώς δεν τις έχω στον φορητό μου υπολογιστή. Απ' ότι γνωρίζω , πρέπει ν' ανήκει σε έναν δικηγόρο ,και ΜΠΡΑΒΟ του
που το εμφάνισε σε αγώνα . Εσείς ομως όλοι οι ΑΛΠΙΝΑΚΙΔΕΣ που είσασταν στα Μέγαρα και το είδατε ,πως δεν τρέξατε να βρείτε τον ιδιοκτήτη ; Αίσχος και όνειδος !!!ΥΓ. Φιλιά σε όλους από την 'λαμπερή' Τρίπολη της πρώην Τζαμαχιρίας , και σε δυό - τρείς μέρες θα τα πούμε από κοντά !!
-
ήμουνα σαφής νομίζω.
η alpine δεν ήταν μέσα στο κατάλογο των συμμετοχών,και ξαφνικά βλέπω μια Α110 μέσα από τον φακό να γυρνάει στην πίστα και παθαίνω,(ήταν οι δοκιμαστικοί γύροι).
την ψάχνω μετά στα πιτσ αλλά μάταια είχε φύγει δεν έκανε αγώνα. -
ΩΧ ...φιλια λεει , να υποθεσω οτι ειναι τα προκαταρκτικα ........?
?
Ευτυχως που ερχεται η 1η δεκεμβριου και κυκλοφορει το τευχος 4τ που θα τον .............
Classic Alpine & Gordini