-
Παλι την εβαλαν.
http://www.leboncoin.fr/voitures/218649139.htm?ca=22_s -
-
Hρθαν τα καλούδια για το νέο μοτέρ
-
-
ΚΑΡΟΛΕ..........ριζοχαρτο πηρεs?????
-
Ο χρήστης zassrs έγραψε:
ΚΑΡΟΛΕ..........ριζοχαρτο πηρεs?????Aλλα τερματίζουν με ρυζό-χαρτο, αλλοι όμως στην Φιλανδία θέλουν ρυζό-γαλο !!!
-
Ο χρήστης zassrs έγραψε:
ΚΑΡΟΛΕ..........ριζοχαρτο πηρεs?????το ρυζόχαρτο τερμάτισε και επάξια πήρε τον τίτλο του ακροπολικού ρυζόχαρτου,έχουμε καμία αντίρρηση.
όχι αν έχουμε να το κουβεντιάσουμε. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
το ρυζόχαρτο τερμάτισε και επάξια πήρε τον τίτλο του ακροπολικού ρυζόχαρτου,έχουμε καμία αντίρρηση.
όχι αν έχουμε να το κουβεντιάσουμε.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ........ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΚΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ
-
Ο χρήστης zassrs έγραψε:
το ρυζόχαρτο τερμάτισε και επάξια πήρε τον τίτλο του ακροπολικού ρυζόχαρτου,έχουμε καμία αντίρρηση.
όχι αν έχουμε να το κουβεντιάσουμε.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ........ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΚΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ
καλά ρε δεν σε είπαμε και καμπούρη.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
καλά ρε δεν σε είπαμε και καμπούρη. [/quote
σσσσσσσσσσσσσουυυυυυτττττττ, γρουσουζιδες!!!!! με το νεο στροφαλο τι να το κανει το ριζοχαρτο? αχρειαστο ναναι!!!!!! -
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Που την βρήκες την φωτο βρε γιατρε ; !!!
Για οσους λειπαν σ'αυτο το μαθημα (ανωτατης Αλπινικης), αριστερα ειναι η Mouton και δεξια η Conconi . Προφανως η φωτο δεν ειναι κατα την διαρκεια αγωνα (αν κρινω απο τα apres ski παπουτσακια της Mouton ) και το αυτοκινητο αν και τετραμπουλονο χωρις πετουγια (μετα το 75 ) ειναι 1300 stradale ( δεξια εξατμιση).
Μαλλον για φωτογραφιση ετοιμαζοντουσαν..
-
Βρεθηκε αλλη μια 310/4 κοκκινη, ειναι σε φαση ολοκληρωσης, καλο κομματι και πεντακαθαρο, με 14000 χλμ μονο!!!Αυγατενουμαι !!!!!!!
-
Ο χρήστης ALPINAKIAS έγραψε:
Βρεθηκε αλλη μια 310/4 κοκκινη, ειναι σε φαση ολοκληρωσης, καλο κομματι και πεντακαθαρο, με 14000 χλμ μονο!!!Αυγατενουμαι !!!!!!!Που βρε Γιάννη ; Γιά πές μας κι άλλα !!
-
Το εχει μηχανικος -φανοποιος στον ταυρο, το πετυχε τυχαια ο γυιος μου και πηγα και το ειδα, το πειρε απο μια χηρα σε πολυ καλη τιμη και σε πολυ καλη κατσταση, απλως τωρα το ρετουσσαρει, ειναι 1600 VF και εχει γινει VE στο μοντε καρλο.
-
Διέππη 1970
-
-
-
Γραμμες παραγωγης χειροποιητες!!!!!!!! Ολα στο χερι, οπως και τωρα!!!!!!!!!!!!
-
Εχουμε κι εμείς γραμμή παραγωγής .....!!
Classic Alpine & Gordini