-
Το ειδα ΣΗΦΗ !
Δεν ξερω Γιαννη αν μπαινουν στα δικα μας φορα εδω στα κλασικα , αλλα σιγουρα εκει στα φασομπουκια που λεει ο Σηφ σιγουρα .........αλλα οχι οι πολυ αρωστοι αλπινιστες αυτοι παιζουν με τα κλαμπς τους και δεν τους περισευει και χρονος ....
-
Ο χρήστης ALPINAKIAS έγραψε:
Τι εννοεις μας εχουν δει ...που ?
ξέρω διαφωνείς με αυτό αλλά
παντως τα γαλλακια τα εχουν παιξει εκει μεσα, ειδικα καποια Lili
Στο ex-usine? σε ποια απο τις 141 σελιδες βρε Ιωσηφ ?
σου εχω στειλει ΠΜ
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
υ.γ. οταν καταλαβουν σε λιγα χρονια που θα ερθει η εποχη τους ,οτι εδω βρησκοντε και τα 3 (απ'τα 5) διασημοτερα 205 rallye τους .... θα μας μισησουν τελειως .........
τα δυο ειναι τα ex σπαρταλης και ex κοκκινης μαστορα? κι αν ναι, το τριτο?
Αυτο που λεει ο Σηφ , που εχει ο Νικος Σταμ...λος .
-
ευχαριστω, και κοβω το οφφ τοπικ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
υ.γ. οταν καταλαβουν σε λιγα χρονια που θα ερθει η εποχη τους ,οτι εδω βρησκοντε και τα 3 (απ'τα 5) διασημοτερα 205 rallye τους .... θα μας μισησουν τελειως .........
τα δυο ειναι τα ex σπαρταλης και ex κοκκινης μαστορα? κι αν ναι, το τριτο?
Αυτο που λεει ο Σηφ , που εχει ο Νικος Σταμ...λος .
δεν ειπα τιποτα εγω
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ευχαριστω, και κοβω το οφφ τοπικκατσε βρε θα βαλουμε και GR4 πε-pony τωρα ..........
-
Α ναι ο Γιαννης το ειπε !
Λοιπον , αυριο θα σκαναρω κατι ωραια που βρηκα απο 310 απ'το μπερλινετ μαγκ , και θα ριξω εδω , που εχει μια σχετικη στερηση το φορουμ μας .........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ευχαριστω, και κοβω το οφφ τοπικ
κατσε βρε θα βαλουμε και GR4 πε-pony τωρα ..........
άστο να πάει κατά το βάθος να ησυχάσουμε από αυτό.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Τι εννοεις μας εχουν δει ...που ?
ξέρω διαφωνείς με αυτό αλλά
παντως τα γαλλακια τα εχουν παιξει εκει μεσα, ειδικα καποια Lili
Στο ex-usine? σε ποια απο τις 141 σελιδες βρε Ιωσηφ ?
σου εχω στειλει ΠΜ
Μπηκα εκει που μου εστειλες αλλα βγηκε το προφιλ μιας κοπελιας!
-
Παντως Χρηστο δεν χανεις τιποτα να το βαλεις και ισως καποιος ξερει. Την δικια μου ειδες? Την ειχε δει το γαλοπουλο σε αγγλικο σαιτ. Βλεπουν και αλλου μου φαινεται, ψαχνουν.
-
για γραψε αυτο
ALPINE RENAULT R8 GORDINI A110/A310/R5MAXI TURBO -
για γραψε αυτο
ALPINE RENAULT R8 GORDINI A110/A310/R5MAXI TURBOΙωσηφ ουτε αυτο βγαινει στειλε μου το στο historic-racing να το παρω απο εκει.
-
για γραψε αυτο
ALPINE RENAULT R8 GORDINI A110/A310/R5MAXI TURBOΙωσηφ ουτε αυτο βγαινει στειλε μου το στο historic-racing να το παρω απο εκει.
χτυπηστε στο παρακατω λινκ
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_190960297600448&ap=1
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
για γραψε αυτο
χτυπηστε στο παρακατω λινκ
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_190960297600448&ap=1
οκ τωρα ενταξει, το ειδα.
-
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Χθες το πρωί είδα την γαλάζια Αλπίν σε μεγάλο βενζινάδικο στην Μεταμόρφωση. Κρίμα που είχα ραντεβού με γιατρό και δεν πρόλαβα να σταματήσω.Μαλλον του Μητρο....(value technics) ειδες
-
Τελικα ποσες 110 και ποσες 310 υπαρχουν ρε παιδια? Να μαζευτουμε μια μερα ολοι και να γνωριστουμε και να τα πουμε, γινεται?
-
Τελικα ποσες 110 και ποσες 310 υπαρχουν ρε παιδια? Να μαζευτουμε μια μερα ολοι και να γνωριστουμε και να τα πουμε, γινεται? -
Τελικα ποσες 110 και ποσες 310 υπαρχουν ρε παιδια? Να μαζευτουμε μια μερα ολοι και να γνωριστουμε και να τα πουμε, γινεται?
Γιατι? περιεργη προταση εκανα? Συγνωμη Ιωσηφ.
-
Γιατι? περιεργη προταση εκανα? Συγνωμη Ιωσηφ.
το 70 % που έχετε αλπιν είσαστε το περασμένο Σαββάτο στα μέγαρα.
βάζω μέσα και του APR και ας μην είναι ολόκληρη.
Classic Alpine & Gordini