-
Ααα!!! καταλαβα! Τις αλλες ομως ποιοι τις εχουν ρε Ιωσηφ?
-
εκτός από τις γνώστες που παίζουν εδώ μέσα συχνά αυτές που ξέρω είναι
μια Α310 στην Θεσσαλονίκη
μια Α310 στην Χαλκίδα
μια Α110 Χανιά, μια κάπου Πελοπόννησο, μια για αυτή που έγινε λόγος ποιο πάνω,και μια που ήταν στο μουσείο του Μανιατοπουλου στην Πειραιώς καποτε.
και του APR. -
οκ, αρα το 70% πεζει μονο! μαλιστα, το 30% αγνοειται!!!!
-
πάντως αν σκέπτεσαι να κάνεις αλπιν κλαμπ Ελλάδας βλέπω να πέφτει πολύ μοναξιά.
-
άρα προσθέτουμε άλλες τρις που εγώ δεν εχω δει ποτέ
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
μια Α310 στην Χαλκίδα
μια Α110 Χανιά, μια κάπου Πελοπόννησο, μια για αυτή που έγινε λόγος ποιο πάνω,και μια που ήταν στο μουσείο του Μανιατοπουλου στην Πειραιώς καποτε.
και του APR.Κι αλλες ξεχασες του πισταρχη 110 ex usine , του Δημητρακοπουλου 110 1800 mignotet , υπαρχει κι αλλη στην ανω Βουλα !
-
Η χαλκιδεα ειναι μπλε 310 V6?Μηπως ειναι του Παλμου?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
μια Α310 στην Χαλκίδα
και του APR.Κι αλλες ξεχασες του πισταρχη 110 ex usine , του Δημητρακοπουλου 110 1800 mignotet , υπαρχει κι αλλη στην ανω Βουλα !
Δηλ? 15 αλπινες περιπου?
-
δεν τις εχω δει αυτές.
αυτή που ήταν στο μουσείο στην Πειραιώς τι έγινε, και η άλλη που είναι στα Χανιά πουλιόταν στο ebey kapote -
Ο χρήστης ALPINAKIAS έγραψε:
Η χαλκιδεα ειναι μπλε 310 V6?Μηπως ειναι του Παλμου?ναι του Παλμου
-
Ξερω και αλλη μια 310/4 στο μοσχατο και μια καροτσα αν δεν την πεταξε ?
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
πάντως αν σκέπτεσαι να κάνεις αλπιν κλαμπ Ελλάδας βλέπω να πέφτει πολύ μοναξιά.Μπαααα! δεν εχω τετοιες βλεψεις, κανα καφε και καμια μπυρα κανα βραδυ και κουβεντουλα για τυχον προβληματα, παρεα τελοσπαντων, οχι κλαμπ και τετοια, αυτα θελουν πολιτικους και εγω δεν ειμαι.
-
Φιλοι μου , για κλαμπ ..δεν το βλεπω , αλλα εδω μεσα μπορουμε να οργανωνουμε 15θημερα αλπινικα .
Ας πουμε οτι τις επομενες 2 εβδομαδες θα τις αφιερωσουμε στην Α310 1600 ..... θα βαζουμε οτι εχουμε βρει γιαυτο το μοντελο που οταν καποιος χρειαζεται γνωσεις για το συγκεκριμενο .....να μπορει να τις βρησκει εδω και ευκολα .
Εισαστε ?
-
Ναι αμέ...μέσα είμαι...ξεκίνα..!!!
-
Από Δευτέρα?
-
-
ναι έχει δώσει αλλωστε εντολη να του βρούμε ένα, το θέμα είναι που να το βρούμε.
πρέπει όμως ο εν λόγο Κύριος να κάνει μια διευκρίνηση, το 5αρι το θέλει 'έπιπλο' η όχι. -
-
-
Classic Alpine & Gordini