-
τουλαχιστον με την MAVA τα ανταλακτικα ερχονταν στη ωρα τους. τωρα.... περιμενω καινουριο κλειδι για το clio μου 35 μερες .
-
Η MAVA δούλευε 30 χρόνια όχι 3 μήνες! Εχουμε πει πολλές φορές: Η νεα αντιπροσωπεία έχει πάρα πολλά προβλήματα! Δεν έχει καν αποθήκη ανταλλακτικών! Ολα τα παραγγέλνει από Γαλλία! Στη συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι θα έχει αποθήκη πλήρη από 15 Ιουλίου και μετά! Λογικό να υπάρχουν καθυστερήσεις παράπονα και γκρίνιες!
Πάντως συγκεκριμένα για κλειδί μπορεί να διαρκεί αρκετά σαν διαδικασία!
Εμένα στο Α3 μου που είχε χαλάσει το ένα είχε πάρει 15 μέρες γιατί το κλειδί προγραμματίζεται με τον κωδικό του και έρχεται από Γερμανία για λόγους ασφαλείας! Μήπως γίνεται κάτι αντίστοιχο και στα Renault? -
και αυτοί που αναλάβανε να την φτιάξουνε το έχουνε ξανακάνει (????) και μη μου πειτε ότι εχουν ξανακάνει μαρκετιγκ?
οργάνωση επιχειρήσης έχουν κάνει? Στην Ελλάδα?
-
Δυστυχώς ξαναγράφω.....Δείχνω πολύ μεγάλη αυτοσυγκράτηση για να μην γράψω το τι συνέβη νωρίτερα και ο μοναδικός λόγος είναι επειδή θέλω να πάρω το αυτοκίνητο μου.....
Την Δευτέρα με το καλό που θα επιστρέψω έχοντας παραλάβει και το αυτοκίνητο μου θα περιγράψω επακριβώς ότι συνέβη σήμερα με ονόματα ώστε να φρίξετε και εσείς και να ξέρετε τι συμβαίνει....
Έτσι μια φορά σίγουρα η Renault στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά.....
Φιλικά
Γιάννης -
Aντε ρε Γιαννη ακομα?
ο ξαδερφος μου το πηρε!
περιμενουμε νεα... -
Genikotera h Renault einai sto kosmo ths........ Den einai mono sthn Ellada.....
Prospa8w epi 2 mhnes na epikoinwnhsw me ta kentrika sthn Gallia gia agwra enws agwnistikoy clio.
Afoy loipon sto site toys den dinoyn thlefwna prospa8w me mail......
Afoy apanthsoyn meta apo 1,5 ebdomada sto mail me stelnoyn ston epomeno armodio pali me mono stoixeio toy to mail...... kai xanoyme arketo xrono......
Ti skata kanoyn? toso doyleia exoyn sthn reanult sport? Diabazw 2500 mail thn hmera sthn doyleia kai apantaw sta misa opoy briskw kapoio kalo deal..... To 8ema einai omws oti ta diabazw.....
Aytoi ti kanoyn kai den mporoyn na apanthsoyn 2-3 grammes?En anti8esh moy ekane entypwsh h SEAT sport opoy oi an8rwpoi einai eppagelmaties..... Ka8e mera mail me update sthn katastash parraggelias, zhtane data apo to agwnistiko edw na doyne syn8hkes klp. Proteinoyn apo monoi toys lyseis gia set up klp kai se paraggelleia antallaktikwn ths taksews twn 20k Eyro ta etoimasan kai ta steilane mesa se 4 meres.....
-
Mallon prepei na paw na paiksw kana lotto. Molis moy dwsane feed back sto enquiry moy ( miso alla kati einai kai ayto) alla to ergostasio apo shmera kleinei kai gia ena mhna......
-
Διαβάζουν το FORUM?
-
Mpaaaaaaa. Alliws den 8a toys ebgaza tis plhrofories me to tsiggeli.....
Poy na mhn eixa to backround ths omadas klp klp.... Oyte kan 8a moy apantoysan.....Alla ti einai kai ayto me toys galloys..... Katafera kai brhka to thl kai phra kai gia na synnenoh8eis agglika fainotan akatar8wto..... Opote to ksangyrisa sta e-mail.....
-
Τι εγινε τελικα,το πηρες(το r27);;;
-
R27?
Poios 8elei na parei mono8esio? -
Clio r 27 δεν εχει παραγγειλει εδω κ ποσους μηνες κ ακομα το περιμενει ο JTGANG;;;
-
Pes re an8rwpe Clio R27..... Pws ta petas etsi ayta ta pragmata....
-
Πάντως πέρασε μια ακόμα Δευτέρα και ακόμα να μάθουμε νέα του...
-
Πάντως σηκώθηκε και η νέα ιστοσελίδα της Renault στην Ελλάδα!
Επιτέλους μετά από τόσο καιρό αναμονή!
Καλύτερη από αυτή που υπήρχε επί εποχής MAVA αλλά σίγουρα πολύ πίσω από τις ιστοσελίδες της Renault στις χώρες του εξωτερικού! -
Καλησπέρα παιδιά,
Επιτέλους το πήρα το αυτοκίνητο μετά από όσα τρομερά συνέβησαν.....Μιλάμε για τραγική κατάσταση....Ειλικρινά αμφιβάλω πολύ εάν ορθοποδήσει ποτέ η Renault στην Ελλάδα με
αυτά που κάνουνε.....Εν συντομία δέχθηκα την τελευταία στιγμή εκβιασμό για τα λεφτά
,είχα παραγγείλει το αυτοκίνητο χωρίς αυτοκόλλητα και ήρθε με αυτά.....Θέλω κάποια στιγμή να βρώ χρόνο να γράψω αναλυτικά το τι συνέβη και για αποκορύφωση πήγα το Σάββατο να βάλω συναγερμό σε κατάστημα στην Μεσογείων και αυτός που τον τοποθέτησε είχε στο παντελόνι αγκράφα με σίδερα και μου καταγρατζούνισε το μαρσπιέ !!!
Απίστευτο εεε.....Αυτοκίνητο 2 ημερών και βάφω το μαρσπιέ...Μάλλον δεν με πάει αυτό το αυτοκίνητο αλλά το παλεύω ακόμα...
Φιλικά
Γιάννης -
εκβιασμο?
-
Εντελώς καλοπροαίρετα ... αν είναι να πουλάνε έτσι αυτοκίνητα και να αλλάξουν το κλίμα ... ας αρκεστούν να πουλάνε καλύτερα χιλιάρια Twingo με υδραυλικό τιμόνι και A/C στα 8700 ευρώ.
Το καλοπροαίρετα πάει στο ... ας ελπίζουμε να είναι η περίπτωση σου μεμονομένο γεγονός ή κακό φενκ σούι ή απλώς ατυχής στιγμή που ξεκινά απο την πώληση ώς την παράδοση του αυτοκινήτου.
Εστω και έτσι να το χαρείς, καλοτάξιδο και τυχερό πλέον να μην τους χρειαστείς ούτε για πληροφορία ... τους μπακάλιδες!!!
Και τι εκβίασαν? Με την προκαταβολή τίποτα? -
Καταρχην καλοταξιδο κ ευχομαι να σε αποζημιωσει για την αναμονη κ οσα τραβηξες!Αν καποια στιγμη μπορεσεις πες μας ολη την ιστορια να μαθουμε κ εμεις τι εγινε...
-
Ναί εκβιασμό μου κάνανε....
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές......Υπόσχομαι μέχρι Πέμπτη να γράψω αναλυτικά την ιστορία
Φιλικά
Γιάννης
ΔΙΑΖΥΓΙΟ MAVA - RENAULT