-
Οι ερωτήσεις δεν είναι καθόλου ακαδημαικές. Είναι πραγματικά συμβάντα.
viper.
Παρεξήγησες. Δε μου πέφτει καθόλο λίγη η -ίτσα. (ποτέ άλλωστε δεν τη θεώρησα έτσι). Αν μου'πεφτε λίγη, δε θα γύριζα, αποφασισμένος να μείνω για πάντα εδώ.Είπα: όχι γενικευσεις.
Και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις μου δεν είναι τόσο προφανείς, όσο φαντάζεσαι.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Οι ερωτήσεις δεν είναι καθόλου ακαδημαικές. Είναι πραγματικά συμβάντα.viper.
Παρεξήγησες. Δε μου πέφτει καθόλο λίγη η -ίτσα. (ποτέ άλλωστε δεν τη θεώρησα έτσι). Αν μου'πεφτε λίγη, δε θα γύριζα, αποφασισμένος να μείνω για πάντα εδώ.Είπα: όχι γενικευσεις.
Και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις μου δεν είναι τόσο προφανείς, όσο φαντάζεσαι.
Στον G60 πήγαινε το μήνυμά μου...
-
ΟΚ....συγνώμη, πήρα φόρα!
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
Ωχ ασε ρε φιλε με το λεβεντοελληνικο...και στην Ιταλια ιδιο καιο εχουν,ιδιο μεσογειακο ταπεραμεντο,ιδια nightlife,ιδιο φαι και καναν βαρια βιομηχανια,ειναι στο G8
στο ελλαντα μονο οι ωρες 6μμ-6πμ αξιζουν
Επειδή έχω μια 'μικρή' σχέση με Ιταλία, ΚΑΜΙΑ σχέση με Ελλάδα στο ταπεραμέντο...
-
ναι εδω αμα δε παει 10 δεν ξυπναμε
αμα δε παει 12 δεν δουλευουμε
αμα δεν πιουμε φραπεδια δεν σκεφτομαστε
κι αλλα πολλα
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ωχ ασε ρε φιλε με το λεβεντοελληνικο...
και στην Ιταλια ιδιο καιο εχουν,ιδιο μεσογειακο ταπεραμεντο,ιδια nightlife,ιδιο φαι και καναν βαρια βιομηχανια,ειναι στο G8
Επειδή έχω μια 'μικρή' σχέση με Ιταλία, ΚΑΜΙΑ σχέση με Ελλάδα στο ταπεραμέντο...
+1
Από πότε οι Μιλανέζοι γίνανε μεσογειακοί?
(όσο για το φαγητό, άσε καλύτερα. Η χειρότερη τρατορία στην Ιταλία παίζει στα ίσια τα 'χάι' εστιατόρια εδώ). -
ειναι αληθεια οτι οι γερμανιδες κανουν καλες φλογερες;
Η χειρότερη τρατορία στην Ιταλία παίζει στα ίσια τα 'χάι' εστιατόρια εδώ).
ναι, αλλα δεν εχουν γεμιστα
-
εχουν εχουν....
οταν βαζαν κουκουναρι στα γεμιστα αυτοι,εμεις τρωγαμε ριζες
-
ούτε μπεκρή μεζέ στα μικροκύματα...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ωχ ασε ρε φιλε με το λεβεντοελληνικο...
και στην Ιταλια ιδιο καιο εχουν,ιδιο μεσογειακο ταπεραμεντο,ιδια nightlife,ιδιο φαι και καναν βαρια βιομηχανια,ειναι στο G8
+1
Από πότε οι Μιλανέζοι γίνανε μεσογειακοί?
(όσο για το φαγητό, άσε καλύτερα. Η χειρότερη τρατορία στην Ιταλία παίζει στα ίσια τα 'χάι' εστιατόρια εδώ).Για το πρώτο μέρος συμφωνώ! Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει απαραίτητα να είναι ή ο ένας ή ο άλλος καλύτερος. Ο καθένας έχει + και -! Απλό είναι!
Για το δεύτερο μέρος απλά να σου πω ο,τι εγώ στην Ιταλία έχω πάθει τρελή τροφική δηλητηρίαση όχι στην Ελλάδα. (εντελώς μεμονωμένη περίπτωση, αλλά οκ...)
-
ναι αλλα δεν εχουν γεωργιου, μπριαμ, ρετσινα μαλαματινα, φουντα ελληνικη και παραλιακη να κανεις σουζες και αλλα πολλα..
εχουν πολλα ψωμια να φανε για να μας φτασουν -
δεν ανοιγουμε ενα αλλο τοπικ να τα πουμε ολα αυτα τα ωραια?
Οχι οτι αυτο ηταν κανα σοβστο τοπικ...διασπαση ηταν αλλα λεω.
Ρε ολες οι αλλες χωρες ακομη και η ουγκαντα μπορει να ειναι πιο οργανομενες....εγω την ζωη μου στην Ελλαδα δεν την αλλαζω με τπτ.
Ας δουλευω 12 ωρες βγαλε και 6 ωρες υπνο.....ε τις υπολοιπες 6 ωρες θελω να τις ζω εδω στην κωλοελλαδα
-
σοβαρα τωρα αν εχεις λεφτα η ζωη στην ελλαδα ειναι τοπ
και δεν εννοω οτι ειναι καλυτερα να εισαι πλουσιος στην ελλαδα απο φτωχος στο εξωτερικο, αυτο εννοειται. εννοω να βγαινεις ανετα ελλαδα και εξωτερικο.. ελλαδα τα γαμαει.. οποιος διαφωνει ειναι απλα φλωρος..εχω πει πολλες φορες την αποψη μου γι'αυτο το θεμα, δεν θα ξαναμπω στον κοπο..
θα πω μονο οτι μετραει να πηγαινεις σε πορειες και να σπας τζαμαριες.. ετσι για το ξεκαρφωμα... ο δρακος στο λιμανι -
Η ξεφτίλα, της ξεφτίλας, την ξεφτίλα, ώωωωωωωωωω ξεφτίλα...
Ή πως 15 πόντοι χιόνι σταματούν τα πάντα
Ή πως οι μαλάκες που δεν ξέρουν ούτε να περπατάνε εγκαλούν ... το κράτος γιατί ... χιόνισε
Ή πως η μακ μπρούκς (που κονομάει πάνω από 1.000.000 Ε από μια έκθεση) δεν διαθέτει 500 (πεντακόσια) Ε για να νοικιάσει ένα εκχιονιστικό να καθαρίζει τουλάχιστον τα περάσματα για τους χώρους στάθμευσης και την πρόσβαση στην Α.Ο. (80 μέτρα)
Ή πως ο μαλάκας με το 'φτιαγμένο' πόλο δεν καταλαβαίνει ενώ του το εξηγείς 10 φορές ότι πρέπει να αφήσει μαλακά τον συμπλέκτη ΧΩΡΙΣ γκάζι - κι όχι να γκαζώνει λες κ κάνει κόντρα σε φανάρι
Ή πως ο άλλος μαλάκας αποφασίζει ότι 'ξέρει αυτός' και βγαίνει με λάστιχα για στεγνή άσφαλτο για πρώτη φορά στη ζωή του στο χιόνι - και του φταίνε όλοι οι άλλοι όταν ανεβαίνει στο φρένο και βρίσκεται αγκαλιά με το σήμα
...
Δεν ξέρω τι έχετε πει από την αρχή (και κάτι μου λέει ότι δεν θέλω και να μάθω). Η χώρα μια χαρά είναι, οι υποδομές της αρκούν, αλλά οι ιθαγενείς μαλακιζόμαστε! Βρισκόμουν στην Αθήνα, 'αποκλεισμένος' κι εγώ, έβλεπα TV και ήμουν βέβαιος ότι οι 15 πόντοι χιόνι όλο κι όλο που έβλεπα έξω απ' το παράθυρο ήταν οφθαλμαπάτη: Το χιόνι στην πραγματικότητα ήταν τουλάχιστον μισό μέτρο.
Για την ιστορία, το Ζαφίρα με τα 225/40-18 και 2,3 αέρα βγήκε από το χιόνι που το έζωσε στη χειρότερη χιονόπτωση των τελευταίων ετών (αποκλείστηκε την Κυριακή το πρωί όταν ένας ηλίθιος πάρκαρε 2 μέτρα μέσα στο δρόμο αφήνοντας πέρασμα μόνο για πεζούς κι έφυγε) δίχως να χρειαστεί να του βάλω τις αλυσίδες. Ένας φορτωτής απομάκρυνε σ' ένα λεπτό μια λωρίδα χιόνι κι έληξε ο 'αποκλεισμός'...
-
Θα συμφωνήσω με το Viper.
Πριν 2-3 χρόνια είχα μείνει για να περίπου 3 μήνες στη Γερμανία, κάνοντας την πρακτική μου σε ένα εργοστάσιο. Έμενα σε ένα μικρο, κλασικό Γερμανικό χωριό, με τις μονοκατοικίες με τους κήπους, το ποτάμι στη μέση, πεντακάθαρα, φροντισμένο, με πολλα και τακτικά δρομολόγια λεοφωρείων και τρένων.
Μέρι εδώ καλά.
Έτυχε λοιπόν τη δεύτερη Κυριακή στο χωριό(Οκτώβρη μήνα), να κάνει μέρα χαρά Θεού, πράγμα σπάνιο για την περιοχή βέβαια. Βγηκα λοιπόν μια μεγάλη βόλτα, έβλεπα που και που τίποτα πιτσιρίκια να παίζουν, είδα και 3-4 τύπους να κουρεύουν το γκαζόν, αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είδα ΠΑΡΕΑ. Κανείς δεν έψηνε την αυλή του, κανείς δε φώναξε το γείτονα να τον κεράσει κάτι.
Προφανώς ούτε στις δικές μας πόλεις γίνεται κάτι τέτοιο(αν και θυμάμαι παλιά στη γειτονιά που διοργανώναμε και γλέντια στις αυλές), αλλά στο ανάλογο Ελληνικό χωριό η αντίστοιχη ΚΥριακή θα ήταν γεμάτη παρέες.
Ε, όπως και να το κάνουμε έχει μια δαιφορά.
-
Ξέχασα πριν να γράψω ότι την Παρασκευή το βράδυ τα ράφια των σούπερ μάρκετ (τουλάχιστον στον Χολαργό) είχαν σχεδόν αδειάσει.
Ειδικά γάλα, δεν υπήρχε πουθενά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Αυτα ειναι!Η τρομοκρατια των καναλιών έχει αποδωσει τα μεγιστα.
Ειδικα αν μου λές οτι αγοραστηκαν προμηθειες για 'πυρηνικο χειμωνα'
-
αυτο με το γαλα ειναι απιθανο στην Ελλαδα.
λες και αμα αποκλειστει καποιος για 2-3 μερες (λεμε τωρα...) το γαλα θα τον σωσει...
-
Δυστυχώς!
Και δεν τίθεται θέμα 'Αθηναίων' και 'μη Αθηναίων', αφού
α. Οι περισσότεροι (μην πω σχεδόν όλοι) Αθηναίοι είναι από αλλού και
β. Στην έκθεση που ήμασταν, ήδη από την Παρασκευή η προσέλευση ήταν μικρή. Φοβήθηκαν, λέει, οι Έλληνες το χιονιά. Που θα ξεκινούσε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτο με το γαλα ειναι απιθανο στην Ελλαδα.λες και αμα αποκλειστει καποιος για 2-3 μερες (λεμε τωρα...) το γαλα θα τον σωσει...
Ναι, αλλα με λίγο ρύζι (που είναι και φτηνό), ξέρεις πόσο ρυζόγαλο φτιάχνεις;;;
[Διάσπαση] Περί αντιμετώπισης καιρικών φαινομένων