-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κουκο... ασε τις hifidelies... Ξερεις πολυ καλα πως το αιμα νερο δεν γινεται, ετσι και το Cruise δεν γινεται Diamond. Τα ρασσα δεν κανουν τον παππα λενε....Ξηλώσου (παλι) να τελειωνουμε...
Ρε τι του λες του ανθρώπου;
Ακόμη πληρώνει τις άτοκες!
Εχει και οικογένεια ο άνθρωπος, πώς θέλεις να βγάλει το Diamond, να βγάλει τα παιδιά του στα φανάρια;(είναι μια ιδέα τώρα που το σκέφτομαι.... )
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχουν κυκλοφορήσει themes για το Cruise, που να είναι Diamond-like?
Εδώ κι εδώ Κούκο μου! Αλλά ακόμη δεν έχω δοκιμάσει κάποιο!
Το ένα είναι εξέλιξη του άλλου, λέει πως είναι συμβατό με το HTC Home Customizer.βαλτε τα και πειτε μου αν ειναι οκ
Αααα, άμα είναι έτσι , δεν παίζω!
Τι φταίει δηλαδή ο Κούκος να το πάρει στο χέρι το Cruise, ενώ ακόμη το χρωστάει; -
δοκιμασε το εσυ τοτε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δοκιμασε το εσυ τοτεΊσως...
-
εννοω τωρα!
-
-
HiFi, ορίζεσαι εθελοντής δοκιμαστής, κατά τις παραδόσεις αυτού του Φόρουμ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
HiFi, ορίζεσαι εθελοντής δοκιμαστής, κατά τις παραδόσεις αυτού του Φόρουμ!Αφού έχω αυτή τη μέγιστη τιμή...
Θα ρίξω μια ματιά...κάποια στιγμή! -
Όπως είπε ο αγαπητός Σπύρος.....ΤΩΡΑ!
-
στα καλά καθούμενα έχασε όλες τις φωτό και τα βιντεάκια της από το Ν6300 η μητέρα μου...
μιλάμε για αρκετό υλικό....το οποίο δεν ήθελε να χάσει με τίποτα.τι μπορεί να φταίει; η κάρτα μνήμης; Μπορώ να το σώσω ή να της μαυρίσω την καρδιά;
ΥΓ. η πλάκα είναι ότι μόλις είδε ότι τα έχασε του δώσε μία στο πάτωμα από τα νεύρα της
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όπως είπε ο αγαπητός Σπύρος.....ΤΩΡΑ!φοβαται ρε, μαλλον ειναι ψιλοασχετος με το θεμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στα καλά καθούμενα έχασε όλες τις φωτό και τα βιντεάκια της από το Ν6300 η μητέρα μου...
μιλάμε για αρκετό υλικό....το οποίο δεν ήθελε να χάσει με τίποτα.τι μπορεί να φταίει; η κάρτα μνήμης; Μπορώ να το σώσω ή να της μαυρίσω την καρδιά;
ΥΓ. η πλάκα είναι ότι μόλις είδε ότι τα έχασε του δώσε μία στο πάτωμα από τα νεύρα της
να της μαθεις την εννοια του backup...
-
το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;
κάνα data recovery στην κάρτα μνήμης θα κάνει δουλειά;
-
δεν εχεις τιποτα να χασεις δοκιμαζοντας
-
Ακόμα και format να έκανε κατά λάθος, σώζονται τα πάντα (αρκεί να μην έχει γραφτεί από πάνω τίποτα).
Δοκίμασε με το GetDataBack (στον πλησιέστερο tracker ) -
βρήκα ένα free recovery κ το εβαλα τωρα κ ψαχνει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βρήκα ένα free recovery κ το εβαλα τωρα κ ψαχνειΣάββα,αυτό ψάχνει και για λίρες?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σάββα,αυτό ψάχνει και για λίρες?
πισω στο linux σου εσυ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σάββα,αυτό ψάχνει και για λίρες?
πισω στο linux σου εσυ...
Αμα βάλτε linux στα κινητά θα ψάχνετε και για λίρες μ' αυτά αλλά που να τα ξέρτε εσείς αυτά,μόνο για next---->next----->next----->ok είστε
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]