-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Σήμερα με πληροφόρησε η Wind ότι έχω πιστωτικό για επιδότηση. Το ποσό είναι αρκετό μιας και είναι εταιρικό.
Κοιτάζω για ppc να μην κουβαλάω ξεχωριστό. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο:
το πρώτο είναι πιο φτηνό και έχει πιο δυνατό cpu.
το δεύτερο μου αρέσει πιο πολύ και έχει και κανονικό πληκτρολόγιο παράλληλα με την αφής.τι κάνω γιατρέ μου;
P1
δεν θέλω Sωτήρες...
τελικά κανένα από τα δύο, θα πάρω ένα Samsung U600 ως προσωπικό και θα βάλω το Κ770 που έχει αυτονομία ως εταιρικό μιας κ μιλάω πολύ εκεί.
Επίσης θα πάρω κι 2 bt hfree με αυτά που περίσσεύουν και είμαι κύριος.
Στο πάνω σενάριο με τα ppc θα έβαζα και από την τσέπη μου αλλά βλέπω ότι τελικά δεν αξίζει.
(πωπω HighFidelity έγινα στους υπολογισμούς και στις τράμπες )
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ρε παιδιά, σόρυ εάν το έχετε ξαναπεί, εκείνο το** iphone **τι λέει;;Είναι μπλέξιμο;;:hmmm:
Μ' αρέσει του θανατά
Επίσημα δεν κυκλοφορεί Ελλάδα. Είναι κλειδωμένο.
Σαν αγορά δεν στην προτείνω. Είναι πανάκριβο χωρίς να έχει κάτι που να το δικαιολογεί. Εκτός βέβαια της 'επανάστασης' που φέρνει ως μηχανάκι της Apple.
Εδώ παίζει στο emarket περίπου 500 ευρώ ξεκλείδωτο συνήθως εκδόσεις 1.1.1 και 1.1.2. Η 1.1.3 βγήκε πρόσφατα και είναι κλειδωμένη. Εάν το πάρεις από Αμερική θα το πάρεις σίγουρα φτηνότερα αλλά μπλέκεις με τελωνεία (τα οποία έγιναν πολύ αυστηρά) και σου έρχεται κλειδωμένο. (έκδοση 1.1.3)
τα μειονεκτήματά του :
->Επισήμως δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών από τρίτους. Μολονότι η δραστήρια κοινότητα των hackers προσφέρει ορισμένες λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα, η Apple επισημαίνει ότι οποιαδήποτε τροποποίηση του λογισμικού καθιστά άκυρη την εγγύηση και μπορεί να αχρηστέυσει τη συσκευή, μετά από αναβάθμιση. Επιπρόσθετα, είναι αδύνατο να εγγυηθεί οποιοσδήποτε την αξιοπιστία τους. κατά Δεν υποστηρίζεται η ανταλλαγή MMS, οι αναφορές παράδοσης των SMS, η καταγραφή ήχου, το voice dialing, ενώ δεν υπάρχουν οι αρκετά σημαντικές λειτουργίες αντιγραφής, αποκοπής και επικόλλησης κειμένου. κατά -> Είναι αδύνατη η αποστολή δεδομένων (αρχείων) μέσω του Bluetooth, καθώς αυτό χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη σύνδεση ασύρματων hands-free. Από την υλοποίησή του απουσιάζει και το προφίλ A2DP για χρήση ασύρματων στερεοφωνικών ακουστικών. -> Η ψηφιακή κάμερα του iPhone είναι ικανοποιητική, ωστόσο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή βίντεο. Μήπως τελικά ο ρόλος της είναι διακοσμητικός;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Τελικά , έχω ανοίξει...σχολή!
Πάντως, οφείλω να παρατηρήσω πως πέρυσι τα είχα καταφέρει καλύτερα, μιας και το ΕΤΕΝ X500+ από 700€ που έκανε συσκευή, μου στοίχισε....70€ τα οποία μου επιστράφηκαν κιόλας από το ΦΠΑ...
Ε, φέτος, δεν τα κατάφερα και τόσο καλά, αλλά έκανα και λιγότερες ..τράμπες!
Oh well, next year better! -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
δεν θέλω Sωτήρες...
τελικά κανένα από τα δύο, θα πάρω ένα Samsung U600 ως προσωπικό και θα βάλω το Κ770 που έχει αυτονομία ως εταιρικό μιας κ μιλάω πολύ εκεί.
Στο πάνω σενάριο με τα ppc θα έβαζα και από την τσέπη μου αλλά βλέπω ότι τελικά δεν αξίζει.
ειναι σιγουρο οτι δεν αξιζει... απ οποια πλευρα να το δεις..
θα σου ελεγα μακρυα απο Samsung.. 2 στα 2 οφφ, κατι λεει για μενα.. το πρωτο προβλημα δε λυθηκε ποτε ουτε απο την ιδια τη samsung, ενω με το δευτερο, δεν ασχοληθηκα καν... δε ψαχνεις για τιποτε αλλο? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν θέλω Sωτήρες...
ειναι σιγουρο οτι δεν αξιζει... απ οποια πλευρα να το δεις..
θα σου ελεγα μακρυα απο Samsung.. 2 στα 2 οφφ, κατι λεει για μενα.. το πρωτο προβλημα δε λυθηκε ποτε ουτε απο την ιδια τη samsung, ενω με το δευτερο, δεν ασχοληθηκα καν... δε ψαχνεις για τιποτε αλλο?έχεις να προτείνεις κάποιο; Μου αρεσει και το Νοκια 6120. Προσιτό Symbian.
-
εχουμε τετοια μπολικα.. εχει γινει 'best seller' στους Νοκιαδες της εταιρειας. Οι αλλοι σονιερικσοναδες παιρνουν Κ770 ή Κ800
για το 6120 τα γνωστα της μπαταριας που εχουν ολα τα Νοκια... σχετικα 'μικρα' φοντς (στυλ Ε50)...
συμπαθητικο - γενικα - κινητο, χωρις να ενθουσιαζει.
αυτο ειναι το feedback.. -
Κούκο το πήρες?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εχουμε τετοια μπολικα.. εχει γινει 'best seller' στους Νοκιαδες της εταιρειας. Οι αλλοι σονιερικσοναδες παιρνουν Κ770 ή Κ800
για το 6120 τα γνωστα της μπαταριας που εχουν ολα τα Νοκια... σχετικα 'μικρα' φοντς (στυλ Ε50)...
συμπαθητικο - γενικα - κινητο, χωρις να ενθουσιαζει.
αυτο ειναι το feedback..μερικά βίντεο που είδα είναι ωραίο εργαλειάκι. Μάλλον αυτό θα πάρω.
-
Έβαλα το Garmin στο Ν95
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ navigator!!! Τα σπάει γενικότερα! Έχει και POIs κλπ.
ΠΟΛΥ καλύτερο από το Route66!!!
-
Προσοχή, προσοχή! Ακολουθεί εκνευριστικό πόστ! Γυναικόπαιδα και Κουκ, έχετε προειδοποιηθεί!
Πήρα την τελική προσφορά για το Cruise...
Στην Wind θα πληρώσω 160€.
Ο ΦΠΑ που θα μου επιστραφεί, αν τα υπολογίζω σωστά είναι: ~120€...
Επομένως, τελικά , θα πληρώσω καθαρά, 40€!
Καλά είναι!Κούκοοοοο! Καλά είσαι;
Ακόμη ένα σημαντικό ποστ στην ιστορία της τράμπας για τον HighFidelity!
-
και από την μύγα ξύγκι....
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έβαλα το Garmin στο Ν95ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ navigator!!! Τα σπάει γενικότερα! Έχει και POIs κλπ.
που να δεις δηλ κανα πιο σοβαρό όπως το Τοm Tom, igo, miomap, destinator...3.000 τέτοια θα έβαζες.
από το Μyphone το είδες;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
:ysterical: και από την μύγα ξύγκι....Αμεεεεε! Κάνω και...μπάρμπεκιου άμα λάχει!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Έβαλα το Garmin στο Ν95
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ navigator!!! Τα σπάει γενικότερα! Έχει και POIs κλπ.
που να δεις δηλ κανα πιο σοβαρό όπως το Τοm Tom, igo, miomap, destinator...3.000 τέτοια θα έβαζες.
από το Μyphone το είδες;
Ναι βρε...κι κει γράφω
-
Spike
Να' σαι καλά για τις πληροφορίες.
Ευχαριστώ
-
HiFi θα έρχεσαι μαζί μου όταν πάω να ψωνίσω? πλιιιιιιζ
και θεωρούσα εαυτόν τσιγκούνη
μπαίνει ο HF σε κατάστημα και βαράει ο συναγερμός γιατί ανιχνεύει οτι τους ληστεύουνσοβαρά τώρα, τα προγράμματα που είχες/έχεις είναι οικογενειακά ή επαγγελματικά?
-
Σήμερα πήρα το N6120 Symbian.
Ολίγον plastic αλλά έχει άψογη συναρμογή, τρομερή οθόνη ενώ είναι και αρκετά κόμπακτ σε σχέση με την κουμούτσα το Ν73 που είχα πριν.Καλή αγορά πιστεύω. Πήρα και 2 bt Samsung Wep300. Tέλος και αυτή η διαδικασία. Του χρόνου πάλι.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
HiFi θα έρχεσαι μαζί μου όταν πάω να ψωνίσω? πλιιιιιιζ
και θεωρούσα εαυτόν τσιγκούνη
μπαίνει ο HF σε κατάστημα και βαράει ο συναγερμός γιατί ανιχνεύει οτι τους ληστεύουνσοβαρά τώρα, τα προγράμματα που είχες/έχεις είναι οικογενειακά ή επαγγελματικά?
Σε καλό σου!
Λοιπόν, καλά τα γέλια, αλλά να σου πω πως είχε η κατάσταση: είχαμε για 2 χρόνια περίπου οικογενειακό στην Vodafone. Το πρόγραμμα είχε 500 λεπτά για κλήσεις σε άλλους που τα μοιραζόμασταν μεταξύ μας ελεύθερα (κάποιος μιλούσε λίγο, κάποιος πολύ χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για τον καθένα ΠΟΛΥ καλό) και μεταξύ μας απεριόριστες. Αρχικά πληρώναμε 100 -
Σεντόνι ρουλζ!
-
Α ρε Γρήγορη! Άπαιχτος!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]