-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αν δεν θες να πάρεις κινητό, μπορείς να κάνεις την επιδότηση 'έκπτωση' στους λογαριασμούς σου. Οπότε δλδ τα 150 ευρώ να αφαιρεθούν από τους επόμενους λογαριασμούς και να μην τα χάσεις.
Κάνε αυτό που σου έγραψε ο 'mjacob' και την επιδότηση παίρνεις και δεν αγοράζεις ένα άχρηστο γκατζετάκι.
Πάμε πάλι: θέλω το γ@μ@#%$#$νο Neonode N2. Γνωρίζει κανείς αν πωλείται ακόμη, κι αν το δίνει η Wind?
τι να το κάνεις ρε Σπύρο; Μια μαλακία είναι. Το είχε η κοπέλα μου και δεν άντεξε πάνω από 3 μέρες με δαυτο. Είναι πολύ παλιό. Λογικά δεν πωλείται άλλο.
-
http://www.gsmarena.com/lg_kp500_cookie-2536.php
Το έχει κάποιος για να πει απόψεις;
-
Δεν το εχω αλλα να πω την αποψη μου .
Απο τα πλεον τιμια κινητα, λεπτο-ελαφρυ καλη οθονη .
Η standby screen ειναι μια καλη προσθηκη στο κλασσικο μενου της LG στα touch κινητα της .
Οχι και η γρηγοροτερη αποκριση στις επιλογες μου απο την οθονη.
Για μπαταρια δεν γνωριζω κατι .Σε αυτην την τιμη μπορω να πω οτι ειναι καλη επιλογη.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
...ακόμα θα ψαχνόμουν με το WinMobile
+1
με UIQ όμως ούτε στο forum δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσεις
Πραγματικά Βασίλη, σε είχα για κάτι καλύτερο από noob. Τι θα δυσκολευόσουν να κάνεις δλδ με τον συγχρονισμό; Εγώ από 2 SE έχω μεταφέρει άνετα τις επαφές σε 3-4 winmobo
-
το ότι το άχρηστο το outlook τρώει σε μερικές επαφές το + απο μπροστά (π.χ. +302310...->302310) και μικραίνει τις φώτο σε τραγικά μικρή ανάλυση δεν σας ενοχλεί;
επίσης ακόμη δεν έχω βρει τη ρύθμιση για το ποια στοιχεία να παραμένουν σταθερά ΠΡΙΝ συνδέσω το κινητό!
στα SE κρατούσα ένα αντίγραφο ασφαλείας στην καρτούλα μια φορά τη βδομάδα κ μια στο τόσο, το κρατούσα κ στο pc. όμορφα και ωραία!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Θα πάω σε ένα κατάστημα να ρωτήσω. Θα μας βόλευε πολύ οικογενειακώς αυτή η δυνατότητα μιας που κρατάμε τα κινητά όπως και τα αυτοκίνητα καιρόεπειδή πριν από 20 μέρες πήγα κοσμοτέ , το ρώτησα αυτό που συζητάτε και γίνεται.
-
Ευχαριστούμε traveller
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το ότι το άχρηστο το outlook τρώει σε μερικές επαφές το + απο μπροστά (π.χ. +302310...->302310) και μικραίνει τις φώτο σε τραγικά μικρή ανάλυση δεν σας ενοχλεί;επίσης ακόμη δεν έχω βρει τη ρύθμιση για το ποια στοιχεία να παραμένουν σταθερά ΠΡΙΝ συνδέσω το κινητό!
στα SE κρατούσα ένα αντίγραφο ασφαλείας στην καρτούλα μια φορά τη βδομάδα κ μια στο τόσο, το κρατούσα κ στο pc. όμορφα και ωραία!
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Αν την εικονα την τραβηξει το κινητο απο το OUTLOOK ειναι χαμηλης ανάλυσης! Διαφορετικα παραμένει υψηλης...
ΔΙΟΡΘΩΣΗ 2: Δεν κοβει ΤΙΠΟΤΑ! Αν εσυ εισαι γιωτομπαλλος και δεν νοιωθεις ουτε επαφες στο outlook να περασεις σωστα, δεν σε φταιει κανεις
Τελος, αμα ψαχνεσε να βρεις πιπες για να πεις... σίγουρα όλο και κάτι θα βρεις. Δεν σε πειράζει βεβαίως αμα βγάλω και γω καμια πτυχιακή εργασία γύρω απο του τι είναι στραβό στο UIQ και μιλάμε τώρα για hardfacts και όχι ασχετοσύνη/κακό χειρισμό χρήστη! (οπως συνήθως συμβαίνει με σενα, ειτε αφορά UIQ, είτε Win, είτε WM κλπ κλπ κλπ)
Στο δέντρο σου ειπαμε...
-
Και επίσημα:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... id=6263120
-
Κοιταζα καποια κινητα....
Ποια η διαφορα οταν καποιο αναφερει οτι εχει wifi και καποιο αλλο wifi με internet browser με html? -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Και επίσημα:http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... id=6263120
'Στις πρώτες συσκευές που θα διανείμει η Cosmote μάλλον δεν θα υπάρχει προεγκατεστημένη η δυνατότητα για εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων, αλλά οι αγοραστές, θα μπορούν να το «κατεβάσουν» μέσω της υπάρχουσας διαδικασίας αναβάθμισης.'
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και επίσημα:
'Στις πρώτες συσκευές που θα διανείμει η Cosmote μάλλον δεν θα υπάρχει προεγκατεστημένη η δυνατότητα για εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων, αλλά οι αγοραστές, θα μπορούν να το «κατεβάσουν» μέσω της υπάρχουσας διαδικασίας αναβάθμισης.'
Προσωπικά ΜΙΣΩ τα Ελληνικά στο κινητό μου. Μου τη σπάει να είναι οι λέξεις μισές, μου τη σπάει να προσπαθώ να μεταφράσω τα Ελληνικά στα Αγγλικά για να καταλάβω τι γράφει και μου τη σπάει να γράφω sms που ΦΩΝΑΖΕΙ ή να ψάχνω να βρω τόνους.
1000 φορές τα Αγγλικά και τα greeklish.
-
Και επίσημα:
Προσωπικά ΜΙΣΩ τα Ελληνικά στο κινητό μου. Μου τη σπάει να είναι οι λέξεις μισές, μου τη σπάει να προσπαθώ να μεταφράσω τα Ελληνικά στα Αγγλικά για να καταλάβω τι γράφει και μου τη σπάει να γράφω sms που ΦΩΝΑΖΕΙ ή να ψάχνω να βρω τόνους.
Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και την υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.
με το συμπάθειο αλλά έλεος!
-
Μετα απο σχεδον 10 χρονια σταματησα την υπηρεσια Θρυλος A la cart της Vodafon.Αλλαξαν την χρεωση απο 1,5€ τον μηνα σε 1,95€ την εβδομαδα Δεν με ενοιαζε μεχρι τωρα αφου καταναλωνω λιγοτερα απο 10€ τον μηνα αλλα τωρα το παραακρίβυναν .
-
Εδινε απεριοριστη ομιλια μεταξυ συνδρομητων αυτου του πακετου ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εδινε απεριοριστη ομιλια μεταξυ συνδρομητων αυτου του πακετου ;Eχω το 1 λεπτο το λεπτο προς δυο αριθμους ,αλλωστε κανω ελαχιστα τηλεφωνα και κυριως προς 2 αλλα νουμερα βονταφον και αυτα.ΚΑποια στιγμη που ηθελα να το χρησιμοποιησω και στο εξωτερικο μου αλλαξαν τις χρεωσεις σε πιο χαμηλες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και επίσημα:
Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και την υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.
με το συμπάθειο αλλά έλεος!
Παρομοίως
-
Για τα Eten Glofiish τι ξέρουμε; Θέλω κάποια στιγμή να αντικαταστήσω το ταλαιπωρημένο Sony-Ericsson μου με κάτι που να έχει και δυνατότητες PDA. Είδα ότι τα Glofiish έχουν και GPS οπότε (αν δουλεύει σωστά βέβαια) είναι 3 σε 1. Λένε τίποτα όμως;
-
Και επίσημα:
Και εγώ ποτέ δεν γυρνάω το κινητό στα ελληνικά. Ούτε τα προγράμματα και το λειτουργικό στα pc μου θέλω να είναι στα ελληνικά.
Αλλά είναι διαφορετικό το interface με την δυνατότητα γραφής με ελληνικούς χαρακτήρες...
Τέσπα μη το κουράζουμε. Το θέμα με τα ελληνικά για μένα έχει λυθεί προ πολλού. -
Και επίσημα:
Σου δίνω ενα τρια(3) για την φιλότιμη προσπάθεια εκλογικευσης....
Είμαι σίγουρος πως ο Steve θα είναι περήφανος για σένα
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]