-
πριν το cruise θυμάμαι ήθελες ένα HP 914 (?) ...
ήρθε;
γιατί θυμάμαι να λες ... μπα μωρέ δεν θα το παρω γιατί αργεί πολύ...Φεβρουάριο θα έρθει.
-
Δεν έψαξα. Cruise θα πάρω. Οπότε το ΗΡ δεν ενδιαφέρει πια.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πριν το cruise θυμάμαι ήθελες ένα HP 914 (?) ...ήρθε;
γιατί θυμάμαι να λες ... μπα μωρέ δεν θα το παρω γιατί αργεί πολύ...Φεβρουάριο θα έρθει.
γιατί μήπως ξέρει και τι θέλει ??
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν έψαξα. Cruise θα πάρω. Οπότε το ΗΡ δεν ενδιαφέρει πια.
Άντε να δούμε πότε θα 'ρθει... Σήριαλ έγινε πια!
-
Σπύρο, δοκίμασες να παίξεις καμιά ταινία; Εχω ακούσει πως χωρίς τους σωστούς drivers από την HTC (που επίτηδες δεν τους έχει φτιάξει.. ) δεν παίζει πολύ καλά...
Δεν με καίει βέβαια, αλλά λέμε...
Επίσης, στέλνει SMS 160 χαρακτήρων όπως είναι ή θέλει ματσακονιές; Το ελληνικό έχεις , έτσι δεν είναι;Ξεκινάω διάβασμα στο myphone σιγά σιγά, είναι κάποια παληκάρια που άρχισαν ΗΔΗ να βάζουν πειραγμένες ROM , που δεν έχω καμία διάθεση προφανώς να βάλω ακόμη, οπότε ευτυχώς υπάρχει μπόλικο υλικό...
Α και κάνε κάνα κόπο, αν έχεις όντως καμιά καλή συλλογή προγραμμάτων, βάλτην στο rapidshare και ρίξε ένα linkάκι κι από δω!
-
Το βίντεο όντως έχει ένα θέμα, αλλά με τον core player και 1-2 ρυθμίσεις η αναπαραγωγή είναι καθ'όλα αποδεκτή. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Το πρόβλημα με τα γραφικά πάντως είναι γενικό από ότι κατάλαβα, δλδ καθυστερεί αναίτια (ή μάλλον ξέρουμε την αιτία, αλλά κατάλαβες) όλο το GUI.
σμσ 160 χαρακτήρων παίζουν κανονικά χωρίς ματσακονιές.
-
τα ειπε ολα ο Ντινος
παντως βιντεο δεν εχω δοκιμασει, δε με ενδιαφερει κιολας
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το βίντεο όντως έχει ένα θέμα, αλλά με τον core player και 1-2 ρυθμίσεις η αναπαραγωγή είναι καθ'όλα αποδεκτή. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Το πρόβλημα με τα γραφικά πάντως είναι γενικό από ότι κατάλαβα, δλδ καθυστερεί αναίτια (ή μάλλον ξέρουμε την αιτία, αλλά κατάλαβες) όλο το GUI.σμσ 160 χαρακτήρων παίζουν κανονικά χωρίς ματσακονιές.
Εγώ ρώτησα τον Σπύρο!
Εσύ γιατί πετάγεσαι;Ευχαριστώ Ντίνε!
-
Μιλάω στο κινητό με έναν φίλο μου για πιπεράτα θέματα, και πάνω στο καλύτερο τον χάνω, μάλλον είχε πέσει το σήμα του. Περιμένω λίγο μήπως και επανέλθει, οπότε σε κάποια φάση ακούω μια γιαγιά: έλα σούλα, κατεβείτε κάτω, μην περιμένετε, ξεκίνησα εγώ, έχει και ψύχρα. Παύση, και ακούγεται φωνή άνδρα: δεν μπορώ, είμαι πιεσμένος, πολύ δουλειά, πολύ πίεση, δεν ξέρω τι θα γίνει. Ξανά παύση, κοπελίτσα αυτήν την φορά, έλα κατερίνα, τι θα κάνουμε σήμερα, θα βγούμε, άντε να κανονίσουμε κάτι!
Κάγκελο εγώ.
-
αυτό γίνεται κ σε μένα τώρα τελευταία...με καλούν πατάω το bt ακουστικό να μιλήσω και ακούω άλλον να μου απαντάει κ μετά ξανα αυτόν που έπρεπε να ακούσω. Στο σπίτι όλα αυτά χωρίς να υπάρχει κινητό στα 20-30μ κοντά.
-
Eταιρεία;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μιλάω στο κινητό με έναν φίλο μου για πιπεράτα θέματα, και πάνω στο καλύτερο τον χάνω, μάλλον είχε πέσει το σήμα του. Περιμένω λίγο μήπως και επανέλθει, οπότε σε κάποια φάση ακούω μια γιαγιά: έλα σούλα, κατεβείτε κάτω, μην περιμένετε, ξεκίνησα εγώ, έχει και ψύχρα. Παύση, και ακούγεται φωνή άνδρα: δεν μπορώ, είμαι πιεσμένος, πολύ δουλειά, πολύ πίεση, δεν ξέρω τι θα γίνει. Ξανά παύση, κοπελίτσα αυτήν την φορά, έλα κατερίνα, τι θα κάνουμε σήμερα, θα βγούμε, άντε να κανονίσουμε κάτι!Κάγκελο εγώ.
Ειναι στα πλαίσια της διαφάνειας... δεν εχουμε να το κρυψουμε τιποτα αλλωστε
Νταξ, εγω κατι τετοιο εχω πετύχει UK, πλακα εχει
-
Λες να μπορέσω να βγάλω και εγώ κανένα cruise;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eταιρεία;wind
σήμερα μάλιστα το απόγευμα με παίρνει τηλ η γυναίκα πάω να απαντήσω και ακούω μουσική όπως όταν καλείς κάποιον με αυτά τα ringtones. Aπαντώ, της λέω ένα γεια, ξαναμπάινει αυτή η μουσική και ξαναβγαίνει η γυναίκα.
Εν τω μεταξύ δεν με άκουγε και καλά.
-
Και εγώ άκουσα calling tune σε κάποια φάση.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
σήμερα μάλιστα το απόγευμα με παίρνει τηλ η γυναίκα πάω να απαντήσω και ακούω μουσική όπως όταν καλείς κάποιον με αυτά τα ringtones. Aπαντώ, της λέω ένα γεια, ξαναμπάινει αυτή η μουσική και ξαναβγαίνει η γυναίκα.
Το ιδιο ακριβως με Cosmote οταν καλω την μανα μου... και το κανει στο 40-50% των κλησεων
-
Εδώ και πολύ καιρό έχω βάλει ασύρματο net και στα δύο σπίτια, και επειδή σχεδόν καθε βράδυ ξαπλώνω με το laptop στο κρεβάτι και βαριέμαι να το κρατάω σκέφτηκα τη λύση του internet από το κινητό.
Θέλω λοιπόν να μου πει όποιος ξέρει, ποιές συσκευές μπορούν να το κάνουν αυτό, αν μειώνεται η ταχύτητα, και κυρίως αν γίνεται χωρίς να χρεώνομαι κάτι επιπλέον.
Εννοείται πως δεν το θέλω για να κατεβάζω διάφορα, έχω τους άλλους υπολογιστές γι' αυτά... Για επίσκεψη σε ιστοσελίδες και e-mail το χρειάζομαι, και μόνο να μπαίνω από ασύρματο δίκτυο και όχι από τις εταιρείες... -
Όπως αντιλαμβάνεστε αγαπητοί συνφορουμίτες θα είναι δικτυωμένη ολημερίς
-
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]