-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
**Σήμερα έμαθα πως πήραμε κι άλλο έργο! Μαμώ τον Σουφλιά μου μέσα, όλα φέτος θέλει να τα εγκαινιάσει; **Τι γίνεται ρε φούστη μου, θα γίνουν εκλογές!
Μηχανικό μήπως ψάχνετε;;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αντικλεπτικο πηρες εσυ?(ο μπουγατσας μου ειπε να το πω)
Και από πότε εσύ λες ότι σου λέει ο Μπουγάτσας, υποτακτικέ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αντικλεπτικο πηρες εσυ?(ο μπουγατσας μου ειπε να το πω)
εχε χάρη που έχω κέφια
-
Ποιός γιορτάζει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιός γιορτάζει;Ριχτου ενα μπαν να μαθει, να κανει edit για να σε εκθετει, ο αλητης.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ποιός γιορτάζει;
Ριχτου ενα μπαν να μαθει, να κανει edit για να σε εκθετει, ο αλητης.
πετάει κάτι άσχετα με την κουβέντα αυτος ο ντίνος μερικές φορές
-
Θα φάει warn ο αχρείος.
-
Καμιά πρόταση λέω;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
**Σήμερα έμαθα πως πήραμε κι άλλο έργο! Μαμώ τον Σουφλιά μου μέσα, όλα φέτος θέλει να τα εγκαινιάσει; **Τι γίνεται ρε φούστη μου, θα γίνουν εκλογές!
Μηχανικό μήπως ψάχνετε;;
Μπαααα, πού τέτοια τύχη! Θα ...λιώσουν στην δουλειά τους υπάρχοντες!
-
Για σκρινσοτ σε WM το Magic SS.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μηχανικό μήπως ψάχνετε;;
Μπαααα, πού τέτοια τύχη! Θα ...λιώσουν στην δουλειά τους υπάρχοντες!
ε ρε μπονους που εχουν να πέσουν!
θέλει και προτάσεις η άλλη
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καμιά πρόταση λέω;για τον πατέρα σου το Νokia 1650 με 420 ώρες αναμονής είναι μια χαρά.
για σενα το Nokia N81 στα 288 ευρώ με 2.4 inches οθόνη, έως 410 ώρες αναμονή, υποδοχή 3,5mm για ότι ακουστικά θες και με φτηνές Micro-sd καρτούλες για να χώσεις μουσική (ενδεικτικά μία 2 GB κοστίζει 6,9 ευρώ!!!)
-
Funis, δες και το c702 αν σου αρέσει..
-
μου συμβαίνει το εξής.έκανα σύνδεση Cosmote, καινούριο νούμερο κλπ, πριν απο λιγότερο απο ένα μήνα. χωρίς να έχω προλάβει να δώσω το τηλ κάπου με έχουν ταράξει στα διαφημιστικά sms. και μάλιστα τα περισσότερα είναι απο τράπεζες.
με τη μια που το πήρα έκανα αίτηση στο Cosmote my account για να μην έχω ενημερωτικά μηνύματα sic και να μην είμαι στο κατάλογο, αλλά απο το online status δεν βλέπω να έχει προχωρήσει.και σαν να μην έφτανε αυτό σήμερα μου ήρθε μην οτι έχω πάρει δάνειο και χρωστάω και δόση?!
κάποια συμβουλή ποιον να ενοχλήσω? να ανησυχώ για κάτι?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μου συμβαίνει το εξής.έκανα σύνδεση Cosmote, καινούριο νούμερο κλπ, πριν απο λιγότερο απο ένα μήνα. χωρίς να έχω προλάβει να δώσω το τηλ κάπου με έχουν ταράξει στα διαφημιστικά sms. και μάλιστα τα περισσότερα είναι απο τράπεζες.
με τη μια που το πήρα έκανα αίτηση στο Cosmote my account για να μην έχω ενημερωτικά μηνύματα sic και να μην είμαι στο κατάλογο, αλλά απο το online status δεν βλέπω να έχει προχωρήσει.και σαν να μην έφτανε αυτό σήμερα μου ήρθε μην οτι έχω πάρει δάνειο και χρωστάω και δόση?!
κάποια συμβουλή ποιον να ενοχλήσω? να ανησυχώ για κάτι?
Τα νουμερα ανακυκλώνονται;Αν ναι τοτε αυτος που ειχε το νουμερο πριν απο εσενα μαλλον την εχει κανει την ζημια.Αλλη περιπτωση ειναι να εχει δωσει καταλαθος καποιος το δικο σου νουμερο (ενα λαθος ψηφιο αρκει) και να σε πρηζουν.ΠΑντως αυτο με το δανειο εγω θα το κοιταγα λιγο παραπανω,μην βρεθεις να εχεις παρει δανειο χωρις να το ξερεις.
-
ούτε 20μερες δεν το έχω ρε γμτ. πότε να προλάβω να πάρω δάνειο να μου έρθει και δόση
στο μεταξύ είχα χαρεί που η Cosmote είχε δυνατότητα για αποκλεισμό των sms γιατί στη vodafone ένα astrology μου τα έχει κάνει supernova. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ούτε 20μερες δεν το έχω ρε γμτ. πότε να προλάβω να πάρω δάνειο να μου έρθει και δόση
στο μεταξύ είχα χαρεί που η Cosmote είχε δυνατότητα για αποκλεισμό των sms γιατί στη vodafone ένα astrology μου τα έχει κάνει supernova.Η σωτηρία είναι μόνον μία και θα γλιτώσεις από όλη τη σαβούρα της διαφήμισης: κάνεις μια αίτηση εδώ.
Μετά, δεν θα τολμήσουν να σε ενοχλήσουν, γιατί τα πρόστιμα είναι μεγάλα (περίπου 20Κ € για κάθε παράβαση...).
Θα πρέπει να καταχωρήσεις καλού κακού όλες τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα που σου ανήκουν, για να μην μπορεί κάποιος να...βρει παραθυράκι...Η αποτελεσματικότητα είναι απόλυτη, πίστεψέ με!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καμιά πρόταση λέω;Ε πρεπει να το παρεις αποφαση....αφου δεν εχεις τυλιξες καποιον μεχρι τωρα....θα αναζητας τις προτασεις εξαγριωμενη
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καμιά πρόταση λέω;
Ε πρεπει να το παρεις αποφαση....αφου δεν εχεις τυλιξες καποιον μεχρι τωρα....θα αναζητας τις προτασεις εξαγριωμενη
μην το λες... μια γυναικα παντα μπορει να βρει καποιο κοροιδ.. εεεε, αντρα ηθελα να πω, να τον τυλιξει
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Καμιά πρόταση λέω;
Ε πρεπει να το παρεις αποφαση....αφου δεν εχεις τυλιξες καποιον μεχρι τωρα....θα αναζητας τις προτασεις εξαγριωμενη
μην το λες... μια γυναικα παντα μπορει να βρει καποιο κοροιδ.. εεεε, αντρα ηθελα να πω, να τον τυλιξει
Όχι και πάντα... μετά από κάποια ηλικία, πέφτει δραματικά η ποιότητα του...θύματος...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]