-
παιδιά ότι θέλετε. ΚΑι φίνα παίζει ΧΩΡΙΣ ή ΜΕ ?
-
Λιπαρά εννεοώ
-
Με. Και 10 φετες παριζα νικας βιββββεεεερρρρρρρρ παρρρακαλω..
-
Χωρίς καμία διάθεση να απολογηθώ. Πόσες φορές έφαγε ΒΑΝ ο Omikrone, corsair? Και ποιός σας μίλησε για δικαστήρια? Για την επιβεβαίωση ότι κάποιος είναι διπλός μιλάω.
Κανείς δεν επέλεξε την απραξία. Αν σας έχει ενοχλήσει ο συγκεκριμένος, υπομονή. Αλλά το να την 'πέφτετε' στους mods, είναι, τουλάχιστον άδικο. Δικαίωμά σας βεβαίως.
Όπως είπα, δεν έχω καμία διάθεση να απολογηθώ. Ίσως, πολλές φορές, να είμαστε παραπάνω από ότι πρέπει ελαστικοί. Σε αυτό, μάλλον, έχετε κάποιο δίκηο. Ειδικά τώρα τελευταία.
-
go to the last post
-
sorry have work 2do
-
ok pet, babye now
-
don't worry mate.Come back later.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ίσως, πολλές φορές, να είμαστε παραπάνω από ότι πρέπει ελαστικοί. Σε αυτό, μάλλον, έχετε κάποιο δίκιο. Ειδικά τώρα τελευταία.αυτό ακριβώς.
η πολύ ελευθερία ποτέ δεν έκανε καλό. -
kouk
η συγκεκριμένη αψιμαχία με τον ρανταπλαν βγήκε πολύ έξω από τα όρια....εγώ ως τρίτος προσβάλθηκα.
σκέψου δηλ ο ίδιος...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:
rastak, συνέχισε με αυτό τον ρυθμό. Και θα ακολουθήσεις το άλλο σου username!Το ban παει στο username ή σε αυτον που βρισκεται απο πισω του;
-
Η 'ελαστικοτητα' ειναι πάντα εις βαρος των ησυχων,και εις όφελος του καθε ραστακ.
Το εχουμε ξαναδει πολλές φορες στο παρελθόν να συμβαινει,γνωριζουμε οτι αυτος ειναι ο δρόμος για την καταρρευση (θυμησου Νικο τι μου ελεγες για μια παλια παρεα που σκορπισε καποτε) και όμως αφηνόμαστε να καταρρεουμε λόγω της 'δημοκρατικοτητας' που μας χαρακτηριζει.Καιρος να ξανασκεφτειτε το ποιές συμπεριφορες πρεπει να ανταμειβονται και ποιές να τιμωρούνται παίδες (μοντς).Εαν αγαπάτε το φορουμ σαν κοινότητα χρηστων και όχι σαν 'σκληρο δίσκο'
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν επιτρέπεται το ίδιο φυσικό πρόσωπο να διαθέτει περισσότερα από ένα ψευδώνυμα. Σε περίπτωση που οι επόπτες διαπιστώσουν την ύπαρξη περισσότερων από ένα ψευδώνυμα σε κάποιο μέλος, τότε τα ψευδώνυμα αυτά διαγράφονται και το μέλος λαμβάνει αυστηρή προειδοποίηση. Σε περίπτωση επανάλειψης το μέλος θα διαγράφεται οριστικάΡε παιδιά αν υπάρχει ο ίδιος χρήστης με περισσότερα ψευδόνυμα δεν πρέπει να διαγραφεί βασει του ανωτέρω κανονσιμού? Άν κάποιος καταφεύγει σε τέτοιες πρακτικές νομίζω ότι πρέπει να τηρηθεί ο κανονισμός. Είναι κρίμα να χαλάει ένας την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείται εδώ μεσα.
Μου θυμίζει εταιρείες που είναι θυγατρικές μεταξύ τους........
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Με. Και 10 φετες παριζα νικας βιββββεεεερρρρρρρρ παρρρακαλω..εγώ θέλω με γαλοπούλα βραστή.........
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
εγώ θέλω με γαλοπούλα βραστή.........
γαλοπούλα βραστή; μπλιαχ! ότι πιο άγευστο υπάρχει.
παριζάκι εν ελλάδι
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
παριζάκι εν ελλάδι
Συμφωνώ.......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
παριζάκι εν ελλάδι
Συμφωνώ.......
πλιζ....οχι άλλο. μου τέλειωσαν τ' αλλαντικά~
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
παριζάκι εν ελλάδι
Συμφωνώ.......
πλιζ....οχι άλλο. μου τέλειωσαν τ' αλλαντικά~
μάλλον λόγω παγετού........
δεν έγιναν προμήθειες σήμερα....... -
ο γιες...
-
Pub - σουβλατζίδικο [#23]