-
λάθος κατάλαβα!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για αγορά με εγκατεστημένα λέμε παιδιά.
Αν έχεις άλλα προγράμματα που θέλεις να εγκαταστήσεις, έλεγξε αν είναι συμβατά.
Αν έχεις παλιά scanner, εκτυπωτές κλπ. είναι πολύ πιθανό να μη δουλεύουν στα vista.
Κατάλαβα. Κλασσικά πράγματα δηλαδή. Xp και πάλι.
-
Εχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με τον Winamp? Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που τον χρησιμοποιώ, δεν έλεγε καν ν' ανοίξει.... Το παράθυρό του 'επαιζε' συνεχώς, όπως και η εμφάνισή του στην taskbar...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Εχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με τον Winamp? Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που τον χρησιμοποιώ, δεν έλεγε καν ν' ανοίξει.... Το παράθυρό του 'επαιζε' συνεχώς, όπως και η εμφάνισή του στην taskbar...... εχω προβλημα με τον winamp μονο οταν ανοιγω ή κλεινω το ασυρματο δικτυο στο lap. Τοτε μου κλεινει ...
Ειχα καποια προβληματα με το 'επετειακο skin' ( ekεινο το καταμαυρο ... πανεμορφο αλλα ... ) ...
Ξαναγυρισα στην εκδοση 5.02 και ειμαι ΟΚ ...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Εχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με τον Winamp? Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που τον χρησιμοποιώ, δεν έλεγε καν ν' ανοίξει.... Το παράθυρό του 'επαιζε' συνεχώς, όπως και η εμφάνισή του στην taskbar...
... εχω προβλημα με τον winamp μονο οταν ανοιγω ή κλεινω το ασυρματο δικτυο στο lap. Τοτε μου κλεινει ...
Ειχα καποια προβληματα με το 'επετειακο skin' ( ekεινο το καταμαυρο ... πανεμορφο αλλα ... ) ...
Ξαναγυρισα στην εκδοση 5.02 και ειμαι ΟΚ ...
Σε μενα όλα ήταν παντα ΟΚ. Εφτασα στην v.5.52 -και το πρόβλημα το έχει μόνο ένα απο τα τρια μηχανάκια μου...... Τρεμοπαίζει τοσο γρήγορα το παράθυρό του, που μόνο από Task Manager μπορεί να κλείσει....
[όχι τιποτ' άλλο, αλλά πάνω που είχα βολευτεί το Auto-tag..]
-
Μια βοήθεια για το Acronis παρακαλώ, γιατί μάλλον είμαι αρκετά χαζός , δεν εξηγείται....
Πριν ξαναπάω προς το Norton Ghost, πείτε μου , υπάρχει κάποιο κόλπο για την ενεργοποίηση του, ώστε να μην είναι demo, ή εγώ έχω λάθος έκδοση;Το κατέβασα από rapidshare, αλλά όταν το εγκαθιστώ και το τρέχω, με ρωτάει πάντα 'try or buy'...
Χρειάζομαι άλλη έκδοση; Αν επιλέξω try, δεν βρήκα που βάζω το serial. Αν επιλέξω buy, με πηγαίνει στο Internet για να το αγοράσω!
Τι κάνω λάθος;
-
.... + εαν γνωρίζει κανεις πως μπορώ να 'γυρισω' στην παραδοσιακη προβολή του word στο Office 2007 ... ( μα τι πρηχτης θεέ μου )
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... + εαν γνωρίζει κανεις πως μπορώ να 'γυρισω' στην παραδοσιακη προβολή του word στο Office 2007 ... ( μα τι πρηχτης θεέ μου )Start => Control Panel => Add or remove programs => Uninstall MS Office 2007 => Are you sure? => YESSSS!
Το εβγαλα (λογω format, που δεν οφειλοταν φυσικα στο Office) και ουτε που σκεφτηκα να το ξαναπερασω.
Το μηχανημα πλεον πεταει. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
.... + εαν γνωρίζει κανεις πως μπορώ να 'γυρισω' στην παραδοσιακη προβολή του word στο Office 2007 ... ( μα τι πρηχτης θεέ μου )
Start => Control Panel => Add or remove programs => Uninstall MS Office 2007 => Are you sure? => YESSSS!
Το εβγαλα (λογω format, που δεν οφειλοταν φυσικα στο Office) και ουτε που σκεφτηκα να το ξαναπερασω.
Το μηχανημα πλεον πεταει...δηλαδη μου προτεινεις να το κανω unistall και να βγω σε ενα παραδοσιακο office 2000( πχ ) ...
υγ ........ thnx manosk
-
Το τί τραβηξα για αυτο το ποστ ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις. Απλα γιατι το ποντικι δεν δουλευει. Ειναι ασυρματο και μεχρι σημερα το μεσημερι δουλευε κανονικα. Ξαφνικα νέκρωσε.
Του εχω αλλαξει μπαταριες, του παταω το κουμπακι που εχει απο κατω, του παταω το κουμπακι που εχει στο πομπο - αν το λενε ετσι, αυτο που εχει τρια λαμπακια και μολις πατησεις το κουμπι αρχιζουν και αναβοσβηνουν για λιγη ωρα και στο τελος μενει αναμενο μονο ενα. Μπηκα στον πινακα ελεγχου, ουτε εκει εβγαλα ακρη.Σωστε με ρε κομπιουτεραδες.
-
εχει προβλημα το hotmail?
-
Ναι γιατι εχει σχεση;
Κι οτι αναρωτιομουν γιατι δεν με βαζει μεσα στο hotmail. -
γενικως ρωταω, επειδη δεν μπορω να μπω στο messenger
-
-
αυτος γιατι γελαει τωρα?
-
Για την μπουζουκοσυνεννόηση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για την μπουζουκοσυνεννόηση. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για την μπουζουκοσυνεννόηση.θα λέει κι ο megane........ωπ λύσαμε το πρόβλημα
-
Μου θύμισε φάση στο κυλικείο στο σχολείο με φίλο μου:
Αυτός: γεια σας, έχετε τυρόπιτες;
Υπάλληλος: ναι, φυσικά.
Αυτός: ωραία, δώστε μου ένα κουλούρι παρακαλώ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]