-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως πήγε στον φάκελο για τα spam;οχι δεν βρισκω τιποτα εκει.
-
Πότε έκανες την εγγραφή στο xs;
-
Μάνο μπορεί να καθυστερήσει το μήνυμα, ή μπορεί να έκανες τυπογραφικό λάθος όταν συμπλήρωνες το email σου.
Αν μέχρι αύριο δε σου έχει έρθει τπτ, τότε φτιάξε ένα email αλλού και κάνε νέο λογαριασμό. -
Απορίες - Ηelp!
Ανοίγω κάποιους φακέλους στο folder που κατεβαίνουν τα torrents κ κρασάρει το παράθυρο που ανοίγω με αποτέλεσμα να το κλείνει μόνο του. 'Problem encountered..... - SEND - DONT SEND. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό. Βλέποντας τους ίδιους φακέλους απο το διπλανό pc που το έχω σε δίκτυο αυτό δεν συμβαίνει.
Επίσης κάνοντας empty to recycle bin πάντα μου μένουν 11 items που δεν σβήνονται κ μένουν σταθερά εκει με το recycle bin άδειο.
Στο άλλο Pc που έχω ανοίγω το Firefox αρχίζει η κλεψύδρα αλλά αυτός δεν ανοίγει ποτέ. Κατέβασα κ το latest version το εγκατέστησα αλλά κ αυτός δεν άνοιγει. Βασικά πριν λίγο καιρό κάνοντας update τον media player ανακαλύφτηκε από το site της microsoft οτι τα XP δεν είναι genuine version. K μου βγάζει όλο msgs να βάλω original. Μήπως αυτό έχει κάποια σχέση?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πότε έκανες την εγγραφή στο xs;Το μεσημερι.
-
Αν δεν έρθει αύριο, τότε ξαναδοκίμασε...
-
Ερώτηση κρίσεως:
Έχει κανείς να προτείνει οικονομικό Web hosting για 3 πολύ ελαφρά sites (domains) με MySql αλλά με καλή υποστήριξη για perl & python και να μην είναι dreamhost ;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:Έχει κανείς να προτείνει οικονομικό Web hosting για 3 πολύ ελαφρά sites (domains) με MySql αλλά με καλή υποστήριξη για perl & python και να μην είναι dreamhost ;
...ξερω μονο 5 λεξεις απο αυτο το ποστ ....
Sorry σταυρος αλλα δεν μπορω να βοηθησω .... ( καλα ειμαι σιγουρος οτι δεν βασιζοσουν σε βοηθεια απο εμενα )
υγ. ...τι ειναι αυτο το Python ...προχθες εκανα εγκατασταση ενα προγραμμα (ChemOffice) που εγκαθηστα τεραστειες βασεις δεδομενων και μου εκανε εγκατασταση και αυτο ...Δεν με ρωτησε ...ηταν μεσα στην διαδικασια εγκαταστασης
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:
Έχει κανείς να προτείνει οικονομικό Web hosting για 3 πολύ ελαφρά sites (domains) με MySql αλλά με καλή υποστήριξη για perl & python και να μην είναι dreamhost ;
...ξερω μονο 5 λεξεις απο αυτο το ποστ ....
Sorry σταυρος αλλα δεν μπορω να βοηθησω .... ( καλα ειμαι σιγουρος οτι δεν βασιζοσουν σε βοηθεια απο εμενα )
υγ. ...τι ειναι αυτο το Python ...προχθες εκανα εγκατασταση ενα προγραμμα (ChemOffice) που εγκαθηστα τεραστειες βασεις δεδομενων και μου εκανε εγκατασταση και αυτο ...Δεν με ρωτησε ...ηταν μεσα στην διαδικασια εγκαταστασης
Ποιο chem office (συναδελφε?) cambridgesoft, agilent?
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... start=1755
Σημερα ηρθε ο Lacie!
H πιο φτηνοκατασκευη απο ολους (Ιomega & Seagate).
Συνολικο μηκος usb καλωδιου 60 εκατοστα.
Ελεος..
Του δινω ενα 6μηνο! -
Είχε και καλώδιο USB μέσα;
St.Devote, οι Perl & Python είναι scripting languages και χρησιμοποιούνται για την αυτοματοποίηση διαφόρων διαδικασιών στους υπολογιστές. Και στο στήσιμο sites μεταξύ άλλων.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:Έχει κανείς να προτείνει οικονομικό Web hosting για 3 πολύ ελαφρά sites (domains) με MySql αλλά με καλή υποστήριξη για perl & python και να μην είναι dreamhost ;
μας βρίζει τούτος;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=27713&postdays=0&postorder=asc&start=1755Σημερα ηρθε ο Lacie!
H πιο φτηνοκατασκευη απο ολους (Ιomega & Seagate).
Συνολικο μηκος usb καλωδιου 60 εκατοστα.
Ελεος..
Του δινω ενα 6μηνο!Αγορασα και εγω ενα τετοιον 500αρη.Τωρα θελω να αγορασω ενα καλωδιο ρευματος για να τον συνδεσω στο UPS.Ελπιζω να μου κρατησει περισσότερο παντως!!!
-
Προς το παρον τον μετατρεπω απο fat σε ntfs για να μπορω να του βαζω μεγαλα αρχεια.
Να τον κλεινω οταν δεν τον χρησιμοποιω η να τον αφηνω στο ρευμα, να γυριζει ο ανεμιστηρας?
Δεν θα αντεξω 4η αλλαγη δισκου... -
τι είναι καλύτερο ...; NTFS ή FAT32 ;
-
NTFS φυσικά.-
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τι είναι καλύτερο ...; NTFS ή FAT32 ;Εξαρταται σε τι win θα τον συνδεεις.Εγω που εχω μηχανημα και με win98 τον εχω αφησει σε fat32.Αλλιως θα τον εκανα ntfs.Επισης ενεργοποιησα και την μνημη buffer και ειναι πιο γρηγορη η μεταφορα αρχειων.
-
σαφως NTFS , μεγαλα η μικρα αρχεια δεν εχει νοημα, απλα με ntfs εχεις καλυτερο disk space utilization, πχ βλεπεις tera HDD που με τα fat δεν μπορουσες.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Προς το παρον τον μετατρεπω απο fat σε ntfs για να μπορω να του βαζω μεγαλα αρχεια.
Να τον κλεινω οταν δεν τον χρησιμοποιω η να τον αφηνω στο ρευμα, να γυριζει ο ανεμιστηρας?
Δεν θα αντεξω 4η αλλαγη δισκου...Εγω οταν δεν τον χρησιμοποιω τον αποσυνδεω απο τις συσκευες USB και τον βγαζω απο το ρευμα γιατι δεν τον εχω συνδεμενο στο ups.
-
Ποσο καιρο τον εχεις ειπαμε?
Καποιο προγραμμα για να τον παρακολουθω εχουμε?
Το HDD health?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]