-
-
Για να αγορασεις 106 πρεπει να είσαι η καρναβαλος (οπως πολυ σωστα ειπες) ή να εχεις χέρια. Θα σε συμβουλευα λοιπον μιας και με το χιέστα, σορρυ fiesta, εκανες ενα καλο βημα, να μα παρεις ενα 106 1.1, να μαθεις σιγα σιγα, στην αρχη ειδικα να πηγαινεις μισο γκαζι, και μετα πας σε 1400 κλπ κλπ.
Και ΦΠΕ πραγματικο να εισαι παλι τα ραλλακια μονο απο φωτογραφια μπορεις να τα δεις.
Τωρα που χιονιζει βγες καμια βολτα ρε συ...μπορει να καταφερεις να σπινιαρεις την πρωτη.
-
εμενα παντως το πρωτο μου αυτοκ/το ηταν ενα punto GT στα 18 μου. Θεωρω βεβαια πως ημουν αρκετα εγκρατης ( για αυτο μαλλον δεν εχω φαει κανεναν ανθρωπο). Στατιστικα λοιπον υπαρχουν αυτοι που μπορουν να διαχειριστουν ακομα και στα 18 τους μια Α ιπποδυναμη ( δε μιλαω για χερια αλλα για μυαλο). Επειδη ομως γνωμη μου ειναι οτι οι περισσοτεροι δε μπορουν ( ο ratanplan εχει φτασει 28 και ακομα μλκειες κανει) καλη βαση θα ηταν κατι που να χει λιιιγο γκαζι ωστε αν ενδιαφερεται να μπει στη διαδικασια με κατι σχετικα ηρεμο και γραμμικο
-
Ναι ρε Βαγγελη αληθεια εινα ιοτι ησουν πολυ εκγρατεις και παραδειγμα για τους νεους στα 18 καθε βραδυ Βουτα, τουλαχιστον πεστα καπου που δεν σε ξερουν ρε φιλαρακι.
Επισης αλλα ενα παραδειγμα εγκρατειας οταν κρεμαστικες με το 106 (στον Υμητο μισος γκρεμο μισος δρομο)...αλλα ειπαμε θελει χερια.
Ποτε θα καταλαβεις οτι αλλα εκγρατεις και αλλο κουλος?
Παλιο ποντικοκοντρακια!
-
Εγω ειπα οτι δεν σκοτωσα κανεναν ουτε σκοτωθηκα ουτε καν τρακαρα. Εσενα τ αμαξι σου εχει πολυ μπογια και στοκο απο γκομενα στο μπουρναζι
-
Στοκο δεν εχει πουθενα φιλαρακι, επισης δεν εχω αρνηθει οτι τρακαρα ποτε, εσυ βγηκες και μας ειπες οτι ησουν εγκρατεις. Εκτος αν εννοουσες οτι για παιδι της βουτας, συγκρινομενος με εκεινους ησουν εγκρατεις οποτε ναι εχεις δικιο.
Τα υπολοιπα περνα απο pub να μας τα πεις
-
-
Ναι ρε αρχηγοπουλο, ειπαμε τα υπολοιπα pub
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι ρε αρχηγοπουλο, ειπαμε τα υπολοιπα pub -
προσωπική άποψη είναι να πάρει κάτι οικονομικό και αξιόπιστο..τα υπόλοιπα στην τράπεζα ή να τα χρησιμοποιήσει για κάποιον άλλο σκοπό. Ενας γνωστός μου αγόρασε πρόσφατα φόρντ φιέστα μοντ. 1997 προσεγμένο με 2000 ευρώ. Και καλή οικονομία καυσίμου και εάν συμβεί κάτι δεν θα χάσει πολλά χρήματα. προσωπικά θα έπρεπε να είχα πολλά χρήματα για να αγοράσω ακριβό αυτοκίνητο. όσο για την ηλικια του, εάν προσέχει πιστεύω ο,τι δεν θα υπαρχει πρόβλημα ...οι μεγαλύτεροι να μην ζηλεύουμε επειδή σε αντίστοιχη ηλικια και μεγαλύτεροι την βγάλαμε με πεζό δύο και το λεωφορείο και ο πατέρας δεν αφηνε να ακουμπάμε το αυτοκίνητο...
καινούργιο τουτου για φοιτητή