-
swift b.p.m
Τι έγραψα
Προφανώς 1400 κυβικά ήθελα να πω...πάω να το κάνω και edit.
Sorry...φταίει το κρύο.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Η ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει ένα αυτοκίνητο των 150 ίππων είναι απείρως μεγαλύτερη από ένα άλλο των 75 ίππων.&-
Αν ο κάθε πιτσιρικάς έχει το μυαλό πάνω από το κεφάλι του μπορεί να σκοτωθεί και με πατίνια.Φαντάσου λοιπόν πόσο πιο εύκολα θα σκοτωνόταν αν τα πατίνια που λες είχαν 150 άλογα!!!
Αν δε ξέρεις να εκμεταλλευτείς σωστά αυτά άλογα...θα σκοτωθείς...και ένα παιδάκι 20 ετών, προφανώς και δε ξέρει! Όταν τον βάζεις σε τέτοιο αυτοκίνητο, του δίνεις τη δυνατότητα της κόντρας, του εφέ και του 'κοίτα πόσο γρήγορα πάει'...εκεί λοιπόν η χαζομάρα και το λάθος δεν αργεί...και μετά άστα...
Λοιπόν...λίγο μυαλό στο κεφάλι δε βλάπτει! Δε χάθηκαν τα χρόνια να πάρει και 200+ άλογα αυτοκίνητο αν έχει το μυαλό και την εμπειρία.
Τα χρόνια μπροστά του είναι.
Για φοιτητή λοιπόν...το κατάλληλο αυτοκίνητο είναι μέχρι 1400 άλογα...δεδομένων και των εξόδων.
Νικόλα ωραίος!!!
Δίδυμος είσαι;
Κυβικά!
edit: με πρόλαβες...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
swift b.p.mΤι έγραψα
Προφανώς 1400 κυβικά ήθελα να πω...πάω να το κάνω και edit.
Sorry...φταίει το κρύο.
Ήταν ότι έπρεπε για να χαλαρώσει η κουβέντα πάντως!!!
Πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Νίκο...
Για φοιτητή λοιπόν...το κατάλληλο αυτοκίνητο είναι μέχρι 1400 κυβικά...δεδομένων και των εξόδων.
Αυτό κι εγώ σκεπτόμενος πριν 20 μήνες,πήρα το Swift...
Εγώ μάλιστα πήγα ένα βήμα παραπέρα αφού δεν ήθελα καν να πάω σε 1,4,σκεπτόμενος 'ακόμα πιο τσιγκούνικα'...93
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αλλά όταν ζήτησα 316 κουπέ εισέπραξα την απαάντηση: 'δούλεψε και πάρτην εγω αυτό σου παίρνω'. Τότε με πείραξε. Σήμερα όμως ξέρω ότι το έκανε για καλό και μπράβο του.Εγώ ένα τσινκουετσέντο είχα ζητήσει και πήρα τα @@ μου. Οι γονείς μου είχαν κάπως μηδενιστική αντίληψη για το πόση ιπποδύναμη θα πρέπει να έχω ως φοιτητής.
-
-
GTI_ Δεν νομιζω να θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι το 'δεν θα του αγοραζα ουτε στα 30 του ' ειναι υπερβολη.
Τωρα που σκεφτομαι ενα fiesta St μπορει και να του το αγοραζα ετσι και αλλιως σαν τα υπολοιπα 1600ρια παει και ας εινα ιδιλιτρο με 150 αλογα.
-
καλα παιδια υπαρχουν παντα οι εξαιρεσεις.εγω ξερω ατομο με κορολλα του 85 που ειναι πιο δολοφονος και απο την αλ καιντα με τον τροπο που οδηγει.
και απ την αλλη ξερω ατομο 21 ετων με εβο 8 ο οποιος δεν κανει καγκουριες ποτε οσες φορες τον εχω δει παρα μονο (απ οτι φανταζομαι) σε καμμια ορεινη διαδρομη γτ παει συχνα καλαβρυτα.. -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
καλα παιδια υπαρχουν παντα οι εξαιρεσεις.εγω ξερω ατομο με κορολλα του 85 που ειναι πιο δολοφονος και απο την αλ καιντα με τον τροπο που οδηγει.
και απ την αλλη ξερω ατομο 21 ετων με εβο 8 ο οποιος δεν κανει καγκουριες ποτε οσες φορες τον εχω δει παρα μονο (απ οτι φανταζομαι) σε καμμια ορεινη διαδρομη γτ παει συχνα καλαβρυτα..Καλά εννοείται ότι συμφωνώ...
Πρέπει να καταλάβετε και να βγάλετε από το μυαλό σας, την αναλογία αλόγων / ηλικίας. Σημασία έχει πόσο έχει πήξει το μυαλό του καθενός, και όχι η ηλικία του... Για μένα μπορεί να πάρει όσα άλογα θέλει κάποιος στην ηλικία του και σε οποιαδήποτε ηλικία, αρκεί να τα εκμεταλευτεί σωστά. Το 100% των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να μπορέσει να το αξιοποιήσει. Ας πάρει ότι γουστάρει, στα χρήματα που αντέχει η τσέπη η δική του, ή του πατέρα του και να προσέχει τίποτε άλλο. -
Τοσο σοφα λογια ειχα να ακουσω....ουτε και εγω θυμαμαι απο ποτε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τοσο σοφα λογια ειχα να ακουσω....ουτε και εγω θυμαμαι απο ποτεΚοίτα ποιός μιλάει...
-
Καλα το κοιτα ποιος μιλαει στο ειπε ο ταζιο πριν 1 ωρα...βρες κατι αλλο να πεις.
-
Καλα το κοιτα ποιος μιλαει στο ειπε ο ταζιο πριν 1 ωρα...βρες κατι αλλο να πεις.Δεν θα το κάνουμε pub εδώ...
Τα βήματά σου ακολουθώ... Σου δείχνω τυφλή εμπιστοσύνη, αλλά είμαστε off topic.
-
σιγουρα γραφει μοναχα ένας ανθρωπος με το νικ αυτο?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σιγουρα γραφει μοναχα ένας ανθρωπος με το νικ αυτο?αν εννοείς για τον γνωστό, όχι δεν είμαι.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
σιγουρα γραφει μοναχα ένας ανθρωπος με το νικ αυτο?
αν εννοείς για τον γνωστό, όχι δεν είμαι.
βρε οτι ειστε 4-5 ατομα κ χτυπατε κάρτα λεω
-
Σε όλα τα θέματα υπάρχουν εξαιρέσεις...
Αν το παιδί έχει το μυαλό του, προπαντώς να σέβεται την ίδια την ζωή και να σέβεται το αμάξι και τα χρήματα που σπατάλησαν οι γονείς του για να του πάρουν το οποιοδήποτε αμάξι πιστεύω ότι μικραίνει το ποσοστό βλακείας... . -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Αν το παιδί έχει το μυαλό του, προπαντώς να σέβεται την ίδια την ζωή και να σέβεται το αμάξι και τα χρήματα που σπατάλησαν οι γονείς του για να του πάρουν το οποιοδήποτε αμάξι πιστεύω ότι μικραίνει το ποσοστό βλακείας... .Και τον συνάνθρωπό του...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Αν το παιδί έχει το μυαλό του, προπαντώς να σέβεται την ίδια την ζωή και να σέβεται το αμάξι και τα χρήματα που σπατάλησαν οι γονείς του για να του πάρουν το οποιοδήποτε αμάξι πιστεύω ότι μικραίνει το ποσοστό βλακείας... .Και τον συνάνθρωπό του...
Αυτό εννοείτε.
-
GTI_Τωρα που σκεφτομαι ενα fiesta St μπορει και να του το αγοραζα ετσι και αλλιως σαν τα υπολοιπα 1600ρια παει και ας εινα ιδιλιτρο με 150 αλογα.
Και πολύ βάζεις. Με πεζω εκατονεξι 1.4 έβαλα προχθες μία φιλική ρολαριστές 5ες (δικάβαλος εγώ, καρνάβαλος εκείνος) και μέχρι τα 320χλμ/ώρα πηγαίναμε κόπια.Μετά μίλησε ο δίλιτρος.
Ντάξει για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το ST είναι α'σταδίου, Φ(φίλτρο από κλιματιστικό panasonic),Π(πρόγραμμα νόρτον αντιβάιρους2007),Ε(μπουρί από σόμπα πετρελαίου με χταπόδι κατεψυγμένο από το καρφουρ racing).
Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
ΥΓ:Σκοπεύω σε στεγαστικό δάνειο για αγορά murcielago μπας και κοντράρω με αξιώσεις το ραλακι σου.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ντάξει για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το ST είναι α'σταδίου, Φ(φίλτρο από κλιματιστικό panasonic),Π(πρόγραμμα νόρτον αντιβάιρους2007),Ε(μπουρί από σόμπα πετρελαίου με χταπόδι κατεψυγμένο από το καρφουρ racing).
ελιωσααααααααα
καινούργιο τουτου για φοιτητή