-
Iδού η απορία λοιπόν...
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος μιλάμε για τις diesel εκδόσεις τους με 90 για το Υ και 75 άλογα για το Panda. To αυτοκίνητο θα χρησιμοποιηθεί ως δεύτερο και θα κάνει γύρω στα 20.000 χλμ τα περισσότερα σε εθνική/επαρχιακή οδό και αρκετά εντός πόλης.
Ψηφίστεεεεεε -
Iδού η απορία λοιπόν...
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος μιλάμε για τις diesel εκδόσεις τους με 90 για το Υ και 75 άλογα για το Panda. To αυτοκίνητο θα χρησιμοποιηθεί ως δεύτερο και θα κάνει γύρω στα 20.000 χλμ τα περισσότερα σε εθνική/επαρχιακή οδό και αρκετά εντός πόλης.
Ψηφίστεεεεεε -
Iδού η απορία λοιπόν...
Ψηφίστεεεεεε -
Υ από μένα, υποθέτοντας ότι θα είναι πιο ακριβό, και εφόσον τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα.
Αλήθεια, πόσο έχουν;
-
Tα χρήματα θεωρητικά δεν αποτελούν πρόβλημα οπότε και η τιμή δεν μας ενδιαφέρει:lol:
-
Α, τότε αλλάζω ψήφο. Nissan Tiida χιλιαξαχοshα full extra.
-
Ναι αλλά μας ενδιαφέρει το μήκος
-
Υπάρχει και το 5θυρο Tiida. Προσιτή πολυτέλεια, Bluetooth, 25 με 30% φθηνότερα σέρβις από τον ανταγωνισμό και υψηλά standards ασφαλείας. Μη θυμηθώ και τον αξεπέραστο 1.8αρη των 126 αλόγων, όταν άλλοι παρουσιάζουν ΤΩΡΑ 120 και με υπερτροφοδότη.
Υpsilon από εμένα, απέχει αστρικά έτη από το Panda.
-
Y και από μένα. Μιράγκε θα το πάρεις μαζί σου?
funkyreverend
-
Ypsilon, για να μην είναι εντελώς ψοφίμι...
θα είναι λιγότερο -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Y και από μένα. Μιράγκε θα το πάρεις μαζί σου?funkyreverend
Δεν είναι δικό μου το δίλλημα. Κι εγώ Υ ψηφίζω πάντως
-
Θανάρα, σκέψου πόσο χαμηλά έχεις πέσει για να νομίζουν οι άλλοι ότι θα πάρεις πάντα για τον εαυτό σου.
-
500 να μην ειναι και οτι θελει ας ειναι....
μαλλον Υ λογω δυναμης εφοσον δε θελει τη πρακτικοτητα και τις σουπερ λυσεις του παντα...
i like diesel...
-
Τις σούπερ ποιές;
-
λυσεις...πχ το 'ενεργο' πισω καθισμα οπου μπορουν να κατσουν 2 ενηλικες και να κανουν παιχνιδακια...
εχω ενα προαισθημα πως ο μιραγκε θα παρει Υ...
-
Panda και Υ δεν ειναι βεβαια στην ιδια κατηγορια και τιμα το Panda να συγκρινεται με upper class (εεε Funky? )
Επειδη θα γινονται αρκετα χλμ εκτος... ειναι θεμιτη η παραπανω ανεση μιας Y, και η επιλογη κατα συνεπεια ειναι περιπου αυτονοητη. Σε καθε περιπτωση ομως τεστ drive... γιατι μπορει η Υ να ειναι upper class, αλλα δενθα εκπλαγω αμα το Panda εχει καλυτερη ποιοτητα κυλισης
-
Y και από εμένα. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το αμάξι.
-
corsair
Σταμάτα, από το γέλιο μπορεί να γλιτώσω τη στράτευση...Ι15 θα βγω! -
δεν απαντω στο ψευδοδίλλημα γιατί βάζω στοίχημα πως είναι απάτη
-
VW POLO TDI 1,9
Αντε ααν ειναι να επιλεξω απο αυτα τα 2...Ψηφιζω Υ!
Lancia Y ή Fiat Panda