-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Paths of glory? Aν είναι αυτή, είναι πολύ καλή ταινία, απορώ πού την θυμήθηκες.Έχω κρατήσει αρχείο με μερικές ταινίες αλλά ειδικότερα για μερικές από αυτές στους συντελεστές είναι και ο Stanley Kubrick...
_
-
-
Syriana;
Πολύ καλή αν είναι αυτή... -
Yeap, Syriana...
-
Syriana...
Ωραία ταινία.
Με προλάβατε -
Σχετικά εύκολη ταινία, λίγο δύσκολη - υπολογίζω - σκηνή...
Και μία ερώτηση:
Προσπαθώ να θυμηθώ τον τίτλο έγχρωμης ταινίας (του 60 μάλλον), που διαδραματίζεται κατα τη διάρκεια του πολέμου βορείων και νοτίων.
Το όλο θέμα είναι αν ένα τρένο θα προλάβει να πάει ή να μην πάει κάπου και στο τέλος ο πρωταγωνιστής φυλακίζεται και αν θυμάμαι καλά θανατώνεται...
Τη θυμάται κανείς;_
-
Η ερώτηση εξακολουθεί να ισχύει:
Προσπαθώ να θυμηθώ τον τίτλο έγχρωμης ταινίας (του 60 μάλλον), που διαδραματίζεται κατα τη διάρκεια του πολέμου βορείων και νοτίων.
Το όλο θέμα είναι αν ένα τρένο θα προλάβει να πάει ή να μην πάει κάπου και στο τέλος ο πρωταγωνιστής φυλακίζεται και αν θυμάμαι καλά θανατώνεται...
Τη θυμάται κανείς;_
-
Τη θυμάται κανείς;_
-
Κάτι μου λέει αυτή ρε γμτ με τον εμφύλιο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες. Βασικά το κομμάτι με το τρένο...
-
δε βάζει κανεις, μια και μας βλέπω να μένουμε μεσα...
kubiak
do something! -
-
The Ring
-
Nαι.
-
Τελευταία φωτό, αν δεν το βρείτε και τώρα θα το αποκαλύψω...
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
δε βάζει κανεις, μια και μας βλέπω να μένουμε μεσα...
kubiak
do something!Coming right up...
Υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να σας πάει αμέσως το μυαλό, αλλιώς...
Αντε να βάλω εγώ μια εύκολη ('Kubiak' sorry για την καγκουριά )
Δε χρειαζόταν καν να το γράψεις αυτό!
Προσπαθώ να θυμηθώ τον τίτλο έγχρωμης ταινίας γουέστερν (του 60 μάλλον), που διαδραματίζεται κατα τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου βορείων και νοτίων.
Τη θυμάται κανείς; -
Δε μου θυμίζει τίποτα η πρώτη και ούτε το western.
Λοιπουν και οι μεγάλες δυνάμεις του forum
-
οk, για να μην τραβήξει άλλο, η πρώτη ταινία είναι η:
Serenity (2005)
Εξακολουθούμε να ψάχνουμε τη 2η
και φυσικά ισχύει ακομα το ερώτημα που έχω για το γουέστερν...
_
-
επίκαιρο......
-
-
Α, δεν το έχω δει. Μόνο το πρώτο κι εκείνο σε dvd
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
The Day After Tomorrow (2004)
σωστός....
λόγω ημέρας......
Film Quiz !