-
Μανο εννοεις οτι τσουρνεψανε τη γρυλια στα Καλυβια;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παρεπιμπτόντως...ο Ντάφυ που χάθηκε ρε? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μανο εννοεις οτι τσουρνεψανε τη γρυλια στα Καλυβια;Nαι πατέρα, αλλά τό 'χω ήδη ξεχάσει. Από την Παρασκευή το απόγευμα αποκαταστάθηκε το ζήτημα. Κλιπαριστό είναι τελικά. Σε ένα δευτερόλεπτο είχε τοποθετηθεί.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Nαι πατέρα, αλλά τό 'χω ήδη ξεχάσει. Από την Παρασκευή το απόγευμα αποκαταστάθηκε το ζήτημα. Κλιπαριστό είναι τελικά. Σε ένα δευτερόλεπτο είχε τοποθετηθεί.
Τυχερε....
Εγω στο Mustang περιμενα καθε φορα ενα μηνα να μου ρθει το αλογακι....
Μεχρι που τα πηρα, το ξηλωσα μονος μου και το βαλα στη θεση του με σουπερ κoλα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Nαι πατέρα, αλλά τό 'χω ήδη ξεχάσει. Από την Παρασκευή το απόγευμα αποκαταστάθηκε το ζήτημα. Κλιπαριστό είναι τελικά. Σε ένα δευτερόλεπτο είχε τοποθετηθεί.
Τυχερε....
Εγω στο Mustang περιμενα καθε φορα ενα μηνα να μου ρθει το αλογακι....
Μεχρι που τα πηρα, το ξηλωσα μονος μου και το βαλα στη θεση του με σουπερ κωλαΑυτό μου άρεσε!!!!
-
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:xΤι επαθες καλε;;;;;
-
Έχασε ακόμα ένα τραπέζι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έχασε ακόμα ένα τραπέζι!α...καλα....
Μηπως να φτιαχναμε μια guest list στην οποια θα στελναμε ΡΜ σε καθε τραπεζι;;; -
O Νικόλας έχει μπλέξει με την δουλειά του...
-
Μακάρι να ήταν μόνο η δουλειά μου, Νίκο, μακάρι.
Αλλά κι εσείς είστε απαράδεκτοι.
-
Γιατί ρε? Τι έχει γίνει?
-
Μακάρι να ήταν μόνο η δουλειά μου, Νίκο, μακάρι.Αλλά κι εσείς είστε απαράδεκτοι.
Mη μου πεις οτι δεν πήραν τηλέφωνο!
-
Μακάρι να ήταν μόνο η δουλειά μου, Νίκο, μακάρι.Αλλά κι εσείς είστε απαράδεκτοι.
Λεγε ρε τι τρεχει και ασε τα
-
δε ξερω γιατι θυμωσα...
-
Μη δίνετε σημασία, τον τελευταίο καιρό έχουν πάει πολλά στραβά (θέματα υγείας και όχι μόνο) και ακόμη δεν έχω ηρεμήσει.
Αλλά τουλάχιστον ρε παιδιά, στείλτε ένα sms, τι κοστίζει...
-
Μη δίνετε σημασία, τον τελευταίο καιρό έχουν πάει πολλά στραβά (θέματα υγείας και όχι μόνο) και ακόμη δεν έχω ηρεμήσει.Αλλά τουλάχιστον ρε παιδιά, στείλτε ένα sms, τι κοστίζει...
Τι επαθες;;;
Περαστικα να ναι:) -
Σ'ευχαριστώ, Αλέξανδρε. Διάφορα θέματα υγείας στην οικογένεια, και άλλα με τη δουλειά... Δεν έχει νόημα να μπω σε λεπτομέρειες.
-
Μη δίνετε σημασία, τον τελευταίο καιρό έχουν πάει πολλά στραβά (θέματα υγείας και όχι μόνο) και ακόμη δεν έχω ηρεμήσει.Αλλά τουλάχιστον ρε παιδιά, στείλτε ένα sms, τι κοστίζει...
Ρε συ! Προφανώς δεν ειναι το κόστος αλλά το ότι θεωρούμε ότι το βλέπουμε όλοι, το θέμα, και αν δεν μπορούμε δεν ερχόμαστε!
-
Δεν ορίζουμε από τώρα ημερομηνία για το επόμενο????
κάτι άκουσα για Απρίλιο μήνα....
Καλύβια ΧΧΙΙΙ::31.1.08-20:00::Η Εξιλέωση