-
Φίλος αλλάζει το αυτοκίνητο.
Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες. Οι ανάγκες είναι α) χώροι (έχει και παιδί!) και β) ποιότητα εσωτερικού και κύλισης.
-
Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες. Οι ανάγκες είναι α) χώροι (έχει και παιδί!) και β) ποιότητα εσωτερικού και κύλισης.
-
-
Την BMW ,όποια από της 2 προτιμάει, είναι πάααααρα πολυ καλύτερο αυτοκίνητο απο το Volvo, που ποτέ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ενώ το νέο δίλιτρο μοτέρ που φοράει είναι πραγματικά εξαιρετικό.
Υ.Γ Ψήφισα την touring, είναι γνωστή η απέχθεια μου στα sedan και η αγάπη μου για τις νεκροφόρες -
Αυτό του λέω και εγώ. Το S60 ουσιαστικά είναι design του 2000 ενώ η 3άρα είναι του 2006, αν δεν κάνω λάθος. Μου κάνει εντύπωση επίσης ότι οι 4Τ αναφέρουν μικρότερο πορτ-μπαγκάζ για το Volvo ενώ αξωτερικά δείχνει πιο μεγάλο αυτοκίνητο.
Επίσης, ο φίλος θέλει αυτόματο και touring αλλά, λόγω κόστους, πρέπει να διαλέξει . Επειδή οδηγώ avant συχνά, όντως τα station σε ξελασπώνουν 'συχνά' (δηλαδή σε διακοπές) εάν έχεις μωρό/παιδί.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Επειδή οδηγώ avant συχνά, όντως τα station σε ξελασπώνουν 'συχνά' (δηλαδή σε διακοπές) εάν έχεις μωρό/παιδί.Δεν χρειάζεται παιδί και η γυναίκα μόνο αρκεί...
Bmw touring θα διάλεγα. -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αυτό του λέω και εγώ. Το S60 ουσιαστικά είναι design του 2000 ενώ η 3άρα είναι του 2006, αν δεν κάνω λάθος. Μου κάνει εντύπωση επίσης ότι οι 4Τ αναφέρουν μικρότερο πορτ-μπαγκάζ για το Volvo ενώ αξωτερικά δείχνει πιο μεγάλο αυτοκίνητο.Επίσης, ο φίλος θέλει αυτόματο και touring αλλά, λόγω κόστους, πρέπει να διαλέξει . Επειδή οδηγώ avant συχνά, όντως τα station σε ξελασπώνουν 'συχνά' (δηλαδή σε διακοπές) εάν έχεις μωρό/παιδί.
Το 6αρι χειροκίνητο της 3αρας είναι εξαιρετικό μια χαρά θα περάσει.
-
Touring...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Touring...μώβ?
-
Ασημί!
-
Mπλίαχ. Χίλιες φορές καλύτερα μώβ παρά ασημί
-
Πάντως πάντα μου άρεζαν πολύ οι εκδόσεις touring της bmw. Είχαν ένα ξεχωριστό τόνο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή της sedan με την touring?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πάντως πάντα μου άρεζαν πολύ οι εκδόσεις touring της bmw. Είχαν ένα ξεχωριστό τόνο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή της sedan με την touring?Δεν ξέρω, υποθέτω πως ναι. Πιθανώς το αυτόματο με το τούρινγκ να έρχονται μία-η-άλλη και η εταιρεία να έχει ορίσει το συγκεκριμένο ποσό σαν όριο.
ΥΓ Ακου εκεί, μωβ! Υποθέτω θα απαγορεύεται ρητά στην πολιτική αυτοκινήτων της εταιρείας!!!!!
-
Αφάνα, δεν υπάρχει ΜΩΒ BMW...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:Αφάνα, δεν υπάρχει ΜΩΒ BMW...
Το μώβ είναι άποψη!
-
Touring!
-
Αφού δεν το πληρώνει, θα έλεγα BMW Τouring. Από την άλλη, θα αναγκάζεται να το βλέπει κάθε μέρα, οπότε καλύτερα sedan. Δεν νομίζω πια να τρελαθεί και στο πρόβλημα με τους χώρους με ένα παιδί, αν και με αυτά που ακούω περί χώρων κοντεύω να βάλω τα κλάμματα.
Το Volvo δεν κατάλαβα γιατί το έβαλε σαν επιλογή. Παλιό και όχι τίποτα το φοβερά ιδιαίτερο.
-
Υποθέτω οτι θα προτιμά το αυτόματο κιβώτιο (τα πλεονεκτήματα του οποίου τα απολαμβάνεις κάθε μέρα) περισσότερο από τον επί πλέον χώρο του touring (που χρειάζεται μια στις τόσες), οπότε η ψήφος πήγε στο sedan...
-
320i Touring γιατί δε μου αρέσει το αυτόματο κιβώτιο στη BMW επειδή δεν είναι double-clutch. Επιπλέον...μου αρέσει το station αμάξωμα περισσότερο και ταιριάζει σε οικογενειάρχη.
Σε ποιότητα κύλισης και κατασκευής...η BMW είναι καλύτερη από τη Volvo.
-
Άλλη μια ψήφος υπερ της touring. Εφόσον έχει και οικογένεια θα εκτιμήσει τους χώρους και θα αισθανθεί δικαιωμένος για την επιλογή του αυτή σε πολλές περιπτώσεις.
Εταιρικό αυτοκίνητο: BMW ή Volvo