-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΑ 28 ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑΒΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ & ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΟΑΑΒΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΣΤΗΝ Β.Ε,ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΑΑΒΕ & ΣΟΜΠΡΕΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΣΟΜΠΡΕΑΑΒΕ.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ ΣΩΤ.
-
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ & ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΟΑΑΒΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΣΤΗΝ Β.Ε,ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΑΑΒΕ & ΣΟΜΠΡΕΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΣΟΜΠΡΕΑΑΒΕ.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ ΣΩΤ.
-
-
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
-
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ (ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟΧΗΣ) ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ. ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΤΑΞΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΣΤΟ ΣΟΑΑΒΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ. ........ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ (ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ) . ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!
ΚΑΙ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ..... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ(ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΟ?) ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΛΕΥΡΑ???Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ! ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ .... ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 28 ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ!
-
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ 28 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ. ΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο σομπρεααβε ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ, ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΛΑΠ ΣΚΥΒΟΝΤΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 35 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ & ΧΡΗΜΑ ΠΑΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΠΑΩ.
ΧΟΡΗΓΙΕΣ,ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΡΗΤΑ.
1ο ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ & 2ο ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΑΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΝΤΑΤΑ.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
-
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ 28 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ. ΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο σομπρεααβε ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ, ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΛΑΠ ΣΚΥΒΟΝΤΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 35 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ & ΧΡΗΜΑ ΠΑΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΠΑΩ.
ΧΟΡΗΓΙΕΣ,ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΡΗΤΑ.
1ο ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ & 2ο ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΑΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΝΤΑΤΑ.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΥΚΚΙΔΗ,
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΣΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ 'ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ' ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΕΝΤΟΣ -ΕΚΤΟΣ ΣΟΑΒΒΕ.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΡΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΟΙ 28 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....ΙΣΩΣ.
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΕΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΚΥΡΗΓΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΛΕΣΧΕΙΑΡΧΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΟΙΜΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ ΣΠΡΙΝΤΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
-
otan arxizoun ta sobrerosoaave ktl. tote i sizitisi katanta geloia...
isos giafto na sas psifisan MONO toso ligoi...
ante geia loipon... -
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΕΛΟΙΑ Ο ΚΟΥΚΚ?
ΟΤΙ ΑΟΘ ΚΑΙ ΣΟΑΑΒΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ?
ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΕΣΚΥΨΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΥΛΑ Ο ΣΟΑΑΒΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΑΑ?
ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ?
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ?
ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 'ΣΚΥΨΙΜΟ΄ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΣΟΑΑ?
ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ 'ΠΑΡΤΑΛΙΟΥ' ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΚΥΠΕΛΟ?
ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑΒΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ Α.Ε.?
-
Ο χρήστης gpimages έγραψε:
otan arxizoun ta sobrerosoaave ktl. tote i sizitisi katanta geloia...
isos giafto na sas psifisan MONO toso ligoi...
ante geia loipon...ΒΛΕΠΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο 2ος ,3ος κτλ.. ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΑΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΕΠΩΝΥΜΑ!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ dimosR ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ!
-
Δεν ειναι και τοσο ανώνυμος.Εχει δωσει διευθυνση στο web,οπου βρισκεις και τα μέηλ του κ.λ.π
-
διαίρει και βασίλευε mode on...
νιώθω ότι πρέπει να δώσω εικόνα γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει και επικοινωνία 'ζωντανή' για να ξέρετε το κλίμα και πως λειτουργούν τόσο καιρό τα πράματα επάνω.
78 ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΣΟΑΑΒΕ και λίγα ακόμα δόκιμα που δεν ψήφισαν (μετά τον 1ο χρόνο ψηφίζεις) καταρχάς δεν είναι βόδια ή αρνιά.
έχουν συνηθίσει τον Παρταλιό να προεδρεύει σε συνελεύσεις λόγω της εμπειρίας του στα ΤΥΠΙΚΑ και ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ θέματα και ότι τελειώσαμε προχθες μόνο μετά από 5 ώρες οφείλεται στο ότι τα τελευταία χρόνια κρατιέται από όλους το τυπικό και διαδικαστικό μέρος. (τον Σαρητζόγλου αδικήσαμε που δε μίλησε στο τέλος αλλά τι θυμάμαι και εγώ ε?)
σε καθε ΓΣ του ΣΟΑΑΒΕ παίρνουν μέρος και οι εκπρόσωποι των λεσχών. Εδώ και πολύ καιρό. Αυτό τι πάει να πεί ? ότι ο ΣΟΑΑΒΕ είναι κατάστημα και των λεσχών ?
απλά όλοι οι φορείς του μηχανοκίνητου στη Β. Ελλάδα συνεργάζονται. είμαστε και λίγοι ευτυχώς, τα λεφτά είναι λίγα και όσο να 'ναι το κλίμα είναι καλό.ε, στο athens ξέρετε να κάνετε αλλιώς την ίδια δουλειά και έχετε πλήρως διαχωρισμένους ρόλους, δεκτό.
το θέμα είναι ότι 100 άτομα στη ΓΣ καταλάβαμε 5 πράματα, ΔΕΝ είδαμε που στέκει το μαγαζάκι της ΕΘΕΑ και ότι όλα είναι εντάξει!
και γιατί το λέω όλα είναι εντάξει ?
γιατί οι κυριότερες κατηγορίες κατά του Μαυροματίδη ήταν ότι...φταεί που έφυγε η MOTUL από χορηγός του ΣΟΑΑΒΕ, ότι δεν ανθεί η πίστα, η ανάβαση και το χώμα στη Β.Ελλάδα, ότι τα οδοιπορικά του για τις συνεδριάσεις της ΕΘΕΑ θα έπρεπε να τα βάζει από την τσέπη του και το ότι δεν ξέχεσε την οργάνωση και τους Τεχνικούς εφόρους στην Κοζάνη για τους αποκλεισμούς για τις φόρμες!!!!!
ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!άρα γιατί να μη ξαναβγεί ο Μαυροματίδης ?
(βέβαια τόσο στη ΓΣ όσο και εδώ κανείς δε βγαίνει να πει τι το θετικό έχει προσφέρει ο Μαυροματίδης. εγώ δεν είχα ξαναδεί κάποιον να τρέχει τόσο για τους άλλους. ακούγομαι απίστευτος αλλά ίσως να με περνάει καφέδες στο μαγαζί του που δεν ξέρω ούτε που πέφτει. η μπορεί να με έχει βγάλει χορηγία για του χρόνου. ή να είναι τόσο καλός που να με δουλεύει όπως και όλους όσους τον καναψήφισαν.
αλλά για να τον ξαναβγάλαμε πάει να πει οτι βλέπουμε ότι τρέχει και ασχολείται. Δεύτερος βγήκε ο Βασίλης ο Μίχογλου γιατί και αυτός τόσο καιρό ενώ δεν ήταν στο ΔΣ του ΣΟΑΑΒΕ έτρεχε τόσο και έδινε το παρόν τόσο που τώρα κατάλαβα ότι τόσο καιρό ΔΕΝ ήταν μέλος του ΔΣ.)α ρε Μαυροματίδη, θα έρθω να με κεράσεις ουίσκια με αυτά που γράφω.....
και σας είχα και αντίπαλους στα ράλλυ...... χεχεχεχεχεχεχε -
συμπληρώνοντας εγώ θα ήθελα ΠΛΗΡΗ ενημέρωση και ΠΡΑΚΤΙΚΑ του τι σηζυτήτιεται στις συνεδριάσεις της ΕΘΕΑ που συμμετέχουμε οι σύνδεσμοι οδηγών ώστε όποιος ενδιαφέρεται να τα διαβάζει. website έχουμε έτσι κι αλλιώς, χωράνε...
και εννοείται ότι ο ΣΟΑΑ συμμετέχει σε ΚΑΘΕ συνεδριάση που συμμετέχει και ο ΣΟΑΑΒΕ, σωστά ?
ποιος άραγε έχει φάει τον ΣΟΑΑ ? που είναι τα μέλη του για να συμμετέχουν, να στηρίξουν το ΔΣ τους και να φωνάξουν για αυτά που θέλουν ?
αμα είναι να ανακατευτώ στα του ΣΟΑΑ χωρίς να ξέρω είναι αυτό που κάνετε τώρα. γιατί άμα είναι να τα μαθαίνεις από τηλέφωνο, τα μαθαίνεις με χρωματισμούς. αυτό έχω καταλάβει τόσο καιρό στο.. χώρο και πήραμε ένα καλό δείγμα και στη ΓΣ προχθές και βασικά το ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ το σου 'πα μου πες. -
Ο χρήστης glf έγραψε:
..........έχουν συνηθίσει τον Παρταλιό να προεδρεύει σε συνελεύσεις λόγω της εμπειρίας του στα ΤΥΠΙΚΑ και ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ θέματα .......
ΑΝΤΕ ΒΡΕΕ ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΛΜΑΝ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ.....
ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!! -
ΑΝΤΕ ΒΡΕΕ ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΛΜΑΝ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ.....
Χε, χε..νομίζω ότι από πέρσι, προεδρεύει παντου...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
και εννοείται ότι ο ΣΟΑΑ συμμετέχει σε ΚΑΘΕ συνεδριάση που συμμετέχει και ο ΣΟΑΑΒΕ, σωστά ?
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Γ'ΑΥΤΟ ?ποιος άραγε έχει **φάει **τον ΣΟΑΑ ? ΟΕΟ .......ΜΗΠΩΣ Η ΦΡΑΠΕΔΙΑ
που είναι τα μέλη του για να συμμετέχουν, να στηρίξουν το ΔΣ τους και να φωνάξουν για αυτά που θέλουν ?
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ , ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ , ΔΕΝ ΤΟΜΑΘΕΣ ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ?αμα είναι να ανακατευτώ στα του ΣΟΑΑ χωρίς να ξέρω είναι αυτό που κάνετε τώρα. .
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? Η ΜΑΛΛΟΝ ...... ΞΕΡΟΥΝ , ΑΠΛΑ .........ΤΙΠΟΤΑ :lol:
ΠΑΝΤΩΣ ... ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ......... ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ........
ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ,.................. ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΥΣ Η ΤΡΕΙΣ ? ΤΟ 2007 .
ΓΙΑ ΤΟ 2008 ........ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ ΗΔΗ ΚΥΠΕΛΑ ........ Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ?
ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ .......... Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?
ΕΝΤΑΞΕΙ , ΕΧΑΣΕ ΕΝΑΝ ΧΟΡΗΓΟ ........ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ..........ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ gamao ΤΟΥ ΕΥΡΩ , ΑΥΤΟ ΔΕ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ? -
Ο χρήστης nik έγραψε:
...ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΑΠΟ 01/01/2008???
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
........ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ..........ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ gamao ΤΟΥ ΕΥΡΩ , ΑΥΤΟ ΔΕ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ?...ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ....
ΦΟΥΡΚΕΤΑΑΑ !!!....ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΕ ΜΕΛΑΝΙ !!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ!! Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ! -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΓια πες, για πες...
ΣΟΑΑΒΕ