-
[quote='SirGus']οκ με έπεισες... δεν ανοίγω τρύπες...
Εγώ όμως που τα έβγαλα τελείως και φαίνινται οι τρύπες πώς τις κλείνω;
Σκέφτομαι να βαλω ταινία μαύρη φάρδους 1 εκ (το αμάξι είναι γκρι ασημί)
1 -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Θα ήθελα προτάσεις για ανακατασκευή εσωτερικού (κοινώς, ταπετσέρη...).ΑΝ γνωρίζετε μάστορα που μπορεί να φτιάξει καθίσματα κλπ ακριβώς όπως τα μαμά (ραφές γαζιά κλπ), παρακαλώ στείλτε μήνυμα, ή γράψτε εδώ σχετικά.
Λεωνιδας Αποστολοπουλος
Παγκρατι
Ακριβος (για την τσεπη μου) με σιγουρο αποτελεσμα. -
Κουκλι.
Το υφασμα και το σημα PTS του το πηγες εσυ ή το βρηκε αυτος? -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Κουκλι.
Το υφασμα και το σημα PTS του το πηγες εσυ ή το βρηκε αυτος?το σημα εγω (σε πολυ καλη τιμη οποτε εφτιαξα 4-5 και ενα το εκανα και μπλουζακι ) το υφασμα αυτος.
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ.
ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ AUDI 100 LS ΤΟΥ 1970-76 (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ) 1760cc 100hp ΒΕΝΖΙΝΗ, 4ΘΥΡΟ ΜΕ 4 ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΟ ΣΑΣΙ. --ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ, ΞΕΡΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΑ (ΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ) ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΝΑ ΑΝΗΞΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. ---ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ AUDI ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.
ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ 'ΤΕΦΛΟΝ'. ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΤΕΦΛΟΝ ΘΑ ΕΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (ΣΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ (ΤΡΕΜΟΥΛΟ) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ.
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ.......;;;;;;;;
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ !!!
γράφε με μικρά γράμματα σε παρακαλω.[MOD] -
γιατι ακριβος ρε λεφτερη? δεν πηρε τελικα οσα ειχαμε πει?
υπαρχει και ο κυριος παρδακης.....με εξασφαλισμενη την αποτυχια....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
γιατι ακριβος ρε λεφτερη? δεν πηρε τελικα οσα ειχαμε πει?υπαρχει και ο κυριος παρδακης.....με εξασφαλισμενη την αποτυχια....
Ακριβος για την τσεπη μου και VS κυριου Παρδακη οπως πολυ σωστα λες!
Πηρε οσα ειχαμε πει και εκανε πολυ περισσοτερη δουλεια απο οτι ειχαμε συμφωνισει.
Θετικο επισης που οταν ψαχναμε υφασμα δεν μου το ζητησε και εκατσε σαν τον Βουδα να περιμενει μεχρι να το βρω και να το φερω να ξεκινησει, αλλα εψαξε παρα πολυ ο ιδιος ως που τελικα βρηκε αυτος το υφασμα. -
Καλησπερα
+1 θετικη αποψη και απο εμενα για τον Λεωνιδακαλο βραδυ
-
Kαλημέρα, δυστυχώς το πρόβλημα των βάσεων είναι σοβαρό για όλους τους κατόχους Audi 100LS. Eγώ, παρότι με είχαν προειδοποιήσει ότι δεν θα κρατήσουν, όταν κόπηκαν έβαλα με κάποια μετατροπή κοινές βάσεις εμπορίου οι οποίες φυσικά δεν κράτησαν παρά λίγους μήνες. Κατάφερα να βρω μεταχειρισμένες σε καλή κατάσταση αφού διέλυσα πρώτα ένα αυτοκίνητο. Δεν υπάρχουν πουθενά και κάποιος που πιθανώς έχει θα σου πάρει στο σκάλπ.
Τι μπορείς να μπορείς να κάνεις; Πρώτα πρώτα ένα γύρο σε μάντρες μήπως κι έχουν κάποιο για διάλυση. Επίσης σε ένα αμερικανικό γκρουπ για Audi 100 C1 στο yahoo groups, το οποίο λέγεται audi100C1series, ένας Γερμανός έγραψε πρόσφατα ότι κάποιος ο οποίος ασχολείται πολύ με τα 100 στη Γερμανία κατάφερε να αναπαράγει σε περιορισμένο αριθμό τις τετράγωνες βάσεις που βρίσκονται από την πλευρά της πολλαπλής εξαγωγής αλλά δεν γνωρίζει αν τις έχει πουλήσει όλες ή όχι. Αν το πρόβλημα είναι σε αυτή τη βάση δεν χάνεις κάτι να του στείλεις ένα email. Το όνομα του τύπου είναι Helmut Heller και το email του ήταν: audi.heller@nexgo.de.
Υπάρχουν κι άλλα ένα δύο άτομα με Audi 100 που έχουν μαζέψει πολλά ανταλλακτικά και περιστασιακά τα πουλάνε, ίσως μπορείς να τους ρωτήσεις αν έχουν και δίνουν. Ο ένας είναι στην Αθήνα και ο άλλος στη Θεσσαλονίκη. Μπορώ να σου στείλω τηλέφωνα ή emails με πμ
Τέλος έχω ακούσει ότι κάποιοι έχουν κάνει μία μετατροπή στον βραχίονα που κρατάει τη βάση από πάνω ώστε με μία προσθήκη να την κρατάει και από κάτω, αλλά δεν το έχω δει ποτέ. Το τεφλόν είναι ίσως η τελευταία λύση αν και θα έχει κραδασμούς. -
Θα μπορούσατε να βάλετε 2-3 φωτό των βάσεων να δω πως είναι μήπως και μπορέσω να κάνω κάτι ?
-
Πιθανόν να μπορέσετε να ταιριάξετε κάτι από όλα αυτά χωρίς μετατροπές.
http://www.gmt.gb.com/product-index.php?gclid=CMeKhIXvtbICFYcPfAod638ASg
-
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και την χρήσιμη βοήθειά σας.
Να διευκρινίσω η βάση που έχει καταστραφεί εντελώς είναι από την μεριά την εισαγωγής αέρα (του οδηγού-ψυγείου) η στρόγγυλη.
Και η άλλη (τετράγωνη) έχει ξεραθεί και δεν είναι απολύτως εμπιστεύσιμη, από την μεριά της εξαγωγής (συνοδηγού).
Προσπάθησα να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες για καλύτερη αντίληψη της κατάστασης.
Από την μεριά της εξαγωγής
Από την μεριά της εισαγωγής αέρα
Οποιαδήποτε πληροφορία για ανθρώπους-ιστοσελίδες που ξέρετε να ασχολούνται, έχουν ανταλλακτικά ή να επισκευάζουν-επιδιορθώνουν το συγκεκριμένο όχημα είναι δεκτή και επιθυμητή.
Από έρευνες που έχω κάνει, έχω παρατηρήσει ότι στο εξωτερικό ασχολούνται όλο και περισσότερο με το συγκεκριμένο όχημα.
Στην Ελλάδα έχω εντοπίσει έναν πιθανώς Έλληνα από ιστοσελίδα ο οποίος έχει κάνει πολλές τροποποιήσεις (έχει το Coupe S)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://audivirus.blogspot.gr/
Από ότι φαίνεται έχει ασχοληθεί με ανακατασκευή και ξέρει. Πιθανώς να εδράζεται Θεσσαλονίκη.
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και την χρήσιμη βοήθειά σας. -
H δεξιά πάντως έχει πολύ ζωή ακόμη, μην την αλλάζεις (να βρεις) και ακόμη αν την αλλάξεις μην την πετάξεις. Νομίζω ότι ο Heller ζητάει τα παλιά μεταλλικά μέρη με τις βίδες για να ανακατασκευάσει το εσωτερικό.
Δημήτρη τέτοιες που δείχνεις μου είχαν βάλει και κράτησαν ελάχιστα και χωρίς καμία χρήση του αυτοκινήτου. Αυτές δεν κάνουν για κρεμαστές μηχανές γιατί ξεκολλάει το καουτσούκ από το μέταλλο
-
μηπως καποιος γνωριζει πως ακριβως χρησιμοποιειται το POR-15 και που μπορει να το βρει καποιος;;;
-
Η POR 15 έχει πολλά προϊόντα για διάφορες χρήσεις στις ανακατασκευές, δεν είναι 1 προϊόν, εμείς φέραμε ότι χρειαστήκαμε από την Γερμανία που έχει αντιπροσωπεία ο Αμερικάνος, στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντιπρόσωπος.
-
Tι ακριβώς θέλεις να κάνεις ?
-
να το περασω σ ενα ελαφρως σκουριασμενο πατωμα...
-
Ο χρήστης 1000 Pistes έγραψε:
να το περασω σ ενα ελαφρως σκουριασμενο πατωμα...για σταθεροποιητη σκουριας λεμε αν καταλαβα καλα?
-
ναι γι αυτο μιλαμε....
υπαρχουν κι αλλες μαρκες τετοιου υλικου;;;; -
Ο χρήστης 1000 Pistes έγραψε:
ναι γι αυτο μιλαμε....
υπαρχουν κι αλλες μαρκες τετοιου υλικου;;;;ειχα παρει πριν 2-3 χρονια εναν της wurth και δουλεψε μια χαρα .
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων