-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
(αναμεινατε το αυριανο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ που θα περιγραφει τον φρικτο θανατο που θα τον βρει τον πουστη... του εχω ετοιμασει 3 τροπους θανατου, either way he will be terminated)
Αυτό, υποθέτω, δεν το έγραψες για να σου πούμε μπράβο ούτε για να θαυμάσουμε την φαντασία σου στους τρόπους εξόντωσης [σόρρυ φριχτού θανάτου ήθελα να πω] σκύλων.
Αν είναι δυνατόν...
Δεν με ενδιαφερει να μου πεις μπραβο... και οχι δεν χαιρομαι να τερματιζω την ζωη ενος ζωου! Απλα επαιξε και εχασε το συγκεκριμενο.
-
Αν μπορείς να βρεις άλλη λύση προτίμησε την.
Δε μου είπες είναι αδέσποτο;(Θα φωνάζουν τώρα οι mod admin κλπ με όλα αυτά, αλλά ορισμένες δημοσιεύσεις δημιουργούν σχόλια. Η λύση να ποστάρουμε τις απαντήσεις στο σουβλατζίδικο μάλλον δε κολλάει γιατί χάνεται η ερώτηση ή η απάντηση. )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν μπορείς να βρεις άλλη λύση προτίμησε την.
Δε μου είπες είναι αδέσποτο;(Θα φωνάζουν τώρα οι mod admin κλπ με όλα αυτά, αλλά ορισμένες δημοσιεύσεις δημιουργούν σχόλια. Η λύση να ποστάρουμε τις απαντήσεις στο σουβλατζίδικο μάλλον δε κολλάει γιατί χάνεται η ερώτηση ή η απάντηση. )
ναι, αδεσποτο ειναι... ετσι φαινεται! Υπαρχει ζητημα παντως γιατι σε αυτο τον δρομο τρεχει η παει βολτα αρκετος κοσμος... συνηθως ολοι ειναι με μια μαγκουρα στο χερι, αλλα τελος παντων δεν ειναι δουλεια αυτη. Εχει σκυλια αρκετα, αλλα ειναι ακακα μωρε τα περισσοτερα! Δεν ενοχλουν κανενα, απλα το συγκεκριμενο πουλαει τρελλα φαινεται
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μ'αρεσει που ηρθε το ΣαββατοκυριακοΔε μου αρεσε που ειδα ενα ποστ του ρανταπλαν , το οποιο δεν ειχε καποιο λαθος
Kαλο....πες μας και το αλλο ψευδονυμο σου γιατι μεσα σε 3 μερες που εχεις γραφτει στο φορουμ δεν μπορει να εισαι τοσο familiar με αυτο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
(αναμεινατε το αυριανο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ που θα περιγραφει τον φρικτο θανατο που θα τον βρει τον πουστη... του εχω ετοιμασει 3 τροπους θανατου, either way he will be terminated)
Αυτό, υποθέτω, δεν το έγραψες για να σου πούμε μπράβο ούτε για να θαυμάσουμε την φαντασία σου στους τρόπους εξόντωσης [σόρρυ φριχτού θανάτου ήθελα να πω] σκύλων.
Αν είναι δυνατόν...
Δεν με ενδιαφερει να μου πεις μπραβο... και οχι δεν χαιρομαι να τερματιζω την ζωη ενος ζωου! Απλα επαιξε και εχασε το συγκεκριμενο.
Ξερεις υπαρχουν και οι φιλοζωικες εταιριες που τα μαζευουν.....
-
Moυ αρέσει που έχω άδεια αυτές τις μέρες.
Μου αρέσει που σε λίγο θα χλαπακιάσω σούβλακος και μετά θα πάω για ποτάκι.
Μου αρέσει που η συμβίαν πήγε στους γονείς της για λίγες μέρες...Δεν μου αρέσει που δεν έχω τουρμπίνα στο αμάξι μου. (όλοι έχουν πλέον)
Δεν μου αρέσει που δεν αποφασίζω να πάρω εκείνο το ρημάδι το Asus Eee πως το λένε
Δεν μου αρέσει που μου λείπει ήδη η συμβίαν μου ...η γκρίνια της όχι.
Δεν μου αρέσει που χάσαμε για ένα καλάθι στο μπάσκετ.κοινώς ότι να ναι...
-
Μου αρέσει η νέα μου φωτογραφική (EOS 350D )
Δεν μου αρέσει να αναλογίζομαι το κόστος για νέους φακούς και παρελκόμενα -
Μαρέσει πολύ το καινούργιο album του Schiller
Δε μαρέσει το καινούργιο του Moby -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μαρέσει πολύ το καινούργιο album του SchillerΒγήκε νέο album? Πότε? Μου αρέσει πάρα πολύ ο Schiller
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μαρέσει πολύ το καινούργιο album του Schiller
Βγήκε νέο album? Πότε? Μου αρέσει πάρα πολύ ο Schiller
http://www.amazon.co.uk/Sehnsucht-Ltd-S ... 747&sr=1-2
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν μου αρέσει να αναλογίζομαι το κόστος για νέους φακούς και παρελκόμεναΕ, δεν είναι δα και τόσο μεγάλο το κόστος...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Δεν μου αρέσει να αναλογίζομαι το κόστος για νέους φακούς και παρελκόμεναΕ, δεν είναι δα και τόσο μεγάλο το κόστος...
Έχεις δει τιμές ή έτσι τα λες;
-
Έχεις δει τιμές ή έτσι τα λες;
Φοράω φακούς δεν τα λέω έτσι...
-
-
πλάκα κάνει, ε;
-
Το ελπίζω. Ειλικρινά..
-
-
Το ελπίζω. Ειλικρινά..Φοράω φακούς επαφής και πολύ πιθανών να φοράω και περισσότερα χρόνια και από εσένα...
Και έχω δοκιμάσει και όλους τους τύπους... -
Ωχ...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Το ελπίζω. Ειλικρινά..
Φοράω φακούς επαφής και πολύ πιθανών να φοράω και περισσότερα χρόνια και από εσένα...
Και έχω δοκιμάσει και όλους τους τύπους...Φακους για την φωτογραφικη μηχανη εννοει... Οχι για τη μυωπια...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]