-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...ειμαι ερωτευμένη!!!
(και τα δύο...Και μ'αρεσει, και δεν μ'αρεσει!!!)
Με 'φιλο' σου;
Γιατί το λες αυτο; Φίλος μου, είναι, ναι...Λές να είναι εχθρός μου; Τόσο μαζόχα με εχεις κόψει; Άλλωστε, οι καλύτεροι γκόμενοι είναι οι καλύτεροι μας φίλοι...
Αποδεδειγμένο πλέον!!!!Παρανοησις...! Απο το παρακατω ποστ ορμωμενος σε ρωτησα...
Εχω να πώ οτι το σήριαλ 'Υπεροχα Πλάσματα' είναι μια πολύ όμορφη-κωμικη-μεσα απο τη ζωή ιστορία που ίσως θυμίζει άλλα σηριαλ, αλλά εχει το δικό της τρόπο!!!
Τα δε τελευταία 2 επεισόδια που πραγματευόταν τη σχέση 'Φίλος-που εννιοτε γινεται-Γκόμενος' ήταν μακρααααν μπροστά!!!
Respect στα Υπεροχα Πλάσματα...
Ταυρε,δε μιλαμε για σεξ αλλα για ερωτα..
Οκ...μην με παρεξηγείς....Ερωτευμένη γαρ!!!!!!!!!!!
Αχχχχ
-
Τι να σε παρεξηγησω;Αλιμονο.Για πες καμια λεπτομερεια πως εγινε το σκηνικο μιας και ησταν φιλοι... Πως εξελιχθηκε εννοω γιατι μας ενδιαφερει η περιπτωση σου...εεεε..συγνωμη..μια φιλη μου ενδιαφερει...
-
Pub
[mod drdino] -
Αυτές οι πληροφορίες έχουν πάντα ενδιαφέρον, για πες μας!
-
Mου αρεσει οτι ειμαι και στην Ελλαδα επισημα παντρεμενος πλεον.
Μου αρεσει που ξεμπερδεψα πολυ γρηγορα απο δημοσια υπηρεσια (ειδικο ληξιαρχειο)σημερα το πρωι.Δεν μου αρεσει η οδηγηση στην Αθηνα!!!
-
Να ευτυχήσετε, Βασίλη. Και επίσημα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Merci!!!
-
Δε μ'αρέσει που μερικοί έχουν βάλει aftermarket xenon (conversion kit) και είναι τόσο κακορυθμισμένα που τυφλώνουν επικίνδυνα σε αυτοκίνητα και το καινούριο...σε μηχανές!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι να σε παρεξηγησω;Αλιμονο.Για πες καμια λεπτομερεια πως εγινε το σκηνικο μιας και ησταν φιλοι... Πως εξελιχθηκε εννοω γιατι μας ενδιαφερει η περιπτωση σου...εεεε..συγνωμη..μια φιλη μου ενδιαφερει...Eγώ πολύ ευχαρίστως να σας πώ αλλα θα μας βγάλουν !
Είναι όμως ενα ωραίο ερώτημα να ανοίξουμε ενα τέτοιο 'τοπικ'...
Σίγουρα κάποια αντράκια απο δω μέσα θα θέλετε να ακούσετε πώς σκεφτόμαστε εμείς οι γυναίκες σε καταστάσεις που σας προβληματίζουν... Να δούμε και τις διαφορές!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Merci!!!
POJELAVAM vi USPEX i stastie V JIVOTA.
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Eγώ πολύ ευχαρίστως να σας πώ αλλα θα μας βγάλουν !
Σίγουρα κάποια αντράκια απο δω μέσα θα θέλετε να ακούσετε πώς σκεφτόμαστε εμείς οι γυναίκες σε καταστάσεις που σας προβληματίζουν... Να δούμε και τις διαφορές!
Να ανοιχτει παραυτα και με συγγραφεα εσενα..
Με λεπτομερεια αυτο το πως το λες,εκεινο το 'πώς σκεφτόμαστε εμείς οι γυναίκες σε καταστάσεις που σας προβληματίζουν' αναλυσε το μεχρι αηδιας..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι να σε παρεξηγησω;Αλιμονο.Για πες καμια λεπτομερεια πως εγινε το σκηνικο μιας και ησταν φιλοι... Πως εξελιχθηκε εννοω γιατι μας ενδιαφερει η περιπτωση σου...εεεε..συγνωμη..μια φιλη μου ενδιαφερει...Κουτσομπόλη!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν μου αρεσει η οδηγηση στην Αθηνα!!!@#$%@$^@:%$ΓΤΠΜ$#@#$^ΓΤΧΜ%^%#^&&^&*$%
Να ζήσετε και να ευτυχήσετε Βασίλη μου
-
Δε μου αρέσει που λόγω της απεργίας των εργαζομένων στη Δ.Ε.Η. (οι συνδικαλιστές εξαιρούνται της λέξεως εργαζομένων) στους λογαριασμούς που έφερε σήμερα ο ταχυδρόμος η ημερομηνία λήξεως έχει περάσει.
Και καλά στον ένα εξ αυτών που έχω πάγια εντολή. Στον άλλο ποιος θα πρέπει να τρέχει στα κεντρικά της επιχείρισης για να τον εξοφλήσει; -
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Τι να σε παρεξηγησω;Αλιμονο.Για πες καμια λεπτομερεια πως εγινε το σκηνικο μιας και ησταν φιλοι... Πως εξελιχθηκε εννοω γιατι μας ενδιαφερει η περιπτωση σου...εεεε..συγνωμη..μια φιλη μου ενδιαφερει...
Eγώ πολύ ευχαρίστως να σας πώ αλλα θα μας βγάλουν !
Σίγουρα κάποια αντράκια απο δω μέσα θα θέλετε να ακούσετε **πώς σκεφτόμαστε εμείς οι γυναίκες **σε καταστάσεις που σας προβληματίζουν... Να δούμε και τις διαφορές!
Yπερβαλεις τωρα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν μου αρεσει η οδηγηση στην Αθηνα!!!
@#$%@$^@:%$ΓΤΠΜ$#@#$^ΓΤΧΜ%^%#^&&^&*$%
Να ζήσετε και να ευτυχήσετε Βασίλη μου
Σας ευχαριστουμε!
Αδικο εχω βρε Σπυρο;Τον απαλευτο εχει αυτη η πολη!!Με το που φτανεις στα διοδια της Ελευσινας πρεπει να εχεις τα ματια σου 1014 γιατι τοσες ειναι οι πλευρες απο τις οποιες θα προσπαθησουν να σου χωθουν!!
-
Bίον Ανθόσπαρτον Μπιλ!
-
+1
Μα καλά στην Αθήνα ήρθες να παντρευτείς?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
+1Μα καλά στην Αθήνα ήρθες να παντρευτείς?
Ευχαριστω drdino και dmitspan
Οχι στο εξωτερικο παντρεύτηκα αλλα για να ανοιξω οικογενιακη μεριδα στον δημο μου πρεπει να δηλωσω τον γαμο πρωτα στο Ειδικο Ληξιαρχειο που ειναι μονο στην Αθηνα.
-
Ελεος ρε Βασίλη!!!! Κατά τα άλλα αποκέντρωση!!!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]