-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έχει δει κάποιος το 'Το Σύμπλεγμα Baader Meinhof'; Σκέφτομαι να πάω σήμερα να το δω.Καλογυρισμένο και με πολύ ρεαλιστικές εικόνες. Ωστόσο δεν σου προσφέρει κάτι παραπάνω μιας και εξιστορεί χοντρά πυκνά την ιστορία της Ραφ. Στη δίκη άρχισε να κουράζει κάπως.
Α και μετά την ταινία θα θες να βγεις να καπνίσεις 10 κούτες καρέλια. Πολύ τσιγάρο ρε παιδί μου...
-
πολυ γελιο το kung fu panda..
-
Kάθησες λίγο παραπάνω στην αίθουσα, ε;
-
χθες ειδα το Wall.E
ειχε την πλακα του -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έχει δει κάποιος το 'Το Σύμπλεγμα Baader Meinhof'; Σκέφτομαι να πάω σήμερα να το δω.Τελικά πήγα και είδα το 'Ζήτημα Τιμής' γιατί οι 2,5 ώρες διάρκειας της παραπάνω σε συνδυασμό με την κούραση του φίλου που θα πηγαίναμε μαζί την κατέστησαν απαγορευμένη
Σε ότι αφορά το 'Ζήτημα Τιμής', χιλιοπαιγμένο σενάριο αλλά η ώρα πέρασε ευχάριστα. Η σκηνή που μου έμεινε μετά το τέλος της ταινίας είναι αυτή με το μωρό και το σίδερο -
-
Είδε κανείς το Bond, James Bond?
Απ' ότι άκουσα έχει ξεφύγει πολύ από τα παλιά JB όσον αφορά χιούμορ, gadgets (λιγότερα έως καθόλου) και σκηνές δράσης (περισσότερες και πιο απίθανες). -
μην μου το θυμιζεις.... ειχα βγαλει εισητηριο για πρεμιερα και εμπλεξα στη δουλεια..
το εχασα!!!
προγραμματιζω, ομως, την Μουμια για βραδυ! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
προγραμματιζω, ομως, την Μουμια για βραδυ!Ελπίζω όχι στο σινεμά!
-
δεν ΜΕ άρεσε η Μούμια....πεταμένα λεφτά. :κλαψ:
-
μα και βεβαια σινεμα.. μπορω να το δω πουθενα αλλου?
-
Η.Μούμια.Η.Αυτοκρατορία.Του.Δράκου.2008-The.Mummy.Tomb.Of.The.Dragon.Emperor.iKA. [GTRD-Movies]
-
!!!!!!!!
δεν το πιστευω.. υπαρχει τετοιο πραγμα??
αχ να μην μπορω να χρησιμοποιησω την τεχνολογια...
(seeding) -
βγηκε πριν 10 ωρες
-
οχι οταν το ειδα εγω...
-
-
δεν ειναι η ταινια.. πως θα μπορουσε αλλωστε..
τα τρεϊλερ που παιξαν στο σινεμα ειναι, απλα εχουν λιγο μεγαλυτερη διαρκεια... -
-
Quantum of Solace...
Not bad..._
-
χθες ειδα (δεν τελειωσα) την Μουμια 3.. Το θεωρω υποδεεστερο των 2 προηγουμενων κατα πολυ.. με χαλασε απιστευτα που αλλαξαν την πρωταγωνιστρια καθως επισης εχουν πλεον υιο που παει στο πανεπιστημιο και ο μπαμπας δεν εχει μεγαλωσει ουτε μια μερα.. και ειναι και σωματαρας...
κατα τα αλλα, στο πνευμα των υπολοιπων ταινιων.. μουμιες, μαγεια, κουλες καταστασεις...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]