-
Εντάξει ρε! Πήγαινε στο Νιρμπουγκρινγκ! Είναι πιο οικονομικά...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρε παιδιά... Στο Ρινγκ δε ζητάνε λεφτά για συνοδηγό και θέλουν στις Σέρρες?
Και πριν πείτε για ασφάλεια, θεωρητικά στα λεφτά που δίνει κάποιος για να ασφαλίσει το αμάξι, περιλαμβάνονται και όλοι οι επιβαίνοντες.Ο συνοδηγος,με τα 15 του ευρω,μπορει και να οδηγησει όμως.
Αυτο σημαινει ότι,αν πάτε τεσσερα ατομα με ενα αυτοκίνητο,για να οδηγησετε όλοι με αυτο,τοτε θα πληρωσετε συνολικα 65+15+15+15 για όλη μερα.
Καντο αυτο και στο νυρμπουργκρινγκ αμα μπορειςΌσο για τη σύγκριση 65 με 50 Ε, είναι ΙΜΗΟ ατυχής, καθώς στα Μέγαρα έχεις αν θες τη δυνατότητα να πας μια καθημερινή πρωί και να κάνεις από τις 9 ως τις 1 με 20. Στις Σέρρες σου προσφέρουν παρόμοια ευκολία? Δε νομίζω...
Αλλά και πάλι, χαλάλι το 65άρι. Εδώ όμως μιλάμε ουσιαστικά για 80 Ε και μάλιστα για το ενδεχόμενο να μη μπορώ να μπω όποτε θέλω στην πίστα και να αναγκαστώ να τη μοιραστώ με τους δίκυκλους (άλλη βλακεία και αυτή, λες και δε μπορούν να καθορίσουν το ένα Σ/Κ ως ελευθερη προπόνηση για μηχανές και το άλλο για αυτοκίνητα).
Ρε γμτ, να κάνω 1200-1300 χλμ, να χαλάσω και ένα 300άρι στην καλύτερη για να πάρω μια γεύση από πίστα, με χαλάει πάρα πολύ, όσο και αν θέλω σαν τρελός να μπω εκεί μέσα...Γενικα,όποιος δε θελει να μπει,βρισκει πάντα δικαιολογιες.
Φιλε μου ταυρε,χωρις να σπάσεις αυγα δεν γινεται ομελέτα.Και μοτορσπόρτ χωρις εξοδα δεν γινεται.
Ειδικα εαν επισκέπτεσαι τις σερρες μια φορα στα δεκα χρόνια (ή μια φορα στη ζωή σου) τα 300 ευρω τα θεωρω ελάχιστα.Επίσεις
Αν τα σ/κ μοιραζοντουσαν το ενα σε μοτοσυκλετριστες και το αλλο σε αυτοκίνητα,πάλι θα υπήρχε καποιος να το θεωρησει 'βλακεια' και να ζηταει μικτα σαββατοκυριακα.Πάντως,εαν εχετε ενστασεις κ.λ.π.,καλύτερα να μην τις γραφετε σε αυτο το θεμα που ειναι για τις συμμετοχες
Και αν είναι μόνο ένας οδηγός στην παρέα?
Όσο για τα λεφτά, αν τα σκεφτόμουν δε θα ασχολιόμουν καθόλου με το 'άθλημα'.
Με κάτι παραπάνω από 300 Ε όμως, αν θες, πάω και σε καμιά γαμάτη πίστα στην Ιταλία, για να κάνουμε και πιο λογικές συγκρίσεις. Και πιθανότατατα να το ευχαριστηθώ και παραπάνω.Μπορεί στην τελική κάποιοι να το θεωρήσουν βλακεία να χωριστούν τα td, αλλά μια τέτοια κίνηση θα βρει τη συντριπτική πλειοψηφία σύμφωνη.
Να σου δώσω και άλλη μια διάσταση?
Αν ήμουν μοτοσυκλετιστής δε θα μου άρεσε να μοιράζομαι την πίστα με αυτοκίνητα την ίδια μέρα, καθώς τα αυτοκίνητα κάνουν μπούκες και βγάζουν χώματα.
Αναρωτιέμαι, υπάρχουν άλλες πίστες που να ακολουθούν αυτή τη λογική?ΥΓ. Αν θες σου δίνω και μια λύση: 9.00-13.00 αυτοκίνητα, 13.00-17.00 μοτό (ή και αντίστροφα καλύτερα, για να βρουν οι μοτό καθαρή πίστα).
Πολύ καλύτερο θα είναι για όλους. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
HUNTER
kouk
ΒΑΣΙΛΗΣ
syele
tsilis
Bagus
gianniskid
deg
Hammer
nass (πολλαπλός! ) -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και αν είναι μόνο ένας οδηγός στην παρέα?
Θα πληρωσει 65+15+15+15
Τι να κανουμε ρε Κωστα;Γινεται να μας βολευουνε όλα;Όσο για τα λεφτά, αν τα σκεφτόμουν δε θα ασχολιόμουν καθόλου με το 'άθλημα'.
Μα,γι'αυτα δεν γινεται ολη η κουβεντα;
Με κάτι παραπάνω από 300 Ε όμως, αν θες, πάω και σε καμιά γαμάτη πίστα στην Ιταλία, για να κάνουμε και πιο λογικές συγκρίσεις. Και πιθανότατατα να το ευχαριστηθώ και παραπάνω.
Αν βρεις πίστα στην Ιταλία που θα σου βγει 'κατι παραπάνω' απο 300,φωναξε κι'εμενα να πάμε παρεα.
αλλα εκει θα πληρωσεις τοσα μονο για να μπειςΜπορεί στην τελική κάποιοι να το θεωρήσουν βλακεία να χωριστούν τα td, αλλά μια τέτοια κίνηση θα βρει τη συντριπτική πλειοψηφία σύμφωνη.
Να σου δώσω και άλλη μια διάσταση?
Αν ήμουν μοτοσυκλετιστής δε θα μου άρεσε να μοιράζομαι την πίστα με αυτοκίνητα την ίδια μέρα, καθώς τα αυτοκίνητα κάνουν μπούκες και βγάζουν χώματα.
Αναρωτιέμαι, υπάρχουν άλλες πίστες που να ακολουθούν αυτή τη λογική?Μπούκες;
Στην πίστα;
Για να βγούνε χωματα στην πίστα,μονο μετα απο έξοδο μπορει να γινει.Και οι μοτοσυκλέτες εχουνε βγαλει πάμπολλες φορες χωματα απο μόνες τους.
ΥΓ. Αν θες σου δίνω και μια λύση: 9.00-13.00 αυτοκίνητα, 13.00-17.00 μοτό (ή και αντίστροφα καλύτερα, για να βρουν οι μοτό καθαρή πίστα).
Πολύ καλύτερο θα είναι για όλους.Να σου δωσω το τηλέφωνο της πίστας να τους πεις τις προτασεις σου
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Όσοι ανέβετε....θα έχετε και τις γυναίκες μαζί?
Οχι...
Όχι επίσης...
Εγω φυσικα και ΝΑΙ...
-
Αντρεα δεν μπορουμε να κλεισουμε τη πιστα για παρτη μας 1 μερα(δηλ Σαββατο ή Κυριακη) ?
Ποσα λεφτα θα ηθελαν σε αυτη τη περιπτωση ?
-
Βαγγέλη, δεν μπαίνουμε στην διαδικασία, καν!
Είναι πολύ δύσκολο και πολύ ρίσκο να αναλάβει κανείς κάτι τέτοιο..
Πάμε σε μια ελεύθερη μέρα πρώτα, και βλέπουμε...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάμε σε μια ελεύθερη μέρα πρώτα, και βλέπουμε...Αν είναι γιορτή μπορεί να πετύχετε τη πίστα σχεδόν άδεια.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Όσο για τα λεφτά, αν τα σκεφτόμουν δε θα ασχολιόμουν καθόλου με το 'άθλημα'.
Μα,γι'αυτα δεν γινεται ολη η κουβεντα;
ΟΧΙ. Γίνεται για τα λεφτά αναλογικά με την ευχαρίστηση. Δεν ξέρω πώς το βλέπουν οι υπόλοιποι, εγώ όμως έχω βάλει κάποια στάνταρντς στο μυαλό μου, που έχουν να κάνουν με το τι περιμενω να βρω με το συγκεκριμένο ποσό που θα ξοδέψω. Και το ενδεχόμενο να κάνω 5 γύρους την ώρα με το ζόρι, επειδή θα έχουμε ένα μισάωρο και επειδή σε αυτο το μισάωρο θα πρέπει να χωρέσουν 30-40 αμάξια, με χαλάει όσο να 'ναι, από τη στιγμή μάλιστα που ποτέ δεν έχω φύγει από πίστα με λιγότερα από 80 χιλιόμετρα οδήγησης.
Όσο για αυτό
Γενικα,όποιος δε θελει να μπει,βρισκει πάντα δικαιολογιες.
είπα να το προσπεράσω αρχικά και να μην το αναφέρω καν. Δε θα το κάνω όμως, επειδή είναι άδικο ρε φίλε... Αν έψαχνα για δικαιολογίες, δε θα είχα σπεύσει ήδη να βρω μια 4άδα 720 (και ψάχνω και για άλλη μια), ούτε θα πάλευα τόσες μέρες να τελειώσω μια και καλή με το στήσιμο του αυτοκινήτου μου, για να το έχω 'ετοιμοπόλεμο'.
Είπαμε, είμαστε άρρωστοι με το 'άθλημα' ρε Αντρέα, αλλά όχι η 'αρρώστιά' μας να μας κάνει και 'κορόιδα'...
-
Κατα τη γνωμη μου,κοιρόιδο θα εισαι αν δεν ανεβεις μαζι με τους υπόλοιπους.Το γιατι θα το καταλάβεις οταν θα ξαναβρεθεις μαζι τους και θα σου διηγούνται.Και θα πιαστεις κορόιδο απο μόνος σου επειδη φοβασαι μη σε πιασουνε κορόιδο αυτοι που θα σου πάρουνε τα 65 ευρω.
Εδωσες ενα καρο φραγκα για 'στησιμο' που θα το απολαμβανεις στα Μεγαρα χωρις να σε πιάνουν κορόιδο.Τι να πώ...
-
Δε με πιάνεις...
-
Βρε Κώστα, έχεις τον δικό σου τρόπο να το βλέπεις. ΟΚ!
Αλλά...
Το να αισθάνεσαι ότι την 'αρρώστεια' σου (όπως λες) την ευχαριστιέσαι μόνο αν κάνεις 80 χλμ, αναφερόμενος σε μια πίστα που δεν έχεις ξαναπάει, και όλοι λένε ότι είναι τέλεια, δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ.
Η λύση θα ήταν να βρεις κάποιο club που οργανώνει TD με αποκλειστική χρήση της πίστας και να πας. Αλλά, και πάλι, σου φαίνονται πολλά τα λεφτά!
Όπως και να είναι, ο καθένας τα βλέπει με τον τρόπο του.
-
Φτου, το τριήμερο αυτό δεν θα βρίσκομα στην βόρεια Ελλάδα.... τό 'χασα κι αυτό. Αποσύρω το αρχικό ενδιαφέρον μου.... Η πλάκα είναι ότι το επόμενο ΠΣΚ από αυτό θα περάσω από εκείνα τα μέρη...
Πάντως κοτζάμ 4ΤF να μην μπορούμε να κλείσουμε εγκαίρως μια μέρα ή ΣΚ αποκλειστικής χρήσης με χρονόμετρα κλπ.... Είμαστε τελικά τόσο μικροί και τόσο λίγοι? -
Πόσο κάνει Ανδρέα το κλείσιμο της πίστας για την μέρα+χρονομέτρηση;
-
Παίδες.για να κλεισεις πλέον ημερομηνία στις Σερρες,χρειαζεται να δηλώσεις περιπου ενα χρόνο νωρίτερα (μιλαμε για Σαββατο ή Κυριακή.Καθημερινες εχει άφθονες,φτηνες και άβολες)
Τόσο γεματο ειναι το πρόγραμμά της πλέον.Ας μεινουμε τωρα στην ημερομηνία που εχουμε στα χερια μας και στο αν επιθυμούμε να συμμετασχουμε,και ας μην φιλοσοφούμε πλέον αδικα.
Συνεχιστε απο εδω,καντε κουότ συμπληρόνωντας το όνομά σας
HUNTER
kouk
ΒΑΣΙΛΗΣ
syele
tsilis
Bagus
gianniskid
deg
Hammer
nass (πολλαπλός! ) -
Δεν καταλαβα κατι:
Αν εγω ερθω στις σερρες στις 8,9/3 , χωρις ομως να το εχω πει εδω θα υπαρξει προβλημα?
Η πιστα θα ειναι ανοικτη για ολους η μονο για εμας?Και κατι που με προβληματισε:
Αφου πληρωνω εγω 65Ευρω για μια ολοκληρη μερα στην Πιστα γιατι να πληρωνει και ο συνοδηγος αλλα 15 απο την στιγμη που οποιος και να οδηγησει θα ειναι παλι μεσα στα χρονικα ορια που του επιτρεπεται να ειναι, δηλαδη μια μερα.Απλως δεν καταλαβαινω την λογικη.Αν γινεται να με διαφωτισει καποιος -
Δε θα υπάρξει πρόβλημα εαν ερθεις,και θα συμμετεχεις κι εσυ κανονικά μιας και η πίστα θα ειναι ανοιχτή σε όλους.Η λίστα γινεται για να ξερουμε εμεις πάνω-κατω το πόσοι θα ειμαστε.
Τη λογική του ποσού της πληρωμης δεν το ξερω.Υποθετω πώς εχει να κανει με τον περιορισμο των πιθανών οδηγών ενός αυτοκινήτου,με απότερο σκοπό την αποκόμιση κερδων απο την πίστα,η οποία δεν ειναι καποιο κοινωφελές ίδρυμα.Εχει σκοπό της την κερδοφορία.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε με πιάνεις...Ασε μας ρε φιλε, σε λιγο θα ζητησεις και pit babes
-
Δε θέλω ρε, θα έφερνα το δικό μου babe, που ψήνεται και αυτό.
Νίκο, ίσα-ίσα, επειδή είναι η πρώτη φορά που θα μπω σε αυτή την πίστα, κατά τη δική μου λογική πάντα, θα πρέπει να κάνω παραπάνω γύρους και να φάω περισσότερη ώρα μέσα, για να κινηθώ αξιοπρεπώς. Αν είχα ξαναπάει, ίσως να μη με απασχολούσε τόσο πολύ.
Και όχι, δεν είναι τα λεφτά αυτά καθ' αυτά, το ξαναλέω και ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Για να καταλάβεις, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω δυο μέρες άδεια, τη γυναίκα και 2 φιλαράκια και να πάω μόνος μια καθημερινή κάποια στιγμή.
Η φάση 'εναλλάξ με τις μηχανές' με χαλάει, πώς να το κάνουμε? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:sorry:Δε θέλω ρε, θα έφερνα το δικό μου babe, που ψήνεται και αυτό.
Νίκο, ίσα-ίσα, επειδή είναι η πρώτη φορά που θα μπω σε αυτή την πίστα, κατά τη δική μου λογική πάντα, θα πρέπει να κάνω παραπάνω γύρους και να φάω περισσότερη ώρα μέσα, για να κινηθώ αξιοπρεπώς. Αν είχα ξαναπάει, ίσως να μη με απασχολούσε τόσο πολύ.
Και όχι, δεν είναι τα λεφτά αυτά καθ' αυτά, το ξαναλέω και ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Για να καταλάβεις, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω δυο μέρες άδεια, τη γυναίκα και 2 φιλαράκια και να πάω μόνος μια καθημερινή κάποια στιγμή.
Η φάση 'εναλλάξ με τις μηχανές' με χαλάει, πώς να το κάνουμε?Ψήσου, γιατί και εγώ ψήνομαι άγρια για καθημερινή. Την πρώτη φορά που πήγα ήταν καθημερινή και ήμουν ολομόναχος μέσα.
TD στις Σέρρες-8,9/3 :: Εντυπώσεις ::