-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τελικα,αποφασισαμε ποια μερα απο τις τρεις θα πάμε;Ειναι οριστικά το Σαββατο;Και Κυριακή ρεεεε, τσιγκουνιές στις μέρες θα κάνουμε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οτι πεις...Eλα βρε παραπονιάρη!Ασε με να σε πειραξω λίγο!
-
-
Θα σου στειλουμε αναμνηστικά τα marbles που θα αφησουνε τα λαστιχά μας στην πίστα ρε.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Δώρο (στον μεταφορέα μου) ένα 'πούλι' ΜWB
-
Δεν θα έρθει ο κουκ;
Αν βρω λάστιχα μέχρι την παρασκευή, θα μπω κιόλας, αλλιώς βόλτα...
-
Ο καιρος δε βλεπω να'ναι καλος παντως...Αν ειναι μπορει να ερθω κ εγω!
-
Βροχές μυρίζομαι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βροχές μυρίζομαι.Για το Σάββατο η πρόβλεψη δεν είναι καλή αλλά είναι ακόμα νωρίς και ελπίζω να αλλάξει σε λιακάδα.
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=43 -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βροχές μυρίζομαι.Δεν πειράζει... Δεν θα φαγωθούν τα λάστιχα και δεν θα έχει μηχανές...
-
Τι ώρα υπολογίζετε να είστε στην πίστα; Υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό αυτοκίνητο για να σας αναγνωρίσω;
-
Ο χρήστης Sirion έγραψε:
Τι ώρα υπολογίζετε να είστε στην πίστα; Υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό αυτοκίνητο για να σας αναγνωρίσω;Σκονισμένο κόκκινο 206 με αυτοκόλλητο 4TF στο πίσω τζάμι, χωρίς τάσια στις μαύρες σιδερένιες ζάντες και τον Χάρυ Πότερ (με μουσάκι) στο τιμόνι, ένα Cadett, ένα evo... Αν κρίνω από το παρελθόν κατά τις 10 θα είμαστε εκεί λογικά...
-
E οχι κ cadett!:rant: Kadett ειναι το κακομοιρο...
-
Προφέρεται και ώς Τσαντέτ
-
Ο καπίταλης μου ζήτησε 100 ευρώ για μεταχείρω ένερτζι 195/55. Ευκαιρία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο καπίταλης μου ζήτησε 100 ευρώ για μεταχείρω ένερτζι 195/55. Ευκαιρία.και δεν τα πήρες ρε τσίπη;
-
Όχι. Μου φάνηκαν λίγα αυτά που ζητούσε, θέλω να βρω κάπου με περισσότερα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Προφέρεται και ώς ΤσαντέτΖητώ ταπεινά συγνώμη!
Νταχτιρντίνο, έχω κάτι πολύ καλά Uniroyal 550rallye, ελαφρώς μεταχειρισμένα (=40.000χλμ στο δρόμο + 1 track day), διάστασης 195-55-15, φορεμένα σε λευκές ζάντες. Δικά σου μόνο με 852 ευρώ και δώρο οι ζάντες! Ευκαιρία. Είναι σαν καινούρια. Να φανταστείς στο 1 από τα 4 ΔΕΝ έχει βγει πάνω από το 1/10 του πέλματος...
-
Εσύ με τι θα μπεις ρε μάρκο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ με τι θα μπεις ρε μάρκο;Τα παλιά μου Continental...
Τα Uniroyal είναι εντελώς κατεστραμμένα... μόνο το 1 από τα 4 μπορεί να χαρακτηριστεί κατάλληλο για πλαϊνό σε βάρκα...
TD στις Σέρρες-8,9/3 :: Εντυπώσεις ::