-
Ωραία ήταν τελικά.
Βασίλης, Συέλε και ο γράφων καταφθάσαμε (με τον τρίλιτρο άσσο του πρώτου) στην πίστα ως άυπνα και βλάσφημα ράκη, αφού είχαμε χρειαστεί 10 ώρες για το Αθήνα-Θεσ/νίκη την προηγουμένη (ώρα άφιξης 05:20) , συμπεριλαμβανομένης 3ωρης ακινητοποίησης στο Μαλιακό...Να ευχαριστήσω όλους για την καλή παρέα, τον Χάντερ που μου εμπιστεύθηκε για πολλοστή φορά τον αχτύπητο μακαρίτη, και κυρίως τον Μάρκους-βαγκ
-
Γιατί τόσο πολύ ρε σεις? 10 ώρες?!?!
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Ο adis4gr μόνο για καφέ ήρθε φαντάζομαι ε ?σιγά μην ξέρει να οδηγάει ...
ελπιζω να κανει πολικο ψυχος εκει κατω...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο κολλητός μου απέρριψε, πρόσφατα, θέση δοκιμαστή στην Ρενώ, λόγω φόρτου εργασίας!απο τον πικε ζουνιορ μαλλον πιο γρηγορος θαμαι...
ασε και προσφερθηκε ο ανδρεας να με αλλοτριωσει αλλα επρεπε να γυρισω πισω...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ωραία ήταν τελικά.
Βασίλης, Συέλε και ο γράφων καταφθάσαμε (με τον τρίλιτρο άσσο του πρώτου) στην πίστα ως άυπνα και βλάσφημα ράκη, αφού είχαμε χρειαστεί 10 ώρες για το Αθήνα-Θεσ/νίκη την προηγουμένη (ώρα άφιξης 05:20) , συμπεριλαμβανομένης 3ωρης ακινητοποίησης στο Μαλιακό...Τσ τσ τσ, μα τόση καθυστέρηση ρε παιδιά; Ακου 5 και 20.....εγώ στις 5 έφτασα
Ηταν για άλλη μια φορά όμορφα, χαιρετισμούς σε όλους.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ασε και προσφερθηκε ο ανδρεας να με αλλοτριωσει αλλα επρεπε να γυρισω πισω...
Ti να πώ!Αλλοι θα παρακαλούσαν να οδηγησουν,κι'εσενα σε παρακαλέσαμε κι αρνηθηκες.
Θα το συζητησω με τον φανκυ όταν επιστρεψει,αν και σίγουρα θα προσπαθησει να σε δικαιολογησει σαν αδερφος -
ναι σιγουρα θα δωσει και τη ψυχη του να με δικαιολογησει..
-
Εγώ δεν έχω να δηλώσω τίποτα... Με κάλυψαν οι προλαλλήσαντες...
Μόνο που δεν κατάφερα να βγάλω τα λινά στα Conti...
next time...
το ότι πήγα - ήρθα Βέροια χωρίς φρένα μας ανησυχεί;;;
-
Ωραία περάσατε!
Εγώ επιφυλάσσομαι για του χρόνου.Ο άδης ήταν στη φυσική του θέση, με τον καφέ στο χέρι!
-
χαρουλη η πιστα δεν ειναι μονο για τους χρονους...ειναι και για απολαυση...
-
Εγώ θα κράξω τον Α-7 ο οποίος εν αντιθέσει με τον Αδη δεν ήρθε ούτε για συνοδήγηση στο 307.
-
-
καλες οι φωτογραφιες...σου βαζω ενα τγια..
-
Απο αλλού περιμενω καλές φωτογραφίες.Οταν θυμηθει οτι υπάρχουνε μερικές μεσα στην κάρτα του,ας μας τις ποσταρει.
-
για πρωτη φορα το 08 η γκαντεμια χτυπησε κοκκινο κ ενω ολοι οι συναδελφοι μου εχουν λειψει απτη δουλεια λογω ιωσης εγω δεν καταλαβαινα τιποτα... μεχρι την κυριακη το πρωι οταν ο οργανισμος αρνηθηκε να λειτουργησει (καηκε το βεντιλατερ φαινεται) ανεβασε θερμοκρασια κ εχασα κ την καθαρα Δευτερα... τωρα στην δουλεια με σχεδον 38, σκεφτομαι οτι εχω να ξεφορτωσω και τα R888 απο το αμαξι...
-
skag, syele & Tsardas (οι 2 πρώτοι με την κατάλληλη έκφραση μετά από 10 ώρες για Θεσσαλονίκη
...κυνηγώντας τον KingManos (μετά από 1 sec ακολουθούν σκηνές ακατάλληλες δια ανηλίκους )
Κουβεντούλα και η '1' από κοντά...
ομοίως(λίγο αργότερα είχε την ατυχία να την οδηγήσει ο πλέον ατζαμής της παρέας )
ο μόνος που πήρε είδηση τον paparazzi...
...στο φυσικό του περιβάλλον...
αλλά από χρόνους εκείνη την ημέρα τίποτα...
o drdino έχει ανάψει τα φώτα στο markvag και οι δύο ρίχνουν γύρο στον corsadi
-
Kαλά περασατε βλεπω
Αντρεα το κακο ονομα εχει καθιερωθει πλεον....οποτε σπανια παω πιστα μου λενε προσεχε μην σου βγει το ονομα
Για Σαλλονικα 7,30 ωρες περιπου με μια ωρα και κατι ψιλα νεκρα πρωτη πριν την εισοδο της λαμιας
-
Να 'μαι λοιπόν και 'γω... Οταν επέστρεψα είχε 'πέσει' το Forum για την αναβάθμιση οπότε από φωτό...
Επεράσαμε όμορφα! Κάθε φορά που πάω Σέρρες (ήταν η 3η φορά) αισθάνομαι πως ΑΥΤΗ είναι πίστα και δε μας δουλεύουν
Σε ό,τι με αφορά για πρώτη φορά αισθάνθηκα πως με το δικό μου (*) αξιοπρεπώς χωρίς (μεγάλα) λάθη. Από την επόμενη φορά με (α) χρονόμετρο (β) jet κράνος (γ) αξιοπρεπέστερα λάστιχα από τα T1R (μια χαρά στο δρόμο αλλά στην πίστα )
(*) όχι όμως και την '1' του ΒΑΣΙΛΗ την οποία ταλαιπώρησα δεόντως Πάντως: ωραίο μοτέρ, φοβερό τιμόνι (ιδίως μετά από του δικού μου ) και 'συμπαγής' και ισορροπημένη αίσθηση. Μου έκανε πάντως εντύπωση πόσο με το 'μισό ESP' (DSC, ή όπως αλλιώς το λένε) δεν καταλάβαινες πως είναι πισωκίνητο και έμοιαζε με προσθιοκίνητο
Πότε ξανά ?
-
με ποσα πηγαινε το 307 και εριξε και γυρους...
-
αλλά από χρόνους εκείνη την ημέρα τίποτα...
Εκανα 1:40 ξερο στο τελευταίο ημίωρο,και μετα αρχισα το ντριφτ-τσαλεντζ
Του Μανου το πάνινγκ πέτυχε και μαλιστα φοβερα.
TD στις Σέρρες-8,9/3 :: Εντυπώσεις ::