-
Λίγη βοήθεια ρε παιδιά . . .
Αν έχει κανείς ή ξέρει για το ' περι ου ο λόγος ', να βοηθήσει γιατί ψάχνουμε ( εγώ και ο φίλος μου ) info.
Το site δεν είναι ενημερωμένο, οι τιμές ' αλλάζουν ' από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία κ.τ.λ..
Service, ανταλλακτικά και ότι άλλο ξέρετε βοηθήστε για την ανέγερση της μηχανής αυτής.
-
Αν έχει κανείς ή ξέρει για το ' περι ου ο λόγος ', να βοηθήσει γιατί ψάχνουμε ( εγώ και ο φίλος μου ) info.
Το site δεν είναι ενημερωμένο, οι τιμές ' αλλάζουν ' από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία κ.τ.λ..
Service, ανταλλακτικά και ότι άλλο ξέρετε βοηθήστε για την ανέγερση της μηχανής αυτής.
-
-
Αγοράστηκε
-
Παιδιά άσ'τε το μηχανάκι πετάει ( για τα κυβικά του πάει της μπάλας ) κρίμα που δεν το είχα πάρει τόσο καιρό.
Την Παρασκευή μου το έφεραν και το Σάββατο γύρισα σπίτι.
Όσοι σκέφτονται να το αγοράσουν να πάνε να το πάρουν ασυζητητί.
-
Δεν είναι μόνο το θέμα επιδόσεις.
Η σύγκριση με τα αντίστοιχου βάρους, κυβικών και επιδόσεων παπιά είναι τουλάχιστον ατυχής.
Το μοτοσυκλετάκι αυτό είναι σχολείο από άποψη οδικής συμπεριφοράς. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν είναι μόνο το θέμα επιδόσεις.
Η σύγκριση με τα αντίστοιχου βάρους, κυβικών και επιδόσεων παπιά είναι τουλάχιστον ατυχής.
Το μοτοσυκλετάκι αυτό είναι σχολείο από άποψη οδικής συμπεριφοράς.Η Cbr είναι το πρώτο μηχανάκι που παίρνω και για εμένα είναι κορυφή, δεν κοίταξα και κανένα άλλο εκτός οτι μου είπαν οι φίλοι μου για μερικά ακόμα μηχανάκια.
Όπως είπα πετάει, στην ευθεία.
Honda Cbr 125r 2007***ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ, παρακαλώ να κλειδωθεί***