-
Μου αρέσει πάντως το avatar σου!
Το εντελώς αντίθετο από αυτά που πιστεύεις για τους στρατιωτικούς (τους Έλληνες τουλάχιστον). -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οι όποιες επαφές είχα με Τούρκους ήταν όταν πήγα ως τουρίστας στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και γνωρίζοντας ορισμένους σε τρίτες χώρες. Η γνώμη που έχω σχηματίσει (συναντώντας ένα μικρό και συνεπώς μάλλον μη αντιπροσωπευτικό δείγμα) είναι η καλύτερη.
+1
Το αυτό. Τύχη.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εκτίθεσαι άσχημα και συνεχίζεις να μπουρδολογείς ασταμάτητα...Δεν μπορώ φυσικά να περιμένω και πολλά μετά από τα πρώτα δείγματα γραφής σου αλλά κάνε μια προσπάθεια.**Αυτά που έκανες quote δεν είναι δικά μου **:ysterical: (δεν θέλει και τεράστο IQ για να βρεις τι από αυτά που έκανες quote γράφτηκαν από εμένα και τι από άλλους, αν δεν τα καταφέρνεις πάντως είσαι σίγουρα στη σωστή δουλειά : ο ελληνικός στρατός ακριβώς αυτό χρειάζεται )...
Από εμένα γράφτηκαν :
το καταθέτηκε που είναι προφανές λάθος στην πληκτρολόγηση και
το ξεφτιλύζεται το οποίο είναι πράγματι λάθος - το μόνο - λόγω του ορθού ξευτιλίζεται οπότε το -υ- μπήκε λάθος στη θέση του -ι- και δεν μπήκε το ορθό -ευ- στη θέση του -φ-...Κατά συνέπεια όχι δεν ήθελα να πω ξεφτιλίζεται αλλά ξευτιλίζεται (πάντως το παραδέχομαι ήταν λάθος μου)...
Για τα υπόλοιπα όμως θέλω να δω τι θα πεις.
Άσχημο να έχεις αφιερώσει ένα τόσο μεγάλο post και να είναι τίγκα στις ανακρίβειες και βλακείες λόγω μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας ε?
Ακόμα χειρότερο όμως είναι όταν στο επισημαίνουν δημόσια και μετά πρέπει να ψάξεις να βρεις κάπου να κρυφτείς γιατί είχες μακριά γλώσσα την οποία δεν δικαιολογεί το περιεχομένο του εγκεφάλου σου
Όντως έχεις δίκιο. Φυσικά δεν έγινε ηθελημένα αλλά το σύστημα παρουσίαζε ως δικά σου τα ποστς. Πάντως το ζήτημα είναι άλλο. Μη κρίνεις για να μη κριθείς. Έκανα ένα λάθος ορθογραφικό και εσύ το εκμεταλλεύτηκες. Προσπάθησες να παρουσιαστείς πνευματώδης και αλάθητος. Προσωπικά δε θα επέλεγα ποτέ αυτό τον τρόπο για να επιβληθώ έναντι άλλου εκμεταλλευόμενος ένα ορθογραφικό λάθος. Εάν ψάξουμε όλοι μας έχουμε κάνει ορθογραφικά λάθη, εάν όμως αρχίσουμε να χαβαλεδιάζουμε τους άλλους για την ορθογραφία τους τότε λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σε παρακολουθήσω. Βρήκες ένα λάθος βρήκα και εγώ ένα δικό σου. Εάν ξαναψάξουμε θα ξαναβρούμε και άλλα. Και λοιπόν?
Στο θέμα μας τώρα. Μπορείς να διαβάσεις το κατά πόσο δέχονται οι φίλοι σου τον αντίλογο. Και τι δεν έχω διαβάσει. Οι ίδιοι και οι ίδιοι επιτίθενται συνεχώς. Πόσα μέλη συμμετέχουν σε καθημερινή βάση στο φόρουμ? 5-10? Δεν σχολιάζουν μόνο εμένα, σχολιάζουν οποιονδήποτε δε συμφωνεί μαζί τους. Μάλλον δε σχολιάζουν, χλευάζουν ήθελα να πω. Και να φανταστείς ότι όλα ξεκίνησαν επειδή έγραψα τη γνώμη μου για το LINEA. 'Και μόνο που είναι τούρκικο διαγράφεται' έγραψα....
Θέλεις να αρχίσω τους χλευασμούς εναντίον όσων έχουν γράψει κάτι ανάλογο για τα κινέζικα αυτοκίνητα? Ποιος από τους παραπάνω που συνεχώς χλευάζουν και προσπαθούν να γελοιοποιούν τους άλλους δεν έχει γράψει κάτι ανάλογο για τα κινέζικα αυτοκίνητα με αυτό που έγραψα εγώ για τα τουρκικά αυτοκίνητα? Έχεις διαβάσει τι έχουν γράψει για τους κινέζους γενικότερα? Υποκρισίες φίλε και μικρότητες είναι όλα αυτά.
Είστε παλιοί φίλοι και γνώριμοι εδώ μέσα και την πέφτετε σε όποιο νέο μέλος εκφράσει μία άλλη άποψη? Μπράβο σας ρε μάγκες.
-
Συγγνώμη, συγκρίνεις ένα αμάξι που φτιάχνεται στην Τουρκία σύμφωνα με τις προδιαγραφές τις Τογιότα με ένα αμάξι που φτιάχνεται στην Κίνα με ένας θεός ξέρει τι προδιαγραφές; Τι παρα-λογική είναι αυτή;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οι όποιες επαφές είχα με Τούρκους ήταν όταν πήγα ως τουρίστας στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και γνωρίζοντας ορισμένους σε τρίτες χώρες. Η γνώμη που έχω σχηματίσει (συναντώντας ένα μικρό και συνεπώς μάλλον μη αντιπροσωπευτικό δείγμα) είναι η καλύτερη.
+1
Το αυτό. Τύχη.
Το αυτό. Γεγονός. Παραμέσα είναι τα σκούρα. Ρωτήστε τους Κύπριους για παράδειγμα, από που έχουν έρθει όλοι οι έποικοι στο κατεχόμενο τμήμα. Ή αναρωτηθείτε γιατί εξαφανίστηκαν οι Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι από τα ενδότερα της Ανατολίας, μολονότι υπήρχαν πολλοί σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Άλλο το τι ευχόμαστε να συμβεί και άλλο το τι συμβαίνει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συγγνώμη, συγκρίνεις ένα αμάξι που φτιάχνεται στην Τουρκία σύμφωνα με τις προδιαγραφές τις Τογιότα με ένα αμάξι που φτιάχνεται στην Κίνα με ένας θεός ξέρει τι προδιαγραφές; Τι παρα-λογική είναι αυτή;Στην Κίνα φίλε υπάρχουν εργοστάσια της VW, BMW και άλλων μεγάλων κατασκευαστών. Οι κινητήρες TFSI 1.8 160 HP http://www.chinadaily.com.cn/bizchina/2 ... 840832.htm του γκρουπ VW στην Κίνα κατασκευάζονται. Πιστεύω οτι τα γνωρίζεις αυτά. Για ποιες προδιαγραφές και ποιες παρα-λογικές μου γράφεις λοιπόν?
-
Για landwind κλπ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για landwind κλπ.Τι πάθατε? Νεράκι...
-
Tι έπαθες; Πρόκες και κασέλα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι έπαθες; Πρόκες και κασέλα.
χαχαχαχα
Φίλε κάτι έλεγες για ΤΟΥΟΤΑ. Που φτιάχνονται λες οι νέες μηχανές των TOYOTA? Ρίξε μια ματιά και μετά μίλα πάλι για Κινέζους...
http://www.reuters.com/article/sphereNe ... iew=sphere 'The new plant will begin producing engines for the new Corolla sedan starting in mid-2007'.
http://uk.reuters.com/article/idUKSP5068920070420Ξέρεις πόσες αυτοκινητοβιομηχανίες έχει η Κίνα? Κινέζικα αυτοκίνητα είναι μόνο τα LANDWIND? Παραδέξου οτι κόλλησες στον τοίχο τώρα και μετά μίλησε για Τούρκους Κινέζους και προδιαγραφές....
-
Μίλησα εγώ για κινέζους;
Εγώ σου απάντησα στο 'Θέλεις να αρχίσω τους χλευασμούς εναντίον όσων έχουν γράψει κάτι ανάλογο για τα κινέζικα αυτοκίνητα?'.
Όσοι χλευάζουν λοιπόν τα κινέζικα αυτοκίνητα, αναφέρονται σε αισχρά παραδείγματα σύγχρονης αυτοκίνησης σαν το landwind. Όταν καταλάβεις, μετά μου μιλάς για τοίχους.
-
Φάε δώρο και μερικά BMW made in China... και μετά μίλα ξανά για κινέζους...
http://www.chinadaily.com.cn/en/doc/200 ... 285583.htm
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μίλησα εγώ για κινέζους;Εγώ σου απάντησα στο 'Θέλεις να αρχίσω τους χλευασμούς εναντίον όσων έχουν γράψει κάτι ανάλογο για τα κινέζικα αυτοκίνητα?'.
Όσοι χλευάζουν λοιπόν τα κινέζικα αυτοκίνητα, αναφέρονται σε αισχρά παραδείγματα σύγχρονης αυτοκίνησης σαν το landwind. Όταν καταλάβεις, μετά μου μιλάς για τοίχους.
Τι έγινε? τελειωσαν οι φωτο από το LANDWIND?
-
Μπάστα, χαμήλωσε τα στοιχεία γιατί θα στολάρεις τον συμπιεστή.
-
Άσε το συμπιεστή μια χαρά είναι. Που πήγαν οι προδιαγραφές των Τούρκων και των Κινέζων? Τις έφαγε η μαρμάγκα μάγκα? Τις μαγκές και το υφάκι λοιπόν σε αυτούς που σε παίρνει.... doctor!
-
Oι προδιαγραφές προφανώς δεν πήγαν εδώ:
Ούτε εδώ:
Αλλά μάλλον δεν είχες κάνει κοπάνα στο crm, γιατί χάθηκες εντελώς. Άλλα σου λέω, σε άλλα απαντάς.
-
Εχθροί ή φίλοι, αυτό αλλάζει με τους καιρούς και το αντίστροφο, ανάλογα με τα τα συμφέροντα του καθενός τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά, δεν έχει καμία σημασία γιατί: αν φροντίσουμε (φροντίζαμε) να ήμαστε καλοί και οργανωμένοι ΕΜΕΙΣ, ποιός τους χέζει τους χ ή τους ψ λαούς.
Για την ώρα, ο Νο 1 εχθρός της Ελλάδας είναι οι πολιτικοί της(κοινό το γνώρισμα σε όλο τον κόσμο, θα μου πείτε, αλλά ας κοιτάξουμε πρώτα εμάς) και χαζονοοτροπίες - ωχαδερφισμός.
Και εγώ έχω ένα ποτήρι που γράφει 'made in Turkey' και τσατίζομαι κάθε φορά που πίνω νερό και το βλέπω στον γυάλινο πάτο, και με τσατίζουν πολλά άλλα. Γνώρισα και Τούρκους - σωστούς ανθρώπους, καθώς και τη χαζομάζα.
Να μην αγοράσουμε από Τουρκία... Μήπως εμείς παράγουμε τόσα μοντέλα που να καλύψουμε τις ανάγκες μας σε αυτοκίνητα;
Μήπως ΚΑΙ εμείς δεν εξάγουμε στην Τουρκία άλλα πράγματα;
Γενικά, το εμπόριο, καλώς ή κακώς, γίνεται και μεταξύ εχθρών πολλές φορές, απλά γιατί υπάρχει ανάγκη και ζήτηση και όφελος (εσωτερικά) και για τους δύο.Μήπως οι πολιτικές των γιούροχωρών, ΔΕΝ διαμορφώνονται υπέρ ενός μέλους πρώτα και κατά δεύτερο λόγο για εκτός της Ένωσης χώρα;
Μήπως οι Γερμανοί - Άγγλοι - Γάλλοι και λοιποί Ευρω-πέη δεν συντηρούν εσκεμμένα το κλίμα έντασης με την Τουρκία για να μας πουλούν όπλα; Να διακόψουμε εισαγωγές - εξαγωγές και με εκείνους;
Μήπως οι 'πολιτισμένοι' αρνήθηκαν να καθορίσουν και να προστατέψουν - θωρακίσουν τα ΣΥΝΟΡΑ της Ένωσης; Μήπως;Μήπως βοήθησαν - βοηθούν στο Σκοπιανό; (καθώς και άλλοι είχαν παρόμοιες εμπειρίες παλαιότερα;
Εδώ είμαστε τόσο για τα πανηγύρια που επιτρέπουμε την είσοδο στη χώρα Σκοπιανών με τα κρατικά διαβατήριά τους, την ίδια ώρα που συζητάμε στην Ένωση για το όνομα... άσε και βράσε...(Πίσω στους 'πολιτισμένους' )
Μήπως έκαναν ουσιαστικά βήματα λύσης του Κυπριακού; 170+ ψηφίσματα ρε γ@μώτο μου και κάποιοι απ' τους 'ανώτερους' μ@λάκες κάνουν τα πάντα για de facto αναγνώριση των κατεχόμενων.Για τους ΗΠΑτζήδες... έτσι και αλλιώς, αυτοί έκαναν ότι ήθελαν, δεν καταλαβαίνουν παρά μόνο με τις απειλές.
Να μου πεις ότι σαν χώρα, εφαρμόζαμε - εφαρμόζουμε κάποια συνεπή και σταθερή εξωτερική πολιτική... εγώ λέω να ασχοληθούμε πορώτα με εμάς, να πιστέψουμε σε εμάς και ας μην περιμένουμε πρώτα απ' τους άλλους...
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Εχθροί ή φίλοι, αυτό αλλάζει με τους καιρούς και το αντίστροφο, ανάλογα με τα τα συμφέροντα του καθενός τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά, δεν έχει καμία σημασία γιατί: αν φροντίσουμε (φροντίζαμε) να ήμαστε καλοί και οργανωμένοι ΕΜΕΙΣ, ποιός τους χέζει τους χ ή τους ψ λαούς.Για την ώρα, ο Νο 1 εχθρός της Ελλάδας είναι οι πολιτικοί της(κοινό το γνώρισμα σε όλο τον κόσμο, θα μου πείτε, αλλά ας κοιτάξουμε πρώτα εμάς) και χαζονοοτροπίες - ωχαδερφισμός.
Και εγώ έχω ένα ποτήρι που γράφει 'made in Turkey' και τσατίζομαι κάθε φορά που πίνω νερό και το βλέπω στον γυάλινο πάτο, και με τσατίζουν πολλά άλλα. Γνώρισα και Τούρκους - σωστούς ανθρώπους, καθώς και τη χαζομάζα.
Να μην αγοράσουμε από Τουρκία... Μήπως εμείς παράγουμε τόσα μοντέλα που να καλύψουμε τις ανάγκες μας σε αυτοκίνητα;
Μήπως ΚΑΙ εμείς δεν εξάγουμε στην Τουρκία άλλα πράγματα;
Γενικά, το εμπόριο, καλώς ή κακώς, γίνεται και μεταξύ εχθρών πολλές φορές, απλά γιατί υπάρχει ανάγκη και ζήτηση και όφελος (εσωτερικά) και για τους δύο.Μήπως οι πολιτικές των γιούροχωρών, ΔΕΝ διαμορφώνονται υπέρ ενός μέλους πρώτα και κατά δεύτερο λόγο για εκτός της Ένωσης χώρα;
Μήπως οι Γερμανοί - Άγγλοι - Γάλλοι και λοιποί Ευρω-πέη δεν συντηρούν εσκεμμένα το κλίμα έντασης με την Τουρκία για να μας πουλούν όπλα; Να διακόψουμε εισαγωγές - εξαγωγές και με εκείνους;
Μήπως οι 'πολιτισμένοι' αρνήθηκαν να καθορίσουν και να προστατέψουν - θωρακίσουν τα ΣΥΝΟΡΑ της Ένωσης; Μήπως;Μήπως βοήθησαν - βοηθούν στο Σκοπιανό; (καθώς και άλλοι είχαν παρόμοιες εμπειρίες παλαιότερα;
Εδώ είμαστε τόσο για τα πανηγύρια που επιτρέπουμε την είσοδο στη χώρα Σκοπιανών με τα κρατικά διαβατήριά τους, την ίδια ώρα που συζητάμε στην Ένωση για το όνομα... άσε και βράσε...(Πίσω στους 'πολιτισμένους' )
Μήπως έκαναν ουσιαστικά βήματα λύσης του Κυπριακού; 170+ ψηφίσματα ρε γ@μώτο μου και κάποιοι απ' τους 'ανώτερους' μ@λάκες κάνουν τα πάντα για de facto αναγνώριση των κατεχόμενων.Για τους ΗΠΑτζήδες... έτσι και αλλιώς, αυτοί έκαναν ότι ήθελαν, δεν καταλαβαίνουν παρά μόνο με τις απειλές.
Να μου πεις ότι σαν χώρα, εφαρμόζαμε - εφαρμόζουμε κάποια συνεπή και σταθερή εξωτερική πολιτική... εγώ λέω να ασχοληθούμε πορώτα με εμάς, να πιστέψουμε σε εμάς και ας μην περιμένουμε πρώτα απ' τους άλλους...
Φίλε δε διαφωνούμε σε αυτά. Διαφωνώ μόνο με όποιον με κατακρίνει επειδή δε γουστάρω τα Τούρκικα αυτοκίνητα. Είναι δικαίωμα μου αυτό, δεν είναι?
Με το ζόρι είσαι ρατσιστής επειδή δε γουστάρεις τα τούρκικα αυτοκίνητα? Είσαι και ρατσιστής επειδή δε γουστάρεις τους Τούρκους? Δηλαδή όλοι γουστάρουν τους Αμερικάνους πχ? Είναι γνωστός ο ελληνικός αντιαμερικανισμός, το 75% περίπου δηλαδή των Ελλήνων που δεν έχουν και πολύ καλή γνώμη για τους αμερικάνους είναι ρατσιστές?
Τέλος τέλος οι Τούρκοι ευθύνονται για το θάνατο του ξάδερφου μου πιλότου επίσης της ΠΑ, είμαι υποχρεωμένος να τους συμπαθώ σώνει και καλά? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το αυτό. Γεγονός. Παραμέσα είναι τα σκούρα. Ρωτήστε τους Κύπριους για παράδειγμα, από που έχουν έρθει όλοι οι έποικοι στο κατεχόμενο τμήμα. Ή αναρωτηθείτε γιατί εξαφανίστηκαν οι Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι από τα ενδότερα της Ανατολίας, μολονότι υπήρχαν πολλοί σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Άλλο το τι ευχόμαστε να συμβεί και άλλο το τι συμβαίνει.Οι κύπριοι είναι μη αντικειμενική πηγή.
Επίσης η Τουρκία είναι τεράστια χώρα με πολύ μεγάλες διαφορές μευαξύ των κατοίκων της των διαφόρων περιοχών. Δεν λέει κάτι αυτό. -
Γενικώς το θέμα δεν λέει κάτι συγκεκριμένο. Αν ο μη γένοιτο κηρυχθεί πόλεμος, όλα όσα γράφτηκαν πάνε στράφι σε λιγότερο από λίγα λεπτά. Αναλωνόμαστε σε λαογραφικές συζητήσεις που δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, γιατί βρισκόμαστε σε καιρό ειρήνης.
Αλλά δεν συνεχίζω, γιατί είναι 3 τα ξημερώματα και κανονικά θα έπρεπε τέτοια ώρα να εξερευνώ κάνα βουναλάκι...
[Διάσπαση] Πατριωτισμός, ελληνοτουρκικά και άλλα...