-
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΙΜ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ **ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ **ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΑ **ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΙΜ **!
ΑΥΤΟ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΗΣΘΕΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .40- 50 ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ .
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΙΜ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ (MONON) ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ... ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ Η ΣΤΑ PM .
-
K.Koskinas - N.Pitsidianakis
Nissan Micra K12 - A5
-
Ο χρήστης koskinas kostas έγραψε:
K.Koskinas - N.PitsidianakisNissan Micra K12 - A5
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣΤο κιτ-καρ,wrc micra θα τρελάνει κόσμο και με νέους στο χώρο. Εύγε παιδιά!!
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣλιωσατε με το μικρα στα Μεγαρα σημερα!
-
ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ,ΤΟ ΑΜΑΞΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
-
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚRA,KATΩ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ.ΟΚ CO DRIVER SVOYRA?
-
Κάτι θα κάνουμε γιατί την ήττα στο Αχαιός δεν μπορώ να την χωνέψω
-
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΡΑΛΛΥ
ΟΝΟΜΑ: ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΥ/ΤΟ: PEUGEOT 106 1.3 Rallye (N/1)
ΚΛΑΣΗ: Ε/9
-
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΡΑΛΛΥ
ΟΝΟΜΑ: ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΥ/ΤΟ: PEUGEOT 106 1.3 Rallye (Α/5)
ΚΛΑΣΗ: Ε/9
-
Για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση τα παιδιά μου ζήτησαν να δηλώσω τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα Ασφάλτου 2008.
Καλή Χρονιά,
Θανάσης -
Κατ' αρχάς APR, σ' ευχαριστώ που με αποκαλείς - όντας 39 ετών - παιδί.
Ας ξανακάνω λοιπόν μια επεξεργασία στο σκληρό μου...Ας αρχίσω από τον τίτλο. Πρωτάθλημα ασφάλτου Ελλάδας...
zaxaras έγραψε:
Αυτο που λεει ο απρ ειναι οπως υπαρχει πρωταθλημα βορειου Ελλάδος να υπάρχει και νοτίου. (ωραιο εαν γινει).APR έγραψε:
AΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ .
ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΦΙΚΤΑ ΟΝΕΙΡΑ , ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ , ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ , ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ .........Μάλλον θέλετε να πείτε Κύπελλο ασφάλτου Ηπειρωτικής Κεντρικής κ Νοτίου Ελλάδος.
Διότι Βόλος και Λαμία νομίζω είναι Κεντρική Ελλάδα, όπως Πάτρα και Αττική Νότια.
Και όλα είναι στην Ηπειρωτική Ελλάδα και κανένας αγώνας σε νησί. Γιατί δεν βάζετε και μια Κρήτη μέσα;Συμφωνώ, να υπάρχουν 3 τέτοια κύπελλα.
Ή ίσως 6.
3Ασφάλτου και 3 Χώματος.
Βορείου Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδος (Ηπειρωτικής και μη).ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ , ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΕ ......... Η ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΕ
Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ............. ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΩ ΤΟ < ΔΙΚΟ ΜΑΣ> ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ , ΑΦΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΤΑΠΛΑΣΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ .............. Τo SITE παντως , θα λεγεται πρωταθλημα ασφαλτου ...............
Χμμμ... με αυτήν την αντιμετώπιση; Ναι. Αυτό θα έλεγα.
Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οι άλλοι; Ποιοί άλλοι; Οι άλλοι είναι η ΕΘΕΑ . Και μη μου πεις ότι έβαλε άλλος το χέρι του.
Επίσης να ξανά αναφέρω ότι κι εγώ θεωρώ ότι η διασπορά των αγώνων σε όλο το Πρωτάθλημα και τους θεσμούς του, δεν είναι σωστή, αλλά
με τη συμπεριφορά αυτή, διχάζετε, αγαπητέ APR, του αγωνιζόμενους σε πολλές πλευρές.
Σε Νησιώτες, Βορείους, Νοτίους κλπ.Βέβαια κρίνω υπερβολική την αντίδρασή σου από τη στιγμή που μόνο 1 αγώνας διαφέρει από το περσινό (άντε 2 αν βάλεις και 1 που μπορείς να αφήσεις).
Γιατί ακόμη δεν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα, κατ' ευθείαν τέτοια αντίδραση;
Και το ακριβό δεν το πιστεύω αγαπητέ APR. Πρόπερσι στο θερμαικού ο ΑΟΘ έδινε ξενοδοχείο στα πληρώματα εκτός Θεσ/νίκης και είδα πόσοι το τιμήσαν.
Το ίδιο κάνουν και πολλές άλλες πόλεις όταν φιλοξενούν πληρώματα έξωθεν αυτών.Από την άλλη πέρσι και πρόπερσι που ήταν πιο βολικό και πιο ανέξοδο από φέτος, δεν είδα τα ΕΠΤΑΠΛΑΣΙΑ αγωνιστικά πουθενά!
Και μάλιστα σε πολλές κατηγορίες πρωταγωνίστησαν πληρώματα που εδρεύουν στη Β. Ελλάδα.Η ΜΟΤΟΥΛ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΣΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΝΑ ΟΡΓΩΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? Η ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΚΟΠΕΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .......
Η Motul ήταν χορηγός του εσωτερικού κυπέλλου του ΣΟΑΑΒΕ και όχι του Β. Ελλάδος
και
όχι δεν μας έστελνε, αλλά πολλά παιδιά λόγω αυτών των χρημάτων ερχόταν κι συμμετείχαν και σε κάποιους αγώνες κάτω!
Ούτε μας κακόπεσε. (Βασικά εγώ δεν πήρα δεκάρα διότι για λόγους προσωπικούς δεν ήμουν τότε μέλος του ΣΟΑΑΒΕ).
Και έλεος...ένας χορηγός. Ας μη γελιόμαστε ότι τα περισσότερα σοβαρά χορηγικά πακέτα, εδώ και δεκαετίες, βρίσκονται εκεί που είστε αγαπητέ APR.
Στο χέρι σας είναι με σοβαρες προτάσεις να τα εκμεταλλευθείτε.
Όλα σχεδόν με Πανελλήνια δραστηριότητα, άρα Πανελλήνιο κοινό. ;).Αλλά ας δούμε και τους αγώνες στα υπόλοιπα κομμάτια του Θεσμού.
Στο Πανελλήνιο από τους 6 αγώνες οι 2 είναι Χαλκιδική και οι άλλοι Νότια
Στο κύπελλο Χώματος από τους 7 αγώνες μόνο 1στη Β. Ελλάδα, στη Χαλκιδική..αν δούμε και το κύπελλο ασφάλτου 2007
στις περισσότερες κατηγορίες, πρωταγωνίστησαν πληρώματα εκτός Αττικής και κυρίως από τη Β. Ελλάδα.Ε λοιπόν,
δείτε το μια χρονιά, ζήστε το και μετά αποφασίστε αν το θέλετε και επαναστατείστε (με τον σωστό τρόπο).Φιλικά
Νίκος Κουτσμανής -
+1
-
ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ.
-
ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ , ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΖΛ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚ , ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ........
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ .... ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΧΙ ....+1 ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ...+3 , ΚΑΙ ΒΑΛΕ .........
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ....ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ
-
-
Καλή χρονιά σε όλους. Από συμετοχές πως πάμε?
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλους. Από συμετοχές πως πάμε?ΔΕΕΕΕΕΝ ΠΑΜΕ Λιλλη ΜΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΓΙΑ ΒΟΥΡΡ ΝΑ Γ@μ#%ΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ... ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΕΡΚΟΥΛΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ .... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ................. ΤΖΙΦΟΣ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ .....
ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟ .... ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΝ ΚΥΠΕΛΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ...ΑΥΤΙΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ .....ΤΕΛΟΣ
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΩ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ........
ΤΕΛΟΣ .
-
Κρίμα γιατί ήταν μία πάρα πολύ καλή ιδέα, και ας μήν συμφωνούν οι φίλοι μας εκτός Αττικής. Εμάς που είμαστε 'παντελονάτοι' μας άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του πριμ εκκίνησης και τερματισμού.
ΚΥΠΕΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ , <ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ> 2008