-
Καλημερα σας, εφτασε η ωρα να αλλαξω αμορτισερ . Εχω ενα Clio 1.4 MTV του 2000 και εχω μπερδευτει με την αγορα των αμορτισερ. Ποια και για ποιο λογο θα διαλεγατε απο τα παρακατω ???
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. Η λίστα εχει μονο αυτα λογο οικονομικων και μεχρι εκει μπορω να φτασω δυστηχως.
- MONROE REFLEX
- KAYABA ή KYB EXCEL-G
- SACHS Advantage
- BILSTEIN σειρά B4
Ειδικα για SACHS Advantage δεν εχω ακουσει κατι , αλλα τα βρηκα σε πολυ καλη τιμη.... τι λετε γενικα???
-
Καλημερα σας, εφτασε η ωρα να αλλαξω αμορτισερ . Εχω ενα Clio 1.4 MTV του 2000 και εχω μπερδευτει με την αγορα των αμορτισερ. Ποια και για ποιο λογο θα διαλεγατε απο τα παρακατω ???
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. Η λίστα εχει μονο αυτα λογο οικονομικων και μεχρι εκει μπορω να φτασω δυστηχως.
- MONROE REFLEX
- KAYABA ή KYB EXCEL-G
- SACHS Advantage
- BILSTEIN σειρά B4
Ειδικα για SACHS Advantage δεν εχω ακουσει κατι , αλλα τα βρηκα σε πολυ καλη τιμη.... τι λετε γενικα???
-
- MONROE REFLEX
- KAYABA ή KYB EXCEL-G
- SACHS Advantage
- BILSTEIN σειρά B4
-
Ρίξε μια μάτια εδώ
http://www.greekrenaultclub.gr/forum/in ... opic=144.0
-
πες και τις τιμες αν μπορεις σε παρακαλω
-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Ρίξε μια μάτια εδώhttp://www.greekrenaultclub.gr/forum/in ... opic=144.0
Πρωτα εκει εψαξα αλλα δεν βρηκα ακρη , εκει μιλανε για πιο 'ανεβασμενες΄ανασρτησεις, εγω θελω αντικατασταση των μαμισιων
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
πες και τις τιμες αν μπορεις σε παρακαλωΓια τα KYB και SACHS τα βρηκα στα 300 ευρω με τοποθετηση, ευθυγραμμιση.
Για τα αλλα δυο περιμεων αλλα νομιζω ειναι σε αυτη την τιμη με -20 +30 ευρω -
Σαν να ειναι λιγακι τσιμπημενες οι τιμουλες...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σαν να ειναι λιγακι τσιμπημενες οι τιμουλες...τι τιμες εχεις υποψιν σου οτιι παιζουν?
Η αναλυση που μου εδωσαν ειναι :
Αγορα : 220
Τοποθετηση : 60
Ευθυγραμιση : 20Στην renault Μου ζητανε 400 ευρω για τα KYB
Δεκτες ολες οι προτασεις σας -
Έχω ακούσει ότι δεν δουλεύουν καλά τα Kayaba σε γαλλικό (σε μη ιαπωνικό).
-
Εγώ έχω τα KYB Excel-G + Gas-A-Just σε Fiat Tipo και είμαι ευχαριστημένος. Θεωρώ τουλάχιστον ότι είναι καλύτερα από τα Bilstein Classic (μαύρα) που είχα πριν.
Μου είχαν κοστίσει με αγορά, τοποθέτηση και ευθυγράμμιση 280
-
[quote='aserf']Εγώ έχω τα KYB Excel-G + Gas-A-Just σε Fiat Tipo και είμαι ευχαριστημένος. Θεωρώ τουλάχιστον ότι είναι καλύτερα από τα Bilstein Classic (μαύρα) που είχα πριν.
Μου είχαν κοστίσει με αγορά, τοποθέτηση και ευθυγράμμιση 280
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχω ακούσει ότι δεν δουλεύουν καλά τα Kayaba σε γαλλικό (σε μη ιαπωνικό).Και σε εμενα ετσι ειπαν...
-
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
Σαν να ειναι λιγακι τσιμπημενες οι τιμουλες...
τι τιμες εχεις υποψιν σου οτιι παιζουν?
Η αναλυση που μου εδωσαν ειναι :
Αγορα : 220
Τοποθετηση : 60
Ευθυγραμιση : 20Παρεξηγησα... Δεν υπολογισα τοποθετηση και ευθυγραμμιση.
Καλη ειναι η τιμη... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Και σε εμενα ετσι ειπαν...
Τουλάχιστον τα Clio II είχαν σ' ένα μεγάλο ποσοστό (και παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος!!) από τη 'μαμά' τους Kayaba. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί που φτιάχνουν το αυτοκίνητο ...
-
πΑΛΙ καλα , γιατι δεν ξερω καν τι τιμες παιζουν, Παντως βρηκα και τελικα θα βαλω τα KYB για 275 Ευρω
Εντυπωσεις απο Δευετερεα
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Και σε εμενα ετσι ειπαν...
Τουλάχιστον τα Clio II είχαν σ' ένα μεγάλο ποσοστό (και παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος!!) από τη 'μαμά' τους Kayaba. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί που φτιάχνουν το αυτοκίνητο ...
αυτο μου ειπαν και εμενα, οτι τα KYB ειδικα για Renault ειναι οτι πρεπει , και εαν θυμηθώ το 19αρι που αλαξαμε και ειχαμε βαλει monroe και αλλαξαμε άρον άρον σε KYB παλι..
-
Τα μαμα αμορτισέρ του Clio II και III είναι της Kayaba οπότε είσαι μια χαρά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα μαμα αμορτισέρ του Clio II και III είναι της Kayaba οπότε είσαι μια χαρά.thanks
-
ALKO Motorsport!
Επιλογη Αμορτισερ - Βοηθεια