-
-
Mαλιστα, αρα βολτισιο εβγαινε μονο σε λευκο. Κοκκινο (κοκκινης) μπλε κιτρινο σε αγωνιστικο?
-
κριμα ρε γμτ, και θα ορκιζομουνα οτι εβγαινε και κοκκινο, πιθανον επειδη ειχα στο μυαλο μου του κοκκινη παντα....
-
Mην μπερδευστε , το 89 αν θυμαμαι καλα η peugeot sport εφτιαξε 4 γκρουπ Α 205 rallye στα 4 χρωματα που ειχε στο σημα της τοτε !
Αυτο της Λαιον Ελλας που ετρεξε ο Σωτος ειναι οντως αυτο .......
Αφου μπορειτε να τα διαβασετε στο fb μου γιατι με τυρανατε κι οι δυο ....
Το 106 1.3 rallye εβγαινε σε κοκκινο , μαυρο , και ασπρο , ομως το lite (to το πουπουλο , ηταν μονον ασπρο !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
απλα δεν βγαζαμε ακρη, ασε που σου μιλαω τοσες ωρες εκει και δεν ακους μαστορα μου....νομιζα θα εργαζοσουν πυρετωδως
ξερουμε ποσα κομματια ηρθαν τοτε στο ελλαδισταν? για την ιστορια..
-
Aγγλια εβγαινε και κιτρινο με 1.4 μοτερ.
http://www.4starclassics.com/Peugeot-20 ... -For-Sale/
Οπως και να εχει ειναι ομορφο το ατιμο.
-
το 2003 ετυχε στην κρητη πουχα παει διακοπες να οδηγησω ενα gti 205 goodman εγγραφε δεν ξερω τι ειναι το googman, ακομα δεν μπορω να ξεχασω πως εστριβε .Ειχα τοτε ενα swift και νομιζα οτι τα ειχα δει ολα μεχρι που οδηγησα το 205.....
(goodman αν το θυμαμαι καλα τι σημαινει;ειναι εκδοση;) -
Gutmann ηταν ενας γεμανος βελτιωτης που ασχοληθηκε με το 205.
-
νομιζω οτι τα αντιπροσωπευε ο παρασκευοπουλος (οκταβιος) η θυμαμαι λαθος?
-
O Oκταβιος τα αντιπροσωπευε.
Κυριε Χρηστο επανερχομαι στο κολλημα μου.
Πως εβγαινε μονο ασπρο αφου των Κατζουρη-Μεσημερη ηταν κοκκινο οπως και του Γκιοκα?
Μετατροπες? -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Kυριε Χρηστο ψαχνω πληροφοριες σχετικα με τα χρωματα που βγηκε,(εβγαινε σε κοκκινο**?**) αν φορουσε το μεγαλο καντραν ή το μικρο με στροφομετρο, αν ειχε μαυρη ή κοκκινη μοκετα, μαυρες ή κοκκινες ζωνες, αν τα φλας ηταν λευκα ή πορτοκαλι κλπ.
Εψαξα αλλα γινεται λιγο αχταρμας και δεν βγαζω ακρη, πχ καποια ειναι με λευκα φλας καποια με πορτοκαλι, καποια με κοκκινη μοκετα και άλλα με μαυρη.
Το κουφο που διαβασα ειναι οτι στην Αγγλια είχε εισαχθει με μοτερ 1.4 μονου ψεκασμου χωρις φρυδακια στα φτερα.
Η μονη λυση ειναι το Γαλλικο κλαμπ αλλά δεν καταλαβαινω.
Επισης βγηκε το 87 ή το 89? αλλου λενε για 87 και αλλου για 89, ακομη και η wikipedia στην αρχη λεει 87 μετα λέει 89Σύμφωνα με αυτό το site: http://aebergon.perso.neuf.fr/Peugeot/p ... lye_88.htm
Χρώμα μονο λευκό :blanc intégral
Καντράν με στροφόμετρο, όχι πίεση λαδιού ούτε θερμοκρασία λαδιού.
Μοκέτα και ζώνες κόκκινες.
Τον Ιούλιο του 90 απέκτησε 'διαφανή' φλάς και διαφπρετικά πίσω φώτα φυμέ.
Το 92 καταργήθηκε απο τους τιμοκαταλόγους... -
Το ραλλυ ειχε δικο του καντραν τελικα, ομοιο με του gti αλλα διαφορετικες ενδειξεις.
Σε αλλα sites δειχνει φωτος με καντραν σαν του colorline που αντι για ρολόι που ειχε το colorline, το ραλλυ ειχε μικρο στροφομετρο.
Το χρωμα καταληξαμε οτι ηταν σιγουρα μονο λευκο, βεβαια ξαναλεω πως συνεχιζει να μου κανει εντυπωση του Κατζουρη που ηταν κοκκινο, θυμαμαι πολυ καλα τον κυριο Μεσημερη να λέει πως το αυτοκινητο αυτο ηταν γνησιο.υγ στους 205gtidrivers εμφανιζεται μελος που εχει ραλλακι μοντ 1990, απο καινουργιο και εχει 1.9 μοτερ απο το εργοστασιο.
-
Την Κυριακή (κατά πάσα πιθανότητα) σκοπεύω να εμπιστευτώ έναν παλιό, καλό φίλο που έχει ένα απίθανο (σαν καινούργιο) 205 1.3 rallye.
Αν θέλετε συγκεκριμένες φωτό, δεχομαι παραγγελιές... -
Φιλος μου ειχε αγορασει 205 rally κοκκινο με κοκκινες μοκετες και ολα τα αυτοκολητακια γυρω γυρω (τις υπολοιπες λεπτομερειες του δεν τις θυμαμαι)απο το ενα υπογειο στην Συγκρου (νομιζω παρασκευοπουλος)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Την Κυριακή (κατά πάσα πιθανότητα) σκοπεύω να εμπιστευτώ έναν παλιό, καλό φίλο που έχει ένα απίθανο (σαν καινούργιο) 205 1.3 rallye.
Αν θέλετε συγκεκριμένες φωτό, δεχομαι παραγγελιές...ο συγκεκριμενος φιλος σου οχι μονο θα σου δωσει για το δικο του πληροφοριες αλλα μπορει να σου πει καθε λεπτομερεια για ολα αυτα, λογω της παλαιας θεσης εργασιας του. για πες μας οτι κουβεντιασετε....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Mην μπερδευστε , το 89 αν θυμαμαι καλα η peugeot sport εφτιαξε 4 γκρουπ Α 205 rallye στα 4 χρωματα που ειχε στο σημα της τοτε !Αυτο της Λαιον Ελλας που ετρεξε ο Σωτος ειναι οντως αυτο .......
Το 106 1.3 rallye εβγαινε σε κοκκινο , μαυρο , και ασπρο , ομως το lite (to το πουπουλο , ηταν μονον ασπρο !
ένας φίλος μου αγόρασε το 'πούπουλο' ολοκαίνουργιο από την Lion κόκκινο
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
ένας φίλος μου αγόρασε το 'πούπουλο' ολοκαίνουργιο από την Lion κόκκινοο ορεστης? για πες αλλα, αριθμο κυκλοφοριας να το τσεκαρω με πμ?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Αν θέλετε συγκεκριμένες φωτό, δεχομαι παραγγελιές...ο συγκεκριμενος φιλος σου οχι μονο θα σου δωσει για το δικο του πληροφοριες αλλα μπορει να σου πει καθε λεπτομερεια για ολα αυτα, λογω της παλαιας θεσης εργασιας του. για πες μας οτι κουβεντιασετε....
Και της τρέχουσας. Σίγουρα κάτι θα ξέρει παραπάνω... Αν θέλετε πείτε μου τι να τον ρωτήσω ακριβώς.
-
Καλη ημερα σας κυριοι .......
Πλακα εχει τελικα το θεμα που ανοιξατε , ολοι γνησια εχουν .....
Great8 για να μην σου βαζω δυσκολα (να ψαχνεις απο κατω την επιστρωση ,κ.α. κουφα , πες του φιλου σου να σου δειξει φωτο με τα μπροστινα φτερα .... τα πουπουλα , δεν ειχαν καν φλασακια στα μπροστινα φτερα ! (Δεν ειχαν επισης γρυλο ρεζερβα βαση , πισω εταζερα και πισω ζωνες (τις τελευταιεςνομιζω τις εβαζαν εδω υποχρεωτικα)).
Του Κατζουρη ,Λευτερη μου το κοκκινο 205 rallye ηταν του Οκταβιου το τελευταιο 205 , και προερχοταν απο 1000ακι με τα μηχανικα απο το .... Καρλος Σαινς -Οκταβιος 1-1 στις φωτο με τις οκτω τουμπες στην Τριπολη !Το θυμαστε στο ΑΜS ?
Στον πρωτο αγωνα του Αλεκου μ'αυτο ηθελε να παω συνοδηγος του στο Κενταυρος ,και πηγαμε ,(μετα του καλαρεσε και ηθελε και συνεχεια αλλα δεν ..) και τοτε διαπιστωσε οτι το 205 εστριβε τις δεξιες με μεγαλη ανεση εν αντιθεση με τις αριστερες ....
Μου λεει , εχουμε αυτο το προβλημα στην μεση της δευτερης ειδικης .... οταν γελασα και του εξηγησα οτι το αμαξι ηταν ακομα για Τριπολη ..... με κοιταγε σαν εξωγηινο ! Δεν μπορουσε ουτε να φανταστει ο Αλεκαρας οτι για το δεκατο στην πιστα ακομα και διαφορετικα καστερ στους τροχους !Ο Γκιοκας βρε διαχρονικε δεν ετρεξε ποτε με 205 rallye !
Τον οικο gutmann τον αντιπροσοπευε οντως ο Ανεστης Παρασκευοπουλος , και εφτιαχνε κιτ βελτιωσης αμαξωματος (φουσκωματα κ.α. στην αρχη και μετα 16βαλβιδα καπακια για τα gti ) αναρτηση συνηθως εβαζε ο Ανεστης τα osrav τα δικα μας κιτ σπορ ,τοτε ! .(γιαυτο πηγαιναν τρενο που λεει ο φιλος ... )
-
Πολυ 1000αρακι ηρθε στη Χωρα τελικα τοτε.
Υγ Αληθευει οτι ο Καντζουρης τοτε εβαζε ακομη κι τακακι εργοστασιακο?
Classic Peugeot Forum