-
Εγώ όταν χρησιμοποιώ Firefox πολλές φορές κολλάει ο υπολογιστής.
Π.χ. όταν βαζω ράδιο, κολλάει και δεν ανταποκρίνεται. Γιατί αυτό; -
Τι ράδιο? Σαν το live24, πχ?
-
Nαι. Με τον Internet Explorer δεν έχω πρόβλημα.
-
Δενξερ......
Γιατί τώρα έχω ιντερνετοραδιόφωνο, κομπλέ, μια χαρά, πάνω στον Firefox.
Μήπως τον έχεις πλακώσει στα add-ins, extensions, klp???
ΜαστροΜήτσο HELP!
-
Από αυτή την σελίδα τον κατέβασα http://www.mozilla-europe.org/el/products/firefox/
Έπραξα σωστά;
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Δενξερ......Γιατί τώρα έχω ιντερνετοραδιόφωνο, κομπλέ, μια χαρά, πάνω στον Firefox.
Μήπως τον έχεις πλακώσει στα add-ins, extensions, klp???
ΜαστροΜήτσο HELP!
πλακωμένος με addons & extensions Firefox ....ακούω τώρα μια χαρά ραδιάκι.
-
Spike
Γιατί μου το παρουσιάζει εμένα αυτό το πρόβλημα;
-
πάντως δεν φταίει ο firefox...τώρα τι να σε πω...από μακρυά δεν γίνεται γιατρειά.
-
μνημη δες...η ξαναβαλτο...
-
Α, και μην ξεχνάμε, όσοι χρησιμοποιούνε τον Firefox να κατεβάσουνε και το fasterfox plug-in. Κάνει τον browser να πετάει !!
-
Εγώ δεν είδα κάποια διαφορά.
-
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Α, και μην ξεχνάμε, όσοι χρησιμοποιούνε τον Firefox να κατεβάσουνε και το fasterfox plug-in. Κάνει τον browser να πετάει !!Από που;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Α, και μην ξεχνάμε, όσοι χρησιμοποιούνε τον Firefox να κατεβάσουνε και το fasterfox plug-in. Κάνει τον browser να πετάει !!
Από που;
Από εδώ
-
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Α, και μην ξεχνάμε, όσοι χρησιμοποιούνε τον Firefox να κατεβάσουνε και το fasterfox plug-in. Κάνει τον browser να πετάει !!Προσοχή όμως, γιατί οι ρυθμίσεις που πειράζει (αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων κυρίως) ακροβατούν στα όρια των επιτρεπτών, και μερικοί servers μπορεί να νομίζουν οτι τους επιτίθεστε και θα σας πετάξουν έξω με αυτό.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Προσοχή όμως, γιατί οι ρυθμίσεις που πειράζει (αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων κυρίως) ακροβατούν στα όρια των επιτρεπτών, και μερικοί servers μπορεί να νομίζουν οτι τους επιτίθεστε και θα σας πετάξουν έξω με αυτό.
Correct. Είναι ενα unsigned addon, το οποίο μπορεί να δοκιμάσει κανείς, αν είναι απελπισμένος από τη σύνδεσή του. Και πάλι, δεν είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα του.
BTW, θεωρείτε τα αποτελέσματα των μετρήσεων του speedtest.net αξιόπιστα?
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δυστυχώς το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τον ΙΕ7 ως υπορουτίνα σε ορισμένες εργασίες του δεν αναγνωρίζει άλλο explorer και το σύστημα μου βαράει μπιέλα...
Δηλαδή οτι καλεί τον default browser αλλά απαιτεί να είναι αυτός ο IE7;
Ή μήπως τρέχει μέσα στον browser; Αν το δεύτερο και δυσκολεύεσαι να το τρέξεις αν δεν είναι αυτός ο default browser, κάτι γίνεται.Αν το πρώτο...
Το πρόγραμμα έχει συγκεκριμμένες υπορουτίνες που τρέχουν μόλις εσύ τις καλείς και απαιτούν ΙΕ (πχ μόιλις αναζητήσεις ειδήσεις από ορισμένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ή εφημερίδες on line, sites εταιριών κλπ κλπ)όπως και** WinMP **(έχει ενσωματωμένη web TV).
Ο web browser είναι ενσωματωμένος στο πρόγραμμα (δεν ανοίγει popup). Τα updates τα πραγματοποιεί μέσω της μισθωμένης data (hellascom) γραμμής που χρησιμοποιεί. Γενικά είχα δοκιμάσει για FF και άλλο ΜΡ αλλά μου έκανε 'παράπονα' οπότε δεν το ξαναρισκάρω....
Ευχαροιστώ πάντως για τις πληροφορίες θα τις χρησιμοποιήσω στο προσωπικό pc. -
Προσοχή όμως, γιατί οι ρυθμίσεις που πειράζει (αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων κυρίως) ακροβατούν στα όρια των επιτρεπτών, και μερικοί servers μπορεί να νομίζουν οτι τους επιτίθεστε και θα σας πετάξουν έξω με αυτό.
Correct. Είναι ενα unsigned addon, το οποίο μπορεί να δοκιμάσει κανείς, αν είναι απελπισμένος από τη σύνδεσή του. Και πάλι, δεν είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα του.
BTW, θεωρείτε τα αποτελέσματα των μετρήσεων του speedtest.net αξιόπιστα?
Είναι ένα add-on του Firefox το οποίο σε εμένα με 24mbit/1mbit ταχύτητα λειτουργεί άψογα. Δεν ήμουν απογοητευμένος απο σύνδεση, μιά χαρά λειτουργεί η Forthnet....απο το Firefox ήμουν που ήταν πιό αργός απο το IE σχεδόν σε όλες τις σελίδες που άνοιγα. Τώρα πλέον καμία σχέση. Αξίζει το Fasterfox.
Μέχρι στιγμή δεν είχα κανένα πρόβλημα με servers. -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
I.E.7 γιατί είναι ο μόνος που συνεργάζεται με τα υπόλοιπα προγράμματα που χρησιμοποιω λόγω δουλειάς.
Kai o Firefox έχει ένα όμορφο 'add-in' που λέγετα 'IE-tab'.. δοκιμάστε το!
Δυστυχώς το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τον ΙΕ7 ως υπορουτίνα σε ορισμένες εργασίες του δεν αναγνωρίζει άλλο explorer και το σύστημα μου βαράει μπιέλα...
Φίλε μου δοκίμασε να κατεβάσεις τον Maxthon από http://www.maxthon.com
Κολλάει επάνω στον Ιντερνετ Εξπλόρερ, συνεργάζεται μαζί του και τον κάνει σαφώς πιο γρήγορο και ασφαλή. Εγώ αυτό έκανα, βάση όσων διάβασα στο τόπικ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Και εγώ δεν ξέρω για ποιό λόγο αλλά ο Firefox δημιουργεί πρόβλημα στον υπολογιστή μου. -
Από που;
Από εδώ
Δεν το κατεβάζει...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Από που;
Από εδώ
Δεν το κατεβάζει...
η δικια μου αλεπουδιτσα ειναι εκπαιδευμενει και τα κατεβαζει......
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;